UEFA, TFF'den Yargıtay Kararını İstedi

abi kişilere ceza vermeden nasil şike cezasi veriyorlar. ben öyle biliyorum. tedbir için bunu yaptilar. yazisi vardi uefadan. onu görmem lazim. neyse ilerleyen günlerde görürüz.

ceza degilmis diyorlar tedbir o karar.

benim bildiğim kadarıyla beşiktaş'ın cezası tedbir idi... fenerbahçe'nin cezası kesinleşmiş cezaydı... o aşamada kulüplere cezayı verdiler ama kişilere olan cezayı karara bağlamadılar çünkü kişiler ile ilgili onama kararının çıkmasını beklediler... böylece kendilerini garantiye almış oldular... şimdi istedikleri gibi kişilerle ilgili cezayı açıklayabilirler... benim düşüncem fener'e extra ceza çıkmayacak... ama aziz yıldırım'a ömür boyu men cezası gelecek... beşiktaş'a extra ceza gelebilir... fener ile ilgili TFF'ye "adam gibi ceza ver" baskısı yapacaklardır ama bizim malum TFF bunu süründürdükçe süründürecek...

fb düşmez uefa sadece kişilere ceza verecek ha uefa öyle bir şey isterse fb yalaması bu tff gerekirse uefa dan çıkar yine de fb yi düşürmez.

Uefa fener hakkinda kararini verdi 2 senelik men disinda ekstra ceza veremez..sadece tff ye dusur diyebilir der mi tff bnu uygular mi orasi allah kerim umutlanmaylm yinede...

Uefa fener hakkinda kararini verdi 2 senelik men disinda ekstra ceza veremez..sadece tff ye dusur diyebilir der mi tff bnu uygular mi orasi allah kerim umutlanmaylm yinede...

UEFA karar fln vermedi. UEFA'nın Fener'i 2 yıl kovması ceza değil TEDBİR kararıdır, bunu 6-7 aydır 30 defa söyledik, yandaş medya bunu bir türlü dile getiremedi. UEFA henüz gerçek cezayı vermedi. UEFA zaten ligden düşürme veya - puan cezası vermeyecek. UEFA TEDBİR olarak 2 yıl almamasına ek olarak 2-3 yıl daha gerçek bir Avrupa'dan men cezası verecek. Sonra da TFF'ye yerel ceza vermesi gerektiğini söyleyecek.

Burdaki konuşanlar sanarsın ki 15 yıl uefada görev almış emekliye ayrılmış beyaz saçlı insanlar :D

Hala Uefa kararını verdi extra ceza vermez diyenler var.Herifler sırf fb için kuralını değiştirdi.Yerel liglerede karışmak için.İnfantıno acıklamasını herkes unuttu heralde.Biz şike cezası veriyorsak bütün liglerdeki federasyonlarda aynı dogrultada ceza verecek diye.Koskoca juve 2. lige düşmüş kcı boklu fb ceza almadan yırtacak.O 2 yıl verdikleri ceza fb ye tedbir di tedbir anlayın sunu artık.Rte el atacakmış bu olaya üstü kapanacakmıs.Rte önce kendi bi yerini kurtarsın seçimlerde.İşi gücü yok fb nın şike cezasıyla ugrasacak.Uefa da rte nin önünde diz çöker kesin.

UEFA karar fln vermedi. UEFA'nın Fener'i 2 yıl kovması ceza değil TEDBİR kararıdır, bunu 6-7 aydır 30 defa söyledik, yandaş medya bunu bir türlü dile getiremedi. UEFA henüz gerçek cezayı vermedi. UEFA zaten ligden düşürme veya - puan cezası vermeyecek. UEFA TEDBİR olarak 2 yıl almamasına ek olarak 2-3 yıl daha gerçek bir Avrupa'dan men cezası verecek. Sonra da TFF'ye yerel ceza vermesi gerektiğini söyleyecek.

Buradan ne anladın Decisions on Beşiktaş, Fenerbahçe, Steaua - UEFA.org

benim anladığım kargalarınki tedbir fakat fenerinki ceza yanlışmıyım ?

Fark etmez, tedbir değil ceza olsa bile Fener yerel ceza almadı. Avrupa'da örneği yok. UEFA bir daha şikenin önüne geçemez.

Mutabık zaten adamlar sırf bu iş için geçen mayısta kurallarını değiştirdiler birde gelecek marttaki mevzu var ,,

açıkcası benim asıl merak ettiğim husus kargaların durumu çünkü feneri zaten biliyoruz aşağı yukarı şemsiyenin büyüklüğünüde tahmin edebiliyoruz ama kargalar hep unutuluyor ,,

unutmayın kargalar şikeli olduğu kesinleşen 2011 kupası münasebetiyle 2011-12 sezonunda temiziz diyerek avrupaya gitti ,,

oranladığımızda kargalar fenerden daha büyük bir şemsiyeye sahip olabilir diye düşünüyorum .

Geri
Üst Alt