GSC Haber UEFA Listesine Alvaro Morata, Roland Sallai ve Carlos Cuesta Eklendi

Sen dememissin ama ben kendimi tenzih ediyorum bahsettigin suruden. Dogrudur, var oyle bir suru. Ama korle yatan sasi kalkar hesabi, hocanin kibrinin de mevcut yonetimdekilerden az oldugunu dusunmuyorum. Gaye Galatasaray'in menfaatiyse, bu hocanin yanlisi. Gaye onunla bununla inatlasmaksa hocanin burada isi ne?

Bu sezon Muslera'ya salliyoruz, defansa salliyoruz, sisteme salliyoruz ama aklin yolu bir. Gol yemedigimiz mac sayisi bir elin parmaklarindan az. Bu takimin en azindan rotasyon icin bile olsa iyi bir 6 numaraya ihtiyaci vardi. Ve bana gore rotasyondan ote iyi, cok iyi bir adam geldi. Cocuk degiliz, dun de mac izlemeye baslamadik. Hoca, Lemina'ya adaletsizlik yapacak. Sirf taraftar aldirdi diye. Ki listeye de almadi, dakika 1 gol 1.

Umarim sampiyon oluruz, umarim her sey yolunda gider. Ama hocaya olan guvenim bir sac teli kadar.
Ben sen özelinde yazmadım tabii ki. Teknik konular apayrı. Ben de Okan Buruk başlığına tonla eleştiri yazıyorum. Hatta çok da sinirleniyorum ama bu hakaret ve linç olayı başka bir şey. Eleştiriyle aynı potaya sokulup virüs gibi yayılıyor farkında olmadan.

Her şeyi linçleyen insanların derdi futbol değil. Öfkelerini boşaltmak için futbolu araç olarak kullanıyorlar sadece. Benim derdim onlarla. Bu tip insanların sesi çok çıktığı için yayılımı da daha fazla oluyor. Yayılım fazla olunca zaten birbirini kopyalayarak görüş bildiren insanlar da etkileniyor akıma kapılıyor. Sonra da deli saçması şeyler görüyoruz etrafta.

bi sonraki turda peki yine gücellenebiliniyormu yoksa finale kadar bu listeylemi olmasi lazim?

adam uefanın minimum 25 yıllık kuralına bile laf ediyor sanki bu sezon çıkarılmış gibi, bu biraz başarısız olsa var ya hiç çekilmez he

Kafayı yemiş bu adam.

Allah belamızı vermiş bu sene.

Yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsun. Lemina olmalıydı evet ama en fazla 3 isme izin veriyor UEFA. Hoca Sallai yi birden fazla mevkii de kullanabileceği için seçmiş. Diğer ikisi zaten zorunluluktu.

5 tane bile yazabilsek eleneceğimiz için en fazla 1 tur daha geçeriz sorun değil lakin yinede en mantıklı olan 3 oyuncu kaydedilmiş. Bu sene bizi Avrupa rotasyonunda en çok zorlayan kenarlar oldu, Yunus ile BAY'ın pestili çıktı şimdi Sallai onlardan yükü alacaktır, ligde Kutucu da ekleniyor rotasyona. Stoperde ise sayısal olarak eksik olduğumuz için menajer mahsulü arkadaş yazıldı çünkü merkezde Berkan,Demirbay ve hatta Kaan olduğu için nispeten sayısal olarak adam var.
İnsanların eleştirilerini anlamak mümkün değil.

Hoca da imkan olsa Ahmed Kutucu ve Lemina'yı da eklerdi.

Kuralda 3 oyuncu limiti var.

3-5-2 oynayacağız.

• Elimizde forvet bölgesinde sadece Osimhen var. O yüzden Morata konusunda kimsenin itirazı yok.
  • Sallai, hem forvetleri yedekleyebiliyor, hem kanat oynayabiliyor hem de kanat beki oynuyor. Üstelik 5 ay önce geldi. Hem listeye yazmak mantıklı birçok pozisyonda oynayabildiği için hem de iyice ikinci plana itmış olursun. Futbolcu olsam derdim ki yeni gelmiş topçuları listeye yazıyor beni yazmıyor diye. Futbolcuyu da kaybedersin.
Kalan tek bir pozisyon 3 topçu.

Cuesta Lemina Ahmed Kutucu

3'lü savunma ile oynuyoruz ve o mevkide sadece Sanchez, Abdulkerim ve Kaan Ayhan var. Üstelik Kaan Ayhan tempo olarak bir nebze eksik kalıyor. Sanchez aynı Torreira gibi cezalı. AZ maçında Metehan'la çıkmamız gerekiyor listeye alınmazsa.

Ahmed Kutucu ile Sallai'nin profilleri benzediği için iki aynı profilde hoca topçu seçmez. O zaten maalesef eleniyor.

Lemina'yı ben çok beğeniyorum. Geldiğinde de çok sevindim ama en son oynadığı maç 1.5 ay önce. Üstelik birkaç haftadır takımla idman yapıyor. İmza atmadan önce sağlık kontrolünden geçiliyor. Orada kondisyonu da bakılıyor. Okan hocanın dediği gibi zaman lazım maç kondisyonunu yakalamak için. Direkt yüksek tempolu AZ maçlarında 90 dakika oynatırsak yine Lemina yapma Lemina diye bağırırız sakatlandığı için.

Cuesta'yı tercih etmesi Cuesta'yı çok beğendiğinden veya Lemina'yı beğenmediğinden değil. Cuesta hazır olduğu için ve onun mevkisinde alternatif olmadığı için tercih etti. Lemina'nın mevkisinde Torreira ve Sara gibi iki net topçu var, üstelik Berkan ve Kerem yedek kulübesinde.

UEFA dan beklentim yok zaten. Lemina lig için çok önemli olacak.

destekledigim bir karar gibi gözükmekte

Gerçekten kapanmayacak bir antrenman/fiziki eksiği varsa bilmiyorum da sorun şu: gerekirse Lemina da Sallai kadar bek ve açık oynardı.

Hocanin Morata'ya bel bagladigi cok belli. Bir önceki 3-4-1-2 "damagimizda kaldi" demeci gibi.

Osimhen-Morata, kanatlarda Baris-Yunus, yardır yardır oynamaya kalkacak defansi iplemeden. Ya hero ya mero misali. Hadi bakalım, nereye kadar gider bu kafa allah bilir.

GjIAF5bWcAAccRL

Tarihimizin en büyük fiyaskolarindan birini yasiyoruz

Geri
Üst Alt