Deniz Altınsacli
Sarı Üye
- 1 Temmuz 2011
- 935
- 0
- 976
Cevap: UEFA ve FIFA'ya Mail Yağdırıyoruz | İçerik 1. Sayfa'da
düşürün su köpeklerıde rahatlasın artık lig
düşürün su köpeklerıde rahatlasın artık lig
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çünkü UEFA'nın elinde bu kararı Tff'nin aldığına dair belge var.Kazanma şansı bana göre % 1.O da nicin; burada renkdaşımın biride diyordu usulsüzce FB Avrupa kupalarına alınmadıgı icin.Yani sadece Cornu'nun raporuna bakarak,daha hicbirşey belli degilken Uefa karar aldıgı icin davayı kazanabilirler.
Ben eziklerin böyle düşünebilecegini düsünüyorum.Tabi ben bir hukukcu degilim,belki bu tez yanlış da olabilir
Ama şunu söyleyebilirim Uefa yaş tahtaya basmaz![]()
Güzel anlatmışsın renkdaş,benim de anlatmak istedigim bu.Yani bu adiler akıllarınca hukuk cambazlıklarıyla kendilerini kurtarmaya calışacaklar.Yerse tabi![]()
UEFA sandığımızdan çok daha sert bir kurum... Bu tavizleri verselerdi zamanında İtalya federasyonuna verirlerdi. Bizim de o kadar lobi yapacak gücümüz olsaydı bu ülkeye bi şampiyona oynatırdık. Zaten perşembe iki yetkili görüşcekmiş maliyle... Platini değil yani, adam muhatap almıyor. Görüşmede dediğim gibi bank asya mı, 3. lig mi muhabbeti olacak? Bi de şey olacağını düşünüyorum, fazla takım düşürülme muhabbeti var ya teşebbüsten ötürü... Onun için yalvaracak bizimkiler...
Gavurlar bizim insanimza benzemez. Insanlara tavir olarak cok soguk davranirlar ve kanunlarda ne yazarsa aynen onu uygularlar.
Ya FB düsecek ya da Türk futbolu men edilecek, bunun baska bir secenegi yok.
Temiz futbolu, futbolun etik kurallarını bir tarafa koyalım.. Artık asikar, TFF bir defalık af getirip, kume dusme yerine puan indirme cezası vermek istiyor..
UEFA ve FİFA ya sormak lazım:
1- Avrupa dahil Dunyada herhangibir yerde boyle bir uygulama bugune kadar olmuş mudur?
2- Olmadıysa, Turkiye bu konuda ilk olacaksa, ve de UEFA ile FIFA bu olaya goz yumacaksa bu uygulama diğer ülkeler için de kötü örnek teskil etmiyecek mi?
adamlar Şampiyonlar Şampiyonu olmuş Marsilyayı hoplattı
İtalyan devi Juve gitti
kendi merkezlerinin takımı olan Sionu halen hoplatıyorlar
feneri ekmek arası çıtır çıtır yerler
ama meselemiz onlar batarken bizi de batağa çekmek istiyor, şu anki sorun bu
Bi forumdan iki renktaşın yazışması...
Temiz futbolu, futbolun etik kurallarını bir tarafa koyalım.. Artık asikar, TFF bir defalık af getirip, kume dusme yerine puan indirme cezası vermek istiyor..
UEFA ve FİFA ya sormak lazım:
1- Avrupa dahil Dunyada herhangibir yerde boyle bir uygulama bugune kadar olmuş mudur?
2- Olmadıysa, Turkiye bu konuda ilk olacaksa, ve de UEFA ile FIFA bu olaya goz yumacaksa bu uygulama diğer ülkeler için de kötü örnek teskil etmiyecek mi?
adamlar Şampiyonlar Şampiyonu olmuş Marsilyayı hoplattı
İtalyan devi Juve gitti
kendi merkezlerinin takımı olan Sionu halen hoplatıyorlar
feneri ekmek arası çıtır çıtır yerler
ama meselemiz onlar batarken bizi de batağa çekmek istiyor, şu anki sorun bu
Bi forumdan iki renktaşın yazışması...
FİFA ve UEFA talimatlarında şike yapan kulübe verilecek ceza ne?
İtalya Ligi'nde Juventus, Fransa Ligi'nde Marsilya şike yaptıkları için alt lige düşürülmedi mi? Türkiye'de şike yapan takım neden alt lige düşürülmüyor? Bu durum çifte standarta yol açmaz mı?
FİFA ve UEFA talimatları ülkeden ülkeye değişiyor mu? Futbolun kuralları evrensel ise cezalar neden lokal olarak uygulanıyor?
Bunları sormak lazım UEFA ve FİFA yetkililerine.
FİFA ve UEFA talimatlarında şike yapan kulübe verilecek ceza ne?
İtalya Ligi'nde Juventus, Fransa Ligi'nde Marsilya şike yaptıkları için alt lige düşürülmedi mi? Türkiye'de şike yapan takım neden alt lige düşürülmüyor? Bu durum çifte standarta yol açmaz mı?
FİFA ve UEFA talimatları ülkeden ülkeye değişiyor mu? Futbolun kuralları evrensel ise cezalar neden lokal olarak uygulanıyor?
Bunları sormak lazım UEFA ve FİFA yetkililerine.
Eger FB küme düşerse, bu umut verici mesajlarını unutmıyacagım Refik,senin sayende moralim düzeliyor
Refik gibi,Sergen gibi bir cok renkdaşım daha var devamlı pozitif düşünen![]()
En kötü ihtimali düşünelim, eğer beklediğimizin aksine bi karar çıkarsa Fener en başta olmak üzere Uefaya, Fifaya, Tff'ye, Aydınlara, gümüşdağa, azize, hurmalıya, platiniye, nihat özdemire, çavuşoğluna, ezik ve beyin özürlü fener taraftarına, emre beleşoğluna, volkana, aşk adamı yusuf turan'adümdüz küfür eder, forumdan ...tir edilerek uzaklaştırılır ve en sonunda da ışığı görürüz, rahatlarız.
![]()
Ama bu ihtimaller olmayacak inş, türkiyenin çivisi çıkmış olabilir ama dünyanın o kadar da çivisi çıkmadı.![]()

ŞİKE BARONU " GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ "
ÖNEMLİ : " TÜRKİYEDE KARARI VERECEK KİŞİNİN BOCHUM,İSTANBUL, AMSTERDAM, ŞHANGHAY DOSYALARININ BAŞ AKTÖRÜ TFF 2 BAŞKANI olacağını da belirtin
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL
gündeme getirirp TFF yetkililerinin cevap veremiyeceği duruma getirirriz. BANA VERİLEN BİLGİ O ORADAKİ KAYNAĞIMDAN. ÖNEMLİ.
UEFA yetkilileri tarafından sorulması için o isimler şart. 200- 300 mail o isimlerin yer aldığı görülürse. Attığım twitlerdeki konuyu
UEFA YA GİDECEK YAZILARDA LÜTFEN GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ VE MAHMUT ÖZGENER İSİMLERİNİDE VERİN ( bu çok önemli ) Kaynağım, TFF yetkililerine