- 17 Ağustos 2009
- 44.711
- 33.910
- 3.618
Ben sen özelinde yazmadım tabii ki. Teknik konular apayrı. Ben de Okan Buruk başlığına tonla eleştiri yazıyorum. Hatta çok da sinirleniyorum ama bu hakaret ve linç olayı başka bir şey. Eleştiriyle aynı potaya sokulup virüs gibi yayılıyor farkında olmadan.Sen dememissin ama ben kendimi tenzih ediyorum bahsettigin suruden. Dogrudur, var oyle bir suru. Ama korle yatan sasi kalkar hesabi, hocanin kibrinin de mevcut yonetimdekilerden az oldugunu dusunmuyorum. Gaye Galatasaray'in menfaatiyse, bu hocanin yanlisi. Gaye onunla bununla inatlasmaksa hocanin burada isi ne?
Bu sezon Muslera'ya salliyoruz, defansa salliyoruz, sisteme salliyoruz ama aklin yolu bir. Gol yemedigimiz mac sayisi bir elin parmaklarindan az. Bu takimin en azindan rotasyon icin bile olsa iyi bir 6 numaraya ihtiyaci vardi. Ve bana gore rotasyondan ote iyi, cok iyi bir adam geldi. Cocuk degiliz, dun de mac izlemeye baslamadik. Hoca, Lemina'ya adaletsizlik yapacak. Sirf taraftar aldirdi diye. Ki listeye de almadi, dakika 1 gol 1.
Umarim sampiyon oluruz, umarim her sey yolunda gider. Ama hocaya olan guvenim bir sac teli kadar.
Her şeyi linçleyen insanların derdi futbol değil. Öfkelerini boşaltmak için futbolu araç olarak kullanıyorlar sadece. Benim derdim onlarla. Bu tip insanların sesi çok çıktığı için yayılımı da daha fazla oluyor. Yayılım fazla olunca zaten birbirini kopyalayarak görüş bildiren insanlar da etkileniyor akıma kapılıyor. Sonra da deli saçması şeyler görüyoruz etrafta.