UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da

Benim tek bir korkum var o da Uefa'nın FB nin davasını CAS'tan geri cekmesi halinde eksi puan vermeye okey demesi.Ama Cornu'nun ifadesi yerine İddanamenin koyulması bu tezi biraz cürütüyor.Cünkü Uefa böyle yaparak işi saglama almış durumda. Uefa İşi garantiye götürmek ister mi onu bilemem tabi...

Ayrıca İsvicre kulüplerine ceza gelirse+gelmese dahi İsvicre kulüpleri,İtalya kulüpleri,Yunanistan kulüpleri,Fransa kulüpleri(adı şikeye karışan takımlar)cok büyük ihtimal FB Avrupadan men edilmedigi icin Uefa'yı CAS'a şikayet eder.Olası bir İsvicre kulüplerine Avrupadan men cezası halinde de İsvicre kulüpleri neden Türk takımlarına ceza yok diye bas bas bagırır ve CAS'a Uefa hakkında dava acar.

Cok karışık oldu:D

Ben şunu merak ediyorum, objektif bakalım olaya... Mesela fener nasıl kazanabilir. Şike yapmış, uefa o yüzden cl'ye almamış fener de gitmiş dava açmış. Ciddi soruyorum yani fener hangi gerekçeyle haklı kabul edilebilir bu davada..

''Eğer ki futbolumuzun geleceği kurtarma adına 2010-2011 sezonunda, evrensel hukuk kurallarının dışına çıkılarak mağduriyetler giderilecekse kesinlikle bu mağdurların içinde ligden düşen takımların da yer alması gerekmektedir. Bu iddiaların ispat edilmesi durumunda buradan peşinen zarar görmüş ve küme düşmüş Konyaspor, Bucaspor ve Kasımpaşa kulüplerinin hakkı hukuku olarak olaya yorum ve bakış açısına rastlanamamıştır. 58. madde değişir, kulüp yöneticileri şikeden ceza alır, şike yapanlar ligde oynamaya devam eder, ligden düşenlerin esamesi bile okunmaz ise Konyaspor Kulübü olarak UEFA, FIFA, CAS ve adli yargı tazminat talebi dahil olmak üzere, her platformda hakkımızı sonuna kadar savunacağız.'

Tüm kulüpler şunu yapabilse mali kararı bu gece açıklamak zorunda kalır :D

Vay anam vay,Başkan direk cakmıs lafı,cok net:D

Las Vegas'ta hayat kadınlarının kandırdığı Türkler

Parayla seks yaptıklarını itiraf ederek kendilerini de yaktılar.

17.01.2012 - 10:18

Las Vegas'a giden iki Türk, kendilerini soyduklarını iddia ettikleri hayat kadınlarını polise şikayet etti. Genelevler haricinde fuhuşun yasak olduğu Nevada'da Türkler kadınlarla parayla seks yaptıklarını itiraf ederek kendilerini de yaktı.

GENELEV HARİCİ FUHUŞ YASAK

ABD'nin en çok izlenen medya kuruluşlarından E!'de hafta sonunda yayınlanan kısa bir video ülkede dalga konusu. Sunucu-komedyen Chelsea Handler'ın sunduğu Chelsea Lately isimli programda, Las Vegas'a Türkiye'den giden iki arkadaşın polislerle yaşadığı diyalog anlatılıyor. Handler yayından önce seyircilerini uyarıyor. "Suç bildirmek için polise başvurmadan önce suç işlemediğinizden emin olun" diyen Handler, Nevada yasalarına göre genelevler haricinde fuhuş yapmanın yasak olduğuna göndermede bulunuyor.

Türkler- Şuradaki kadının arkadaşları kameramızı odamızdan çaldı.

Polis- Onların hayat kadını olduğunu biliyor muydunuz?

Türkler- Hayır. Bilmiyorduk. Bizden para istediler.

Polis- Onlara para verdiniz mi?

Türkler- Evet.

Polis- Ne için?

Türkler- Seks için.

Bu arada bu haberi gördünüz mü, bayağı güldüm ya :D Kesin fenerlidir bu mallar :D

küfür edip ceza alıyım ,bi yolculuğa çıkayım beyler. ihtiyacım var.şimdi ediyorum.

Perşembe günü UEFA, 3. lige düşürün -puan ile başlatın, TFF Bank Asya olsun bari diyecek... Pazarlık bu olacak bence... Süper ligde puan silme olayı UEFA'nın asla kabul edeceği bir durum değildir... TFF'nin Ülke bazında 5 yıl men cezası almayı g.tünün yemeyeceği kanaatindeyim..

Ben şunu merak ediyorum, objektif bakalım olaya... Mesela fener nasıl kazanabilir. Şike yapmış, uefa o yüzden cl'ye almamış fener de gitmiş dava açmış. Ciddi soruyorum yani fener hangi gerekçeyle haklı kabul edilebilir bu davada..

Kazanma şansı bana göre % 1.O da nicin; burada renkdaşımın biride diyordu usulsüzce FB Avrupa kupalarına alınmadıgı icin.Yani sadece Cornu'nun raporuna bakarak,daha hicbirşey belli degilken Uefa karar aldıgı icin davayı kazanabilirler.

Ben eziklerin böyle düşünebilecegini düsünüyorum.Tabi ben bir hukukcu degilim,belki bu tez yanlış da olabilir:)

Ama şunu söyleyebilirim Uefa yaş tahtaya basmaz;)

değmez lan vazgeçtim :D e-maile devam.

Perşembe günü UEFA, 3. lige düşürün -puan ile başlatın, TFF Bank Asya olsun bari diyecek... Pazarlık bu olacak bence... Süper ligde puan silme olayı UEFA'nın asla kabul edeceği bir durum değildir... TFF'nin Ülke bazında 5 yıl men cezası almayı g.tünün yemeyeceği kanaatindeyim..

Bu dediklerin cıksın dile benden ne dilersen:)

Emre o dedikleri ne bilio musun? Adamların iddalarına göre fenerin gönderildiği zaman elde yeterli delil ve iddianame yokmuş. Bunu diolar ama o zaman mali'nin dilil yok dediği ancak gerçekte etik kurulunun şike kanaatine varılmıştır raporunu unutyorlar. ;)

Fb biz şike yapmadık 58 maddeyi uygulayın diyor. Ama delillerde şike yapıldığı çok net ortaya çıkıyor.

Bana göre fb nin hiç bir haklı gerekçesi görünmüyor. fbnin açtığı dava bizi Şampiyonlar ligine neden almadınız davası. O dönemde iddianamedeki gizlilik kararı kalkmamıştı diyorlar. Gizlilik kararı varken bizi nasıl şike yaptığpımız gerekçesiyle şampiyonlar ligine almıyorsunuz diyor fb... UEFA yetkilisi Corneu ise TFF yetkililerinin kendisine şike yapılmama olasılığı olmadığını kesinlikle şike yapıldığını söylediğini söylüyor.

Ama TFF biz Corneuya o dönemde o yönde bir bilgi vermedik diyor. Sorun burdan çıkıyor.

Şimdi gelinen süreçte fbnin şike yaptığı kesinleşti ama iddianame açıklanmadan fbnin Şampiyonlar ligine alınmaması dava konusu.. Olayın özeti bu

Emre o dedikleri ne bilio musun? Adamların iddalarına göre fenerin gönderildiği zaman elde yeterli delil ve iddianame yokmuş. Bunu diolar ama o zaman mali'nin dilil yok dediği ancak gerçekte etik kurulunun şike kanaatine varılmıştır raporunu unutyorlar. ;)

CAS,

İddanameyi ve Raporu FB nin gözüne sokacak diyorsun yani;)

3 farkli adresden toplam 6 tane yolladim

Fb biz şike yapmadık 58 maddeyi uygulayın diyor. Ama delillerde şike yapıldığı çok net ortaya çıkıyor.

Bana göre fb nin hiç bir haklı gerekçesi görünmüyor. fbnin açtığı dava bizi Şampiyonlar ligine neden almadınız davası. O dönemde iddianamedeki gizlilik kararı kalkmamıştı diyorlar. Gizlilik kararı varken bizi nasıl şike yaptığpımız gerekçesiyle şampiyonlar ligine almıyorsunuz diyor fb... UEFA yetkilisi Corneu ise TFF yetkililerinin kendisine şike yapılmama olasılığı olmadığını kesinlikle şike yapıldığını söylediğini söylüyor.

Ama TFF biz Corneuya o dönemde o yönde bir bilgi vermedik diyor. Sorun burdan çıkıyor.

Şimdi gelinen süreçte fbnin şike yaptığı kesinleşti ama iddianame açıklanmadan fbnin Şampiyonlar ligine alınmaması dava konusu.. Olayın özeti bu

Güzel anlatmışsın renkdaş,benim de anlatmak istedigim bu.Yani bu adiler akıllarınca hukuk cambazlıklarıyla kendilerini kurtarmaya calışacaklar.Yerse tabi;)

Bu konu bugün yaklaşık 15 sayfa ilerlemiş

Akşam 100. sayfayı bulmalı.

Geri
Üst Alt