Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
Galatasaray böyle insanlarla temsil edilemez. Bende dün ilkte ironi yapıyor zannettim meğerse adam ciddi ciddi söylemiş. Bu adam tribünleri falan bırakmaz. Bu gitse bunun gibi birisini yine bulurlar. Utanç verici.
@Aybars Ay ne diyeceksin
Ben sevmem zaten Ömer halili Başakşehir maçında ta arkalardan gelip tekme atmıştı belime montum fln yırtılmıştı tribündeki unili gençlerde sevmez her maç öncesi Ömer haliloğlu yeter diye bağırıyorlardı@Aybars Ay ne diyeceksin
Niye tekme attı lanBen sevmem zaten Ömer halili Başakşehir maçında ta arkalardan gelip tekme atmıştı belime montum fln yırtılmıştı tribündeki unili gençlerde sevmez her maç öncesi Ömer haliloğlu yeter diye bağırıyorlardı
biz ön taraftaydık ön taraftan ses gelmiyormuş diye arkadan uçarak geldi vurduNiye tekme attı lan
vay it vaybiz ön taraftaydık ön taraftan ses gelmiyormuş diye arkadan uçarak geldi vurdu
bu zaten millete fln tüküren biri kendi tayfası var sarı giyerler diğer tayfalar sevmez bunları
bir avuc insan var orda ya evinin ordaki görüntülerse eğer. azıcık onuru gururu olan insan yanından gecmez bu saatten sonraHadi bu reis dedikleri ayrı bir aymaz, ulan hiç mi utanmadınız dün bu Sebo denen herifi meşalelerle karşılamaya. Yazıklar olsun size.
Kaç yaşında bu adamBen sevmem zaten Ömer halili Başakşehir maçında ta arkalardan gelip tekme atmıştı belime montum fln yırtılmıştı tribündeki unili gençlerde sevmez her maç öncesi Ömer haliloğlu yeter diye bağırıyorlardı
bilmiyorum reis yaşınıKaç yaşında bu adam
Ben 20 sene önce tribündeyken eski açık’ın ön kısmındaydı hep, hala orada galiba.
O zaman bile yaşlıydı
Sırtın çok acıdı mıbiz ön taraftaydık ön taraftan ses gelmiyormuş diye arkadan uçarak geldi vurdu
bu zaten millete fln tüküren biri kendi tayfası var sarı giyerler diğer tayfalar sevmez bunları
Sırtın çok acıdı mı
o maç 5 yediydik bide şu şekildimcimboma adanmış bir hayat
Vay köpek vaybiz ön taraftaydık ön taraftan ses gelmiyormuş diye arkadan uçarak geldi vurdu