UEFA, Deplasman Gol Kuralını Kaldırdı

:) 40 yıl başı biz ilk maç deplasman çektik

Bizim gibi deplasman fukarasi takimlar icin iyi karar olabilir.

Bence futbolun cilvesiydi deplasman golü.şimdi eleme maçlarının çoğu uzatmaya ve penaltılara gidecek.sıkıcı uzun süren maçlar artar

doğru karar. deplasmanda 1-0 yenildin içeri geldin ilk golü yedin ondan sona maç tamamen kopuyordu

Futbol organizasyonlarinda pandemiden dolayi deplasman takimlari daha az baski hissediyor tribünler tam dolu olmadigi icin.

Bu kuralin degistigi iyi oldu.

Bence o zaman uzatmalarda kaldırılmalı.

İlk maç 1-0 ikinci maç 1-0 bitti diyelim. Uzatmalar ve penaltılar diğer takıma avantaj sağlıyor.

Bunun çözümü bence şu: Ya 3. bir maç tarafsız sahada oynanacak. Ya da sadece uzatma ve penaltılar tarafsız sahada oyanancak.

Ya da uzatma kısımlarında seyirciler dışarı çıkarılacak.

Sırf ikinci maç deplasmanda diye adam neden 30 dakika ve penaltıları deplasmanda oynasın ki.

Bu golü kaldırdılarsa bahsettiğim şeye de çözüm sunmaları lazım.

Ben çok doğru bulmuyorum kaldırılmasını. Bir defa ikinci maçı evinde oynayan takıma çok büyük bir avantaj veril iş oluyor bu şekilde. Ayrıca maç uzatmalara ve hatta penaltılara gidilirse ikinci maça ev sahipliği yapan takım daha da avantaj elde ediyor.

Bence artık takımlar çok risk almak istemeyeceklerdir dolayısıyla daha fazla tatsız tuzsuz maç izleme oranımız artar. Eskiye oranla daha fazla maç uzatma ve penaltılara gidecektir. Ev sahibi olan takım "Bu maç benim sahada avantaj elde etmeyilim" mantığında olmadığı için tedbirli sakin, risksiz oynayacaktır. Maçlardaki heyecan azalır. Bilemiyorum bana olumsuz bir karar gibi geldi.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk maç 1-0 ikinci maç 1-0 bitti diyelim. Uzatmalar ve penaltılar diğer takıma avantaj sağlıyor.

Bunun çözümü bence şu: Ya 3. bir maç tarafsız sahada oynanacak. Ya da sadece uzatma ve penaltılar tarafsız sahada oyanancak.

Sırf ikinci maç deplasmanda diye adam neden 30 dakika ve penaltıları deplasmanda oynasın ki.

Öyle de olursa uzatma penaltı olmadan maç nasıl bitecek yazı tura olur 😂

Bizim gibi taraftarı ile oynayan takımlar için güzel haber.

Artık taktik maktik yok

"Haydi beyler mac berabere bitti Kadiköye geciyoruz ordan devam"

Geri
Üst Alt