- 10 Nisan 2013
- 59.602
- 43.250
- 3.943
@Aybars Ayzebati şirinin yeri imralıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Aybars Ayzebati şirinin yeri imralıdır
Resmen money talks, herifler sucuklari gidecek diye hala arkasindayiz cart curt diyebiliyor.Golgesinde yurudugunuz adamin
puhahahahahah
Boyle kisilere arka cikanlar, tapanlar, abi reis cekenler... Hepsi gerizekali.Resmen money talks, herifler sucuklari gidecek diye hala arkasindayiz cart curt diyebiliyor.
Ortada bir yanlış anlaşılma vardı, abimiz düzeltti
Bazı yollarda hataya düşülmez, düşülürse de dönülmez. O hatayı işleyenin adını tarih kara bir leke gibi siler atar.
Galatasarayın tribün grubuna ihtiyacı var ama çağdaş ve kaliteli adamlar tarafından yönetilen bir ua'ya ihtiyacı var.diyelim ki terör sempatizanı değil
diyelim ki iyi bir abimiz
yine de Galatasaray tribünü bu gibi adamlara emanet edilmemeli. Galatasaray'ın veya diğer kulüplerin bir tribün grubuna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Hayatım boyunca hep çağırılmama rağmen hiç içlerine girmedim. Zaten takılanlar da bilir içlerinde futboldan anlayan ve kültürlü bir bakış açısına sahip bir insan yoktur.
Maksat bedava bilet alıp kendilerine eğlence çıkarmaktır. Bugün UltrAslan olmasa o stad yine dolar. Biatçi kültürden kurtulmak lazım.
Usta gel hele bakayım buraya. Özür borçlusun foruma. Herkese gerizekalı dedin.Sebo bile halkın ortalama zeka seviyesine yenik düştü
Gençlerde düşünme ve sebep sonuç ilişkisi kurma yeteneği yok muymuş usta. Sen de var mı şimdi?Yok ama sanırım medyanın uzun süre tekelde kalması halk üzerinde inanılmaz bir kontrol mekanizması oluşturmuş, düşünme ve sebep sonuç ilişkilerini kurma yeteneğimizi tamamen kaybetmişiz. Gençler özellikle bu durumda.
Ua kurulmadan öncede tribün lideriydi zaten.Bu adam nasıl ua başkanı oldu onu sormak lazım
yazdığı mesajdan ceza almış ne diye hala adamı darlıyon renktaş. gelip bir şey dese ne olacak çünkü kışkırtıyorsun. böyle kin güden davranışları hiç onaylamıyoruz ve ceza sebebidir.Usta gel hele bakayım buraya. Özür borçlusun foruma. Herkese gerizekalı dedin.
Gençlerde düşünme ve sebep sonuç ilişkisi kurma yeteneği yok muymuş usta. Sen de var mı şimdi?