uA Lideri Sebahattin Şirin Gözaltına Alındı

Ultraslan adam gibi bir tribün lideri seçip onla yola devam edemiyor mu. Grupların faaliyet durdurması üzücü şu an.
böyle gruplarda bu minvalde çok ender kişiler olur alpaslan dikmen azınlık biraz , semt abileri çevresi olanlar katılıyor genelde tribün gruplarına en fazla böyleleri türüyor işte

Birşey demiyorum artık... bunun ardından övgüler yağdıran, bu adamı yedirmeyiz diyenlerin hepsi de bir gözaltına alınmalı...

bunlara bedava dağtılan biletler tüm tribünlere normal şekilde dağıtılırsa zaten 90'lardaki gibi tribünler candan takımını destekleycek insanlarla doğar. ha onlar yönetim sıçarken evladiyelik mayıslar bizimdir pankartı açmazlar belki ama mamaları kesilince suspus olmadan da yollarına devam ederler. bu devirde taraftar grubu filan boş iş, karşılanabilir fiyatlardan maçlık biletler çıkarsa tüm stadyum herkesten çok tribün grubu olur zaten.

Ultraslan bir markadır artık kulüple ozdeslesmistir ve bu zat orada olmamalı nasıl bir yüzsüzlük var.
Bu ülkedeki koltuk sevdası ne illet biseymis

Bu tür gruplar ilk kurulduklarında ne kadar iyi niyetli olurlarsa olsunlar, belli bir hacme, büyüklüğe ulaştıklarında rant kapısı olmaya başlıyorlar..

Bu ua denen oluşumun fiili başkanı şu an tutuklu, uyuşturucu testi pozitif çıkmış, evinden kaynağı belli olmayan 60 milyon TL nin üzerinde cash para, 4 tane TAKTİK YELEK çıkmış.. Daha utanmadan Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır diye twit atıp, gönüllere sesleniyor.

Hayırdır? Hani futbol, tribün, kulüp, Galatasaray..

Bu tür oluşumların hepsi, hangi kulüpte olursa olsun devlet eliyle lağvedilmeli, bir daha da kurulmaları, örgütlenmeleri yasaklanmalı.. Yılanın başını küçükken ezeceksin..

Fenotipten ne olduğu belliydi zaten. Hiçbir zaman sevmedim, saygı da duymadım bu elemana. UA'ya karşı içimizde biraz sevgi ve hoşgörü varsa o da rahmetli Alparslan Dikmen'in hatırınadır. Bir de bunu sigara içki bile içmez ne uyuşturucusu gibisinden savunan aveller vardı sosyal medya platformlarında. Oğuz Altay da savundu maalesef. Kendisi ile alakalı 2. hayal kırıklığım. İlki de bu rahmetli Özgecan Aslan kızımızla alakalı abuk sabuk konuşan bir arabeskçi ile futbol programı yapmaya kalkmıştı Youtube'da falan. Ya sevgili Oğuz Altay... Çevrendekilerin kim olduğunu hiç mi bilmiyorsun yahu. Sana dahi çaktım engeli geçtim X'de, kusura bakma.

Sana kim ne tuzağı kuracak yav?

arayan zaten envai cesit suc unsuru bulur ama neden simdi sorusuna karsi akla yatkin ihtimallerden biri arya stark gibi intikam listesi tutan ali koc. baskanlik yillarinda ua aciklamalarindaki ailevi hakaretlere karsi mhp’ye sikayet ettigi konusulmustu. gecen sene erden timur alindiktan sonra bir mekanda denk geldigi okan buruk’u tehdit ettiginde sunu yazmistim:

Geri
Üst Alt