uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

Galatasaray böyle insanlarla temsil edilemez. Bende dün ilkte ironi yapıyor zannettim meğerse adam ciddi ciddi söylemiş. Bu adam tribünleri falan bırakmaz. Bu gitse bunun gibi birisini yine bulurlar. Utanç verici.

Kulup derhal ultraslan ile tüm ilişkini kesmeli bayrağını atkısı stada bile sokmamalıdır.

Herife bak apocu hem galatasaray ismi üzerinden milyonlar kazanıyor. Silahı fişeği söylenen uyuşturucusu. Bunların sporla ne ilgisi var anasını satim. Tribün desteğiymiş varsın 90 dk böğürmeyelim.

Cidden sporun, futbolun destek olunacak bir tarafı yok. Bu ülke için öyle en azından

Hadi bu reis dedikleri ayrı bir aymaz, ulan hiç mi utanmadınız dün bu Sebo denen herifi meşalelerle karşılamaya. Yazıklar olsun size.

Ben sevmem zaten Ömer halili Başakşehir maçında ta arkalardan gelip tekme atmıştı belime montum fln yırtılmıştı tribündeki unili gençlerde sevmez her maç öncesi Ömer haliloğlu yeter diye bağırıyorlardı
Niye tekme attı lan

Hadi bu reis dedikleri ayrı bir aymaz, ulan hiç mi utanmadınız dün bu Sebo denen herifi meşalelerle karşılamaya. Yazıklar olsun size.
bir avuc insan var orda ya evinin ordaki görüntülerse eğer. azıcık onuru gururu olan insan yanından gecmez bu saatten sonra

Ben sevmem zaten Ömer halili Başakşehir maçında ta arkalardan gelip tekme atmıştı belime montum fln yırtılmıştı tribündeki unili gençlerde sevmez her maç öncesi Ömer haliloğlu yeter diye bağırıyorlardı
Kaç yaşında bu adam

Ben 20 sene önce tribündeyken eski açık’ın ön kısmındaydı hep, hala orada galiba.

O zaman bile yaşlıydı

Neden bu kadar gündem oldu forumda.

Geri
Üst Alt