Bu çince yazıların sebebi ne acaba? Uzak doğuya mi açılıyorduk o zamanlar? Bir de hakan niye 5 yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çince yazıların sebebi ne acaba? Uzak doğuya mi açılıyorduk o zamanlar? Bir de hakan niye 5 yapmış
Bu çince yazıların sebebi ne acaba? Uzak doğuya mi açılıyorduk o zamanlar? Bir de hakan niye 5 yapmış![]()
bunları kim montajlamış ya.. sergen ve hagi aynı anda bizde hiç oynamadı ki.. kaldı ki tugay da sergen gelmeden gitmişti.. 1999-2000 sezonunda rangers'a transfer oldu uefa kupasını göremeden..
Sergen ve Hagi aynı takımda oynadı hatta aynı 11 de bile oynadı Serdarbunları kim montajlamış ya.. sergen ve hagi aynı anda bizde hiç oynamadı ki.. kaldı ki tugay da sergen gelmeden gitmişti.. 1999-2000 sezonunda rangers'a transfer oldu uefa kupasını göremeden..
Sergen ve Hagi aynı takımda oynadı hatta aynı 11 de bile oynadı Serdar![]()
erman oynadı da 1999-2000' de değil yawtugay da var resimde.. ben sezonları mı karıştırıyorum..
Sergen 99-00 sezonunun devre arasında bize geldi. Aynı anda Tugay da devre arasında avrupaya transfer oldu. Tugay ve Sergen aynı takımda oynamadı ama Hagi ve Sergen aynı takımda oynadı hem de 99-00 sezonunun ikinci yarısında oynadıerman oynadı da 1999-2000' de değil yawtugay da var resimde.. ben sezonları mı karıştırıyorum..
Uğur yaşının 18 olduğuna emin misin? Bizi mi yiyorsun olm sen1999-2000 eminim.Hatta Fener'e Johnson'ın golüyle 1-0 yenildiğimiz maçta ikisi de 11'deymiş.Devre arası Fener'den alındı.
![]()
1999-2000 eminim.Hatta Fener'e Johnson'ın golüyle 1-0 yenildiğimiz maçta ikisi de 11'deymiş.Devre arası Fener'den alındı.
![]()
Uğur yaşının 18 olduğuna emin misin? Bizi mi yiyorsun olm senNasıl hatırlıyorsun sen o maçı :asd22:
hayır fener değil.. şimdi hatırladım.. sergen o zamanlar tam orta malıydı.. siirt jetpaspor'dan kiralık gelmişti bize.. şimdi netleşti herşey.. o sezon uefa maçlarında oynamadığı için kafam karıştı..
Sergen 99-00 sezonunun devre arasında bize geldi. Aynı anda Tugay da devre arasında avrupaya transfer oldu. Tugay ve Sergen aynı takımda oynamadı ama Hagi ve Sergen aynı takımda oynadı hem de 99-00 sezonunun ikinci yarısında oynadıSergen UEFA maçlarında oynayamıyordu ama lig maçlarında oynayabiliyordu. Hatta şu meşhur johnson'un emre'nin kıçına çarpıp girdiği golüyle mucizevi bir şekilde ASY de 1-0 mağlup olduğumuz şikebahçe maçı vardır hatırlarsın. O maça FT gaza gelip 5 forvet çıktıydı. Hagi ve Sergen aynı anda oynamıştı çok iyi hatırlıyorum
![]()
Yok abi ya.2001-2002'deki 2-1'lik Levski Sofia maçından öncesini hatırlamıyorum.Nereden bildiğime gelirsek Transfermarkt'taki eski maçlarımızı ben güncellediğim için iyi biliyorum eski maçlarımızı.
Bonservisi Siirt'deydi ama Fener'den geldi.Hatta sene başında Fener'le Uefa maçı oynadığı için Uefa'yı aldığımız sene Uefa maçlarında oynayamadı.
Sofia maçını hatırlıyor olabilmen de araştırılması gereken bir konu ya neyseYok abi ya.2001-2002'deki 2-1'lik Levski Sofia maçından öncesini hatırlamıyorum.Nereden bildiğime gelirsek Transfermarkt'taki eski maçlarımızı ben güncellediğim için iyi biliyorum eski maçlarımızı.
Sergen asıl katkısı Hagi bıraktıktan sonra Lucescu'nun şampiyon olduğumuz 2. senesinde vermişti hem ligde hem de avrupadatamam ya şimdi hatırladım.. tugay benim kafamı karıştırdı.. ayrıca sergen de uefa kadrosunda olmadığı için o dönem aklımdan çıkmış..
sergen'in o sezon pek etkisi yoktu ama bir sonraki gelişinde bayağı katkı vermişti.. fadıl bunu satın alıp büyüklere kiralayıp durmuştu..![]()
Sofia maçını hatırlıyor olabilmen de araştırılması gereken bir konu ya neyse
Sergen asıl katkısı Hagi bıraktıktan sonra Lucescu'nun şampiyon olduğumuz 2. senesinde vermişti hem ligde hem de avrupada![]()
Sofia maçını hatırlıyor olabilmen de araştırılması gereken bir konu ya neyse
Sergen asıl katkısı Hagi bıraktıktan sonra Lucescu'nun şampiyon olduğumuz 2. senesinde vermişti hem ligde hem de avrupada![]()
96 Ağustos doğumluyum.Sofia maçı da 2001 Ağustos.5 yaşındaydım yani.Avrupa'daki en en büyük başarılarımızı 1-2 seneyle kaçırdım.![]()
Bahtsız bedevilik bu olsa gerek96 Ağustos doğumluyum.Sofia maçı da 2001 Ağustos.5 yaşındaydım yani.Avrupa'daki en en büyük başarılarımızı 1-2 seneyle kaçırdım.![]()
Bahtsız bedevilik bu olsa gerek![]()