Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.793
- 12.864
- 2.343
İsmi Şampiyonlar Ligi ama şampiyon olan takımlar dışında her bir takım var maşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL daha heyecanli ama avrupa lig daha zevkli.kabul edelim cl heyecanlı değil
büyük takımların cariyesi olmak bana keyif vermiyor.
l.moskovalı marsilyalı uefa grubu çok güzeldi mesela herkesle çata çat oynayabiliyosun
bok gibi de sistem bu arada
+1kabul edelim cl heyecanlı değil
büyük takımların cariyesi olmak bana keyif vermiyor.
l.moskovalı marsilyalı uefa grubu çok güzeldi mesela herkesle çata çat oynayabiliyosun
bok gibi de sistem bu arada
Dedigin gibi 8 farkli takim ile mac yapiyorsun zatenLigde 36 takim var ama sadece 4 takim ile mac yapacagim. Sacma is.
Madem öyle 8 farkli mac oynat.
Sistem daha iyi ve yarisci yapilabilirdi
Ilk mesajda 4 farkli takim 8 mac yaziyor. O zaman yanlis bilgi.Dedigin gibi 8 farkli takim ile mac yapiyorsun zaten
BU nerede yazıyor ilk mesajda yoktu böyle bir açıklama onun için kafam karıştıOyle degil yav.
Kura cekilecek tekrardan tabi.
"Ligi 9 ile 16’ncı sırada bitiren takımlar eleme aşaması play-off kurasında seri başı olacak. Bu takımlar 17 ile 24’üncü sırada yer alan bir takımla karşılaşacak."
Dur ben yeni bir konu acayim daha detayli bir aciklama ile. Bu eski konu oldugu icin fazla detaya yer verilmemis format hakkinda.BU nerede yazıyor ilk mesajda yoktu böyle bir açıklama onun için kafam karıştı
Sıkıntılı iş yav nasıl kalktıUEFA'ya gitme durumu ortadan kalkti.
PSG'nin 18. bitirdigi bir ligde mantiken dandik bir PSG vardir demektir, isimden ziyade performans odakli yaklasmak lazim o yuzden seri basi durumu gayet mantikli oluyor yine bu durumda.