- 27 Ocak 2010
- 132.109
- 97.143
- 5.488
Mustafa Cengiz: "Herhangi bir sıkıntı yok. Kimse endişe etmesin. UEFA'nın kendi içindeki rutin kontrolü. Biz anlaşmamızı yaptık ve imzamızı attık." (TRT Spor)
Evet arkadaşlar dağılalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Cengiz: "Herhangi bir sıkıntı yok. Kimse endişe etmesin. UEFA'nın kendi içindeki rutin kontrolü. Biz anlaşmamızı yaptık ve imzamızı attık." (TRT Spor)
Bu nasil bir mesaj ? Iyi o halde herhangi bir yorum ya da gorus yazmayalim tamam , hep cicek bocek yazalim , ne sacma bir tepki bu
Para cezasi da olmaz , temliktir o dendi , adamlar 15 milyon euro ceza verdi . Ben korkun , men edildik de yazmadim, ama yapilmis bir anlasmanin yeniden incelenmeye alinmasi uefa sitesinde bir sayfa ayrilarak paylasiliyorsa , bu oylesine rutin bir seydir onemsizdir denemez
Bizim sakalımız yok aslında benim var ama dinleyen yokEvren Göz sıkıntı yok rutin birşey resmi açıklama yapacaz dedi.
Oh be rahatladım
Sinan kardeş, gerçek hayatta da böyle misin? Biri kırmızı derse sen illa beyaz mi dersin? Seni tanımam etmem ama nerede senin yorumun varsa hep marjinal olma kokuları geliyor bana10 gun icerisinde anlasma tekrar incelenebilir lafi bir rutin cumledir katiliyorum fakat anlasmanin incelenmeye gerek gorulmesi , degistirilmesinin de ihtimal dahilinde oldugu anlamina da gelir
Cengiz : YSK açıklamasından sonra basın toplantısı düzenleyeceğim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi