GSC Haber UEFA Listesine Alvaro Morata, Roland Sallai ve Carlos Cuesta Eklendi

Baktim da Lemina 2 aydir mac yapmamis harbiden sakatliktan dolayi. 1 ay daha surer sahalara donmesi, hele bizim saglik ekibi ile seneye bile olabilir.

Haberim yoktu adam Aralik 12-13'ten beri mac oynamamis, nerden baksan tutmuyor yapilan isler..
Sakat değildi, kadro disiydi.

Acaba transferleri yapanlar kavgalı diye benim transferimi yazacaksın diye baskı mi oldu, yoksa ibrikci sırf leminayi yemek için ve taraftara inat mi yazdirmadi yoksa ikisi birden mı diye dusunmekten kendimi alamiyorum

Yönetimdekilerin kibirli olduğu doğru ancak bazı taraftarlar da yönetimden 2 kat daha kibirli. Belli bir kitle sürü psikolojisiyle bir şeyleri linçlemek için bahane arıyor. Ya siyah ya beyaz ele alınmaz her mevzu.
Sen dememissin ama ben kendimi tenzih ediyorum bahsettigin suruden. Dogrudur, var oyle bir suru. Ama korle yatan sasi kalkar hesabi, hocanin kibrinin de mevcut yonetimdekilerden az oldugunu dusunmuyorum. Gaye Galatasaray'in menfaatiyse, bu hocanin yanlisi. Gaye onunla bununla inatlasmaksa hocanin burada isi ne?

Bu sezon Muslera'ya salliyoruz, defansa salliyoruz, sisteme salliyoruz ama aklin yolu bir. Gol yemedigimiz mac sayisi bir elin parmaklarindan az. Bu takimin en azindan rotasyon icin bile olsa iyi bir 6 numaraya ihtiyaci vardi. Ve bana gore rotasyondan ote iyi, cok iyi bir adam geldi. Cocuk degiliz, dun de mac izlemeye baslamadik. Hoca, Lemina'ya adaletsizlik yapacak. Sirf taraftar aldirdi diye. Ki listeye de almadi, dakika 1 gol 1.

Umarim sampiyon oluruz, umarim her sey yolunda gider. Ama hocaya olan guvenim bir sac teli kadar.

Hala avrupa diyonuz ya oradı da ayrı komedi

büyük ihtimal kafasında orta saha hiç yoktu, lemina alındı taraftar zoruyla o da hali hazırda 1.5 aydır topa dokunmamış. Yazılsa da alkmaar maçlarında sahaya atılacak oyuncu değil gibi.

inanılmaz şu olay ya. berkanla demribayla oynarız artık.
Lemina'yı yazdık Berkan ile sol kanat bekte mi oynayalım? Her türlü bir yer eksik kalıyor. Ahmed Kutucu yok mesela Morata, Osimhen cezalı sakat olsa oraya Barış'ı koyacağız kanat beke adam kalmıyor. Sallai'yi listeye yazmazsan. 9.5 no, stoper, kanat bek yazılacaktı listeye zaten en başta daha hiç bir transfer olmadan bu yazılmıştı şimdi sürpriz olmadı ki.

Yine Kaan Berkan bekleri ile maça çıkacağız.

Lemina transferinde önce zaten eklenmeyecegi haberleri dolaşıyordu. Acaba nedeni ne?

Abartılacak bir durum yok çünkü kanat alternatifi yoktu Sallai'yi almak mantıklı, Morata zaten alınacak. Savunmada 3 stoper var ve 3'lü savunma oynamaya çalışıyoruz 4. stoperi eklemekte mantıklı. Tabiki Lemina da olsa çok iyi olurdu ama orta saha nispeten biraz daha rotasyona sahipti şu aşamada.

Sallai bir kac mevki icin alternatif ama lemina da öyle yani bu mantikla lemina da yazilabilirdi

Sallai sezon basinda transfer edildigi ve devre arasinda yazdiracagiz denildigi icin yazilmistir diye düsünüyorum

Hem stoper, hem orta saha, hem sağ bek oynayabilen EPL seviyesi Lemina yerine Belçika ligi rotasyon stoperini listeye eklemek de büyük vizyon gerçekten..

Takdir etmek lazım…

Sallaiyi bek, kanat, forvet opsiyonlarına kaydırabilirsin, kendimize gelelim,

Takım bildiğin düğün çorbasına dönmüş durumda. Bek desen bek yok, kanat desen o yok.

Orta sahada berkan, kaan, demirbay bir şekilde sayısal adam var.
Çok bölgede oynayan adamı seçmişler işte.

Şu planlamada emeği geçenleri tebrik etmemiz lazım

En büyük sorun orta saha ama lemina yok ilginç Okan hocanın avrupayla ilgili bir hedefi olduğuna inanmıyorum

Ise yaramaz demirbayi cikarip lemina neden eklenmedi?

Geri
Üst Alt