bırak avrupa'daki başarıları, 1996 - 2001 arasının tamamı mülemmeldi :) öyle bir futbolu Türkiye'de şimdiye kadar başka hiç bir takım oynamadı..
O yüzden diyorum ya zaten bu dünyadan göçüp gitmeden öyle bir takım daha görebilecek miyiz acaba diye ama zor gibi duruyor ;(

Sergen deki şansa bak yav. Sen gel uefa kupasını kazanan takımda yer al ama fenerde kıçı kırık bir uefa maçı oynadın diye bizde Avrupa maçlarına çıkama. Kariyerinde Avrupa kupası olacaktı adamın şimdi. :D

bir de 1989 uefa şampiyon kulüpler yarı finali var.. o da efsaneydi :)

sofia maçını da hayal meyal hatırlıyorsundur.. ben 1986 dünya kupası maçlarının izlendiğini hatırlıyorum ama benim umrumda değildi.. futboldan keyif alarak izlediğim en eski turnuva 1988 avrupa şampiyonası.. van basten'in dar açıdan attığı gol bana futbolu sevdirdi, prekazi'nin 40 metreden yolladığı füze Galatasaray'lılığımı mühürledi.. ondan önce de Galatasaray'lı takılıyordum ama yalandan.. o gol ile gerçek taraftar oldum..

Aynen,hatırladığım ilk turnuva 88 avrupa ama 6-7 yaşındaykeen topu sürerkem "maradona" diye bağırdığımı hatırlarım.Demekki 86 dünya kupasını izlemişim ve maradona aklımda kalmış veya babamlardan duymuşumdur.
Kaleye geçtiimde van brukelen olurdum,forvette maradona..yalnız ben maradonayı öldü sanıyordum.napoli formasıyla göünce bayağı şaşırmış ve muutlu olmuştum :)

hakan ünsal programda anlatıyordu bir ara uefa maçlarında sergen boyna kendi oynayamadığı için tribe girdiğindenmidir nedir sürekli ispanyollar çok iyi sizi parçalıyacaklar, italyanlar boğa gibi bu sefer elendik, alman panzerleri dortmund hiç şansımız yok ezicekler bizi filan diyerek takımın motivasyonunu köreltmeye çalışırken farkında olmadan motive ediyormuş :asd:

Haydi oğlum, haydi oğlum, haydi oğlum ve gooollll...

CAfCs55W8AADe8w.jpg

uefa kupasını küçümsemeden önce bir besmele çekmeleri gerektiğini bu akşam bir kere daha görmüşlerdir diye düşünüyorum..

beni benden aliiiiiirsaaaan seni sana birakmaaaaam :)

adamlarin hayali bizim gercegimizdir, dünyada BIRTANE GALATASARAY VARDIR SAHIP CIKMAK ALI SAMI YENE METIN OKTAYA BORCUMUZDUR

Fotoyu çeken rahmetli Alpaslan Dikmen'miş...

CAfCs55W8AADe8w.jpg:large

Bu kupa nin herkes icin önem mi cok büyük ama ben Ameliyat olmustum bacak alci da Alman hemsire ye dedim ki bu maci izlemem lazim ne olursa olsun.
Kadin birsey olursa iyi olmaz dedi bende dedim ki bu maci izlemem lazim tarihi mac birsey olursa mac dan sonra bicak altinda yatarim tekrar dedim.
Kadin sasirdi tabi ama sonra maci izledim tabi.:D

Ben askerdim o zamanlarda. Kanımız bir başka kaynıyordu. Çok güzel bir geceydi.:)

Şimdi evdeki sıpaya söz geçiremiyoruz. Yaşlandım sanırım.:oley:

Senelerce saçmaladılar. Yok tesadüftü yok şanstı.. Tesadüf ise tesadüf becerebiliyor musunuz?

Maçı kayınbiraderimle birlikte Çanakkale Cumhuriyet Meydanına kurulan dev ekranda izledik.

Fanatik Fenerli kayınbiraderim maçın son düdüğüyle birlikte ağlamaya başladı. Hem de hüngür hüngür...

Dedemin vefati dolayisiyla babam Amerika'ya gitmisti. Ayni sebeple evde televizyon acilmiyordu. Yesilkoy Spor Kulubu'nde izlemistim maci. Cok baska biseydi. Hagi'nin Viera'ya bacak arasi yapmasi, takimdaki o ozguven, gerceketen cok baskaydi.

Aziz, bir fenerbahçeli nesli böyle uyuttu. Bu tesadüf hikayesi de bundan ibaret.

Bu dönem Aziz'in zaten yapmayı ama yavaş yavaş sindire sindire yapmayı planladığı projeyi ateşleyen bir dönemdir.

O proje ise Fenerbahçeli önde gelenleri de arkasına alarak Türk Futbolunun Kaymağını Yeme projesidir.

Sağmal Fener taraftarının kaymağını yani...

Aziz Yıldırım'ı bazıları "Fenerbahçe'nin Atatürk'ü "olarak adlandırıyordu. Bana göre ise Hitler'idir, Mussolini'sidir, Çavuşesku'sudur.

Maçı kayınbiraderimle birlikte Çanakkale Cumhuriyet Meydanına kurulan dev ekranda izledik.

Fanatik Fenerli kayınbiraderim maçın son düdüğüyle birlikte ağlamaya başladı. Hem de hüngür hüngür...
Finale gelene desteklemeyen fenerliler bile final maçında desteklemişti cidden. Benim fanatik fenerli akrabalarım bile hop oturup hop kalkmıştı maç esnasında gözlerime inanamamıştım :D Lakin aziz denen spor ve sportmenlik düşmanı zat "Tesadüf" diye bir saçmalık çıkardı ve iş rayından çıktı.

Bu dönem Aziz'in zaten yapmayı ama yavaş yavaş sindire sindire yapmayı planladığı projeyi ateşleyen bir dönemdir.

O proje ise Fenerbahçeli önde gelenleri de arkasına alarak Türk Futbolunun Kaymağını Yeme projesidir.

Sağmal Fener taraftarının kaymağını yani...

Aziz Yıldırım'ı bazıları "Fenerbahçe'nin Atatürk'ü "olarak adlandırıyordu. Bana göre ise Hitler'idir, Mussolini'sidir, Çavuşesku'sudur.

Haklısın abi. Katılmakla beraber bir de ekleme yapayım; Aziz Kanser hücresidir. Vücut atmak istiyor ama atamıyor.:D

Geri
Üst Alt