- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
ulke de insanlar da hak etmiyorÜlke hakediyor. Insanlar demedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulke de insanlar da hak etmiyorÜlke hakediyor. Insanlar demedim
Adamlar 25 derece'de bile su molasi yapiyor burada. Taraftar zaten kendilerinden gecmis ciplaklarturkei cok sicak olmaz mi yaw yaz tournament icin
eylulde fln bile su molasi gerekiyor
bunu sormak lazim 100 milyon € turkiye icin para degil almanlardan zengin miyiz almanya mi cok aptalVeli Yiğit: "UEFA, eğer organizasyonu Türkiye'ye verirse 100 milyon euro tasarruf sağlayacak." (TRT Spor)
bu da rezalet anasini satim. Fakire olacak olan. Almanlar bunu vermiyor iste
rakam dogruysa uefa verebilir ama ekonomik durumdan dolayi trnin patlama riski var. 2 sene once konusulsa verirlerdi.Vergi almıyormuşuz yaklaşık 300-400 milyon euro daha fazla kazanacakmış uefa bize verirse. Vay arkadaş ya.
ekonomik krizdeyiz ama dolaylı yoldan 100 milyon rüşvet vermişiz. enteresanVeli Yiğit: "UEFA, eğer organizasyonu Türkiye'ye verirse 100 milyon euro tasarruf sağlayacak." (TRT Spor)
bu da rezalet anasini satim. Fakire olacak olan. Almanlar bunu vermiyor iste
Koc bosuna gitmedi oraya. Hem CL Sponsoring yükseltir hemde bunuekonomik krizdeyiz ama dolaylı yoldan 100 milyon rüşvet vermişiz. enteresan
Dolaylı yoldan rüşvet mi yoksa.Vergi almıyormuşuz yaklaşık 300-400 milyon euro daha fazla kazanacakmış uefa bize verirse. Vay arkadaş ya.
musap sen almanyada mı yaşıyorsunBand'da sadece almanya var lan . Bizi'de gösterin
rakam dogruysa uefa verebilir ama ekonomik durumdan dolayi trnin patlama riski var. 2 sene once konusulsa verirlerdi.
bu isi almak zaten coken ekonomiyi tamamen yere serer. sureci uzatir. verilmemesi benim hayrima