uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

Golgesinde yurudugunuz adamin

puhahahahahah
Resmen money talks, herifler sucuklari gidecek diye hala arkasindayiz cart curt diyebiliyor.

Ortada bir yanlış anlaşılma vardı, abimiz düzeltti
Bazı yollarda hataya düşülmez, düşülürse de dönülmez. O hatayı işleyenin adını tarih kara bir leke gibi siler atar.

Resmen money talks, herifler sucuklari gidecek diye hala arkasindayiz cart curt diyebiliyor.

Ortada bir yanlış anlaşılma vardı, abimiz düzeltti
Bazı yollarda hataya düşülmez, düşülürse de dönülmez. O hatayı işleyenin adını tarih kara bir leke gibi siler atar.
Boyle kisilere arka cikanlar, tapanlar, abi reis cekenler... Hepsi gerizekali.

Bir koltuğa oturan burda bile bırakmıyor yerini ülkemizin her yeri aynı nedir bu mevki makam aşkı bizden başka bir yerde bar mıdır bu kadar çok hayret

Bu akşam bebek katili namussuz ile ilgili güzel dilekler duyarız umarım maçta..

diyelim ki terör sempatizanı değil
diyelim ki iyi bir abimiz

yine de Galatasaray tribünü bu gibi adamlara emanet edilmemeli. Galatasaray'ın veya diğer kulüplerin bir tribün grubuna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Hayatım boyunca hep çağırılmama rağmen hiç içlerine girmedim. Zaten takılanlar da bilir içlerinde futboldan anlayan ve kültürlü bir bakış açısına sahip bir insan yoktur.

Maksat bedava bilet alıp kendilerine eğlence çıkarmaktır. Bugün UltrAslan olmasa o stad yine dolar. Biatçi kültürden kurtulmak lazım.

diyelim ki terör sempatizanı değil
diyelim ki iyi bir abimiz

yine de Galatasaray tribünü bu gibi adamlara emanet edilmemeli. Galatasaray'ın veya diğer kulüplerin bir tribün grubuna ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Hayatım boyunca hep çağırılmama rağmen hiç içlerine girmedim. Zaten takılanlar da bilir içlerinde futboldan anlayan ve kültürlü bir bakış açısına sahip bir insan yoktur.

Maksat bedava bilet alıp kendilerine eğlence çıkarmaktır. Bugün UltrAslan olmasa o stad yine dolar. Biatçi kültürden kurtulmak lazım.
Galatasarayın tribün grubuna ihtiyacı var ama çağdaş ve kaliteli adamlar tarafından yönetilen bir ua'ya ihtiyacı var.

Tribünlerimizden söz konusu mel'un şizofren caninin ne olduğu ve ne kalacağı ile ilgili fikirlerini yüksek sesle duymak istiyoruz bugünkü maçta. Desibel rekoru kırılmalı. Maçtan, takımdan umut yok zaten. Bari bu konuda mesajımızı verelim camia olarak.

Benim anlamadığım bu mal adam durduk yere niye o sloganı attı serbest bırakılıp bırakılmamasında, içeri alındığı konuyla zerre alakalı bir şey değil

Sebo bile halkın ortalama zeka seviyesine yenik düştü
Usta gel hele bakayım buraya. Özür borçlusun foruma. Herkese gerizekalı dedin.

Yok ama sanırım medyanın uzun süre tekelde kalması halk üzerinde inanılmaz bir kontrol mekanizması oluşturmuş, düşünme ve sebep sonuç ilişkilerini kurma yeteneğimizi tamamen kaybetmişiz. Gençler özellikle bu durumda.
Gençlerde düşünme ve sebep sonuç ilişkisi kurma yeteneği yok muymuş usta. Sen de var mı şimdi?

Bu adam nasıl ua başkanı oldu onu sormak lazım
Ua kurulmadan öncede tribün lideriydi zaten.
Ua ilk kurulduğunda harika bir oluşumdu aslında, çok düzgün insanlar tarafından kuruldu ve yönetildi. Gayrettepede ofis açılmıştı, herkes gider konuşulur sohbet edilir gs ve tribün adına harika fikirler çıkardı.. alpaslan abinin önderliğinde güzel organizasyonlar yapılırdı, mesela asy'nin huzurevinde adeta unutulmuş eşi fahriye anneye düzenli ziyaretler ve buna benzer birçok harika işler yapıldı, tribünde de güzel organizasyonlarla hızla büyüdü. Hatta bunun ilk adımıda 14 şubat deportivo maçı pankartıydı..
Büyüdükten sonrada tayfayla birleştiler ki onun detaylarını hiç bilmiyorum. Sonrasında karaborsa olsun diğer güzel tribün gruplarının zorbalıkla ortadan kaldırmaları (yürüyedur gibi) tamamen soğudum bu gruptan.. keşke ilk kuruldukları haliyle kalabilseydi..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ülkede ki en büyük sorun milletin ar damarı çatladı, utanmayı unuttuk. En tepedekinden en alt katmandakine kadar kimse yaptıklarından, söylediklerinden utanmıyor. İsterse kamera olsun, dün öyle dediğine bugün böyle de. Ülkenin Allah belasını veriyor ve bu millet bunu fazlasıyla hak ediyor.

yuruyedur'u tekrar canlandirabilir miyiz? eski tribunculerin fikrini alalim. yuruyedur'dan kimse var mi burada?

Usta gel hele bakayım buraya. Özür borçlusun foruma. Herkese gerizekalı dedin.

Gençlerde düşünme ve sebep sonuç ilişkisi kurma yeteneği yok muymuş usta. Sen de var mı şimdi?
yazdığı mesajdan ceza almış ne diye hala adamı darlıyon renktaş. gelip bir şey dese ne olacak çünkü kışkırtıyorsun. böyle kin güden davranışları hiç onaylamıyoruz ve ceza sebebidir.

genelde dusulen hatalardan biri tribunun sanki bir atama veyahut figurlerin ortak karariyla cikardigi bir lidere devredildigi gibi bir anlayis olmasi. ya da kulup buna bir etki edebilirmis gibi. anadolu efes tribunu degil sonucta burasi. liderlik anca birinin kendi alabilecegi ve kabul ettirebildigi olcude mesru olacak bir sey, hediye paketiyle kimseye gelmiyor.

ua veya baska hicbir sey olmasa da reis yine reis olacakti tabi ki. bizdeki sikinti reisin bireysel gozu karaligi ve genel guc seviyesinin cok asimetrik olmasi. 80lerin sonunda aldigi dogal bir liderligi, 90larda potansiyel rakibi olabilecek eski ve kidemli tribun/semt abilerini de elemine ederek (liderligine biat edenlerin kalmasi, etmeyenin silinmesi) tamamen kesinlestirmis.

mesela fb gibi gecmisi cok kalabalik ve buyuk bir tribunsen soyle bir farki oluyor, eski ve her seyin icinde bulunmus insan kalabaligi ister istemez daha dengeli bir guc bolusumu yaratiyor. herkesin kendince bir gecmisi ve iddiasi var. ana merkezin rantina ortak olmadigi surece bir saygi ve ozgurluk alani buluyorlar haliyle.

Muzo beyin durumundan sonra aklıma geldi. Bir ara burada da Temmuz, Feramuz gibi arkadaşlar vardı, ilginç.

Geri
Üst Alt