abimler maçı izlemeye kahveye gitmişleri bende evde rahmetli babamla izlemiştim rahmetli acayip sevinmişti ırzını sevdiğmin gavurları diye küfür ettiydi :Dhey gidi

Bizim oyuncuların bu maçtan haberi yok heralde . Her gün antremanda izletilmesi gereken bir maç . Belki bir şeyler kaparlar . Belki orada takımın en önemli oyuncusu kırmızı kart görmesine rağmen 10 kişi savaşan , omzu çıktığı halde takımım zaten 10 kişi yalnız bırakamam diyen Bülenti , Henry'nin kale dibindeki kafa vuruşunu yaralanma pahasına kurtaran Taffareli , o kadar stres altında penaltı atan Hakanı Ergünü Ümiti Popescuyu hatırlasınlar onlardan tek isteğim bu .

BnyUupXCYAAtvTj.jpg

Dogru soylemek gerekirse 14 sene sonra en buyuk basarimizin hala bu olmasi aci verici. Sevinemiyorum bu sayfalari okuyunca.

O basarinin ustune ekleyecegimize dagitip harcadik ve seviye atlama firsatini kacirdik. Ama zaten ben bugun 5+3'u falan gorunce tamamen kaybettim umidimi. Bu ulke boyle devam ettigi surece Galatasaray hep asagi cekilecektir.

EPL'de sonuncu olan takim bu sene televizyon gelirlerinden 70m pound alacak. Biz bu yabanci sinirlariyla kucuk, onemsiz, yerel bir lig olmaya mahkum oldugumuz gibi, bir de onun mutevazi gelirlerini yabanci siniri yuzunden fiyati gercek degerinin 3-4 katina cikan yeteneksiz futbolculara harcamaya devam edecegiz. Bu sartlar altinda nasil basarili olabiliriz ki?

Özlem ve gururla...

Canım yanıyor ama milletimizin bu ve benzeri birleştirici sevinçlere ihtiyacı var. Umarım Galatasarayımız nicelerini bize kazandırır

Koluma çizemedim ama var bir planım

2000 li yıllardaki takım gibi bir takım bir daha çıkarmamız lazım.Türkiye bizden hizmet bekler.inşallah şampiyonlar liginide ülkemize Galatasarayımız getirecektir.

Seneye de alacağız bu kupayı şimdiden notum olsun tarihe.

CL kupası da bir gün bu kulubün kaptanının elinde kalkacak.

Geri
Üst Alt