UEFA, Şampiyonlar Ligi'nin Yeni Formatını Resmen Duyurdu!

kabul edelim cl heyecanlı değil

büyük takımların cariyesi olmak bana keyif vermiyor.

l.moskovalı marsilyalı uefa grubu çok güzeldi mesela herkesle çata çat oynayabiliyosun

bok gibi de sistem bu arada
CL daha heyecanli ama avrupa lig daha zevkli.

Ölüm grubuna düstümüzde bende hic zevk almiyorum PSG Madrid gibi takimlarla … ama ayni gücte olan takimlarla maclar asiri derece heyecan verici

Ligde 36 takim var ama sadece 4 takim ile mac yapacagim. Sacma is.

Madem öyle 8 farkli mac oynat.

Sistem daha iyi ve yarisci yapilabilirdi

kabul edelim cl heyecanlı değil

büyük takımların cariyesi olmak bana keyif vermiyor.

l.moskovalı marsilyalı uefa grubu çok güzeldi mesela herkesle çata çat oynayabiliyosun

bok gibi de sistem bu arada
+1

gruptan çıkarsak çıkalım tabii ki ama grup paralarını alıp 3. olup AL katılmak en mantıklısı gibi duruyor. ama sistem değiştiği için 3. olup AL gitmek de yok artık

Oyle degil yav.

Kura cekilecek tekrardan tabi.

"Ligi 9 ile 16’ncı sırada bitiren takımlar eleme aşaması play-off kurasında seri başı olacak. Bu takımlar 17 ile 24’üncü sırada yer alan bir takımla karşılaşacak."
BU nerede yazıyor ilk mesajda yoktu böyle bir açıklama onun için kafam karıştı

UEFA'ya gitme durumu ortadan kalkti.

PSG'nin 18. bitirdigi bir ligde mantiken dandik bir PSG vardir demektir, isimden ziyade performans odakli yaklasmak lazim o yuzden seri basi durumu gayet mantikli oluyor yine bu durumda.
Sıkıntılı iş yav nasıl kalktı

Y. Gibi sistem.
Bir ara Uefa’yı da 5 takımlı gruplar yapıp 2 maç dışarıda 2 maç içeride oynatıyorlardı.
O da y. Gibiydi.

Arkadaşlar FM oynayanlar tecrübe ettiler ki bu sistem çok daha iyi. Emin olun siz de aynısını düşüneceksiniz.

İlk 5 maçta sadece 1-2 puan toplasanız bile son 3 maçınızda alabileceğiniz 5-6 puan ile son anda play off’a kalma hakkı elde edebiliyorsunuz.

Bu ligin avantajı büyük takımlara değil zaten. Ve nihayetinde bu lige katılan herkes 8 farklı takımla maç yapacak. Yani burası çok keyifli. Normalde 3 takımla maç yapıyorduk. Mesela bu seneyi düşünelim, bu seneki performansımızla devam etseydik emin olun üst tura çıkardık ama noldu Avrupa ligine düştük.

Geri
Üst Alt