Refik Arkın
Tecrübeli Üye
- 4 Haziran 2011
- 5.609
- 0
- 1.021
Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da
Ben şunu merak ediyorum, objektif bakalım olaya... Mesela fener nasıl kazanabilir. Şike yapmış, uefa o yüzden cl'ye almamış fener de gitmiş dava açmış. Ciddi soruyorum yani fener hangi gerekçeyle haklı kabul edilebilir bu davada..
Benim tek bir korkum var o da Uefa'nın FB nin davasını CAS'tan geri cekmesi halinde eksi puan vermeye okey demesi.Ama Cornu'nun ifadesi yerine İddanamenin koyulması bu tezi biraz cürütüyor.Cünkü Uefa böyle yaparak işi saglama almış durumda. Uefa İşi garantiye götürmek ister mi onu bilemem tabi...
Ayrıca İsvicre kulüplerine ceza gelirse+gelmese dahi İsvicre kulüpleri,İtalya kulüpleri,Yunanistan kulüpleri,Fransa kulüpleri(adı şikeye karışan takımlar)cok büyük ihtimal FB Avrupadan men edilmedigi icin Uefa'yı CAS'a şikayet eder.Olası bir İsvicre kulüplerine Avrupadan men cezası halinde de İsvicre kulüpleri neden Türk takımlarına ceza yok diye bas bas bagırır ve CAS'a Uefa hakkında dava acar.
Cok karışık oldu![]()
Ben şunu merak ediyorum, objektif bakalım olaya... Mesela fener nasıl kazanabilir. Şike yapmış, uefa o yüzden cl'ye almamış fener de gitmiş dava açmış. Ciddi soruyorum yani fener hangi gerekçeyle haklı kabul edilebilir bu davada..