UEFA Euro 2024 Almanya'da!

turkei cok sicak olmaz mi yaw yaz tournament icin
eylulde fln bile su molasi gerekiyor

Veli Yiğit: "UEFA, eğer organizasyonu Türkiye'ye verirse 100 milyon euro tasarruf sağlayacak." (TRT Spor)

bu da rezalet anasini satim. Fakire olacak olan. Almanlar bunu vermiyor iste

Veli Yiğit: "UEFA, eğer organizasyonu Türkiye'ye verirse 100 milyon euro tasarruf sağlayacak." (TRT Spor)

bu da rezalet anasini satim. Fakire olacak olan. Almanlar bunu vermiyor iste
bunu sormak lazim 100 milyon € turkiye icin para degil almanlardan zengin miyiz almanya mi cok aptal
bizimkiler halkin sirtina yikacak

Vergi almıyormuşuz yaklaşık 300-400 milyon euro daha fazla kazanacakmış uefa bize verirse. Vay arkadaş ya.

64'ten günümüze gelmeyi düşünmüyorlardır heralde ?!!?!??!?!

Vergi almıyormuşuz yaklaşık 300-400 milyon euro daha fazla kazanacakmış uefa bize verirse. Vay arkadaş ya.
rakam dogruysa uefa verebilir ama ekonomik durumdan dolayi trnin patlama riski var. 2 sene once konusulsa verirlerdi.
bu isi almak zaten coken ekonomiyi tamamen yere serer. sureci uzatir. verilmemesi benim hayrima

lahm dedesine zaman makinesi verdi. 2024e gidip almanyada duzenlenen avrupa sampiyonasini izletiyor dedesine

rakam dogruysa uefa verebilir ama ekonomik durumdan dolayi trnin patlama riski var. 2 sene once konusulsa verirlerdi.
bu isi almak zaten coken ekonomiyi tamamen yere serer. sureci uzatir. verilmemesi benim hayrima

Beinsport’ta söylediler. Almanya %10 vergi alacakmış. Biz vergisiz, kemiksiz, kılçıksız gelir vaadetmişiz uefaya organizasyonlardan 3-4 milyar dolar civarı bir para kaldırıyormuş uefa. Almanya %10’unu alacak, biz %0.

Bunu birde iyi birşey gibi sunuyor herifler programda.

Geri
Üst Alt