Tv8 ve Exxen'i Boykot Etme Başlığı - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tv8 ve Exxen'i Boykot Etme Başlığı

oldum olasi uyuz oldugum bir herif zaten. Ne bunun mal mal programlarini izlerim. Ne suratini gormeye tahammul ederim.

Bunun fb ile olan iliskisi yuzunden kaybedecegi reyting'in fazla olacagini zannetmiyorum. Bizler gibi takimimizi on planda tutan taraftarlar zaten bunu yillardir yapiyor. Eminim opet, beko gibi markalarda kullanmiyorsunuz. Ama cogunluk oyle hareket etmiyor.

Radyo spikerinden öteye gidemeyecek çapta bir adamın medya patronu olduğu bir ülke nihayetinde. Bu düzenin içinde bunlar borusunu öttürmeye devam eder.

yiğit karagöz ne zaman izlemeyi bırakır sms atmaz exxene üye olmaz

işte bu adam o zaman kaybeder derim

senelerdir bu adama rakip çıkmadı,at koşturdu akpli olduğu için,biraz parası ve aklı olan biri bunun karşısına çıksa başarılı şeyler yapmasına gerekte yok acuna tepki gösterenler onu izler kitle oluşturur hemen

necmiyi yanlış zamanda aforoz ettik şöyle servetinden birazıyla başlangıç için can erzincan tv ayarında bir kanala yatırım yaptırabilirdik

Yayın akışı
-murhanla spor haberleri
-uğurla nostalji
-ahmet denizciyle transfer haberleri
-musapla son dakika
-leventle havaalanından bildiriyorum
-sarper kongar serkan barlas
-can karabacakla asistin asisti

Evinde oturup ben izlemiyorum demek yetmez bence ülke genelinde dillendirilip acurun gözüne sokulmali bu boykot kararı.. Dijital cagdayiz bu tarz bir hareket 1 günde milyonlara ulaşır.. Taraftarın dik durup bunun kanalına Zap yaoarken bile uğramaması lazım zaten programlar mala bagladi hep aynı seyler dönüyor yıllardır bir de üstüne bizden tepki gelirse reytingleri iyice duser

fenerli olup acunu seyretmeyen de çok kişi var. muhalif olan kesim zaten hoşlanmıyor bu acundan insanlar aptal değilse reklamlı bir şeye para vermez zaten. şimdiye kadar acunun fenerli olduğunu bilmeyip ayıla bayıla tv8 izliyorsam benim boykottan da çok bir şey olmaz yani.

herif saha kenarındaki panolara bile dijital reklam koyacam diye maçın 10 dksını yedi
spikere de problem hollanda kaynaklı dedirtiyor.
ne maç öncesi yayın vardı ne bişey resmen kaçak site gibi santrada maçı açtı ekranda da bi ton reklam (topçular falan kayboluyodu)
sonra platform yaptım üye olun
adi

Üst Alt