UEFA'dan Galatasaray Hakkında Flaş Açıklama!

Mustafa Cengiz: "Herhangi bir sıkıntı yok. Kimse endişe etmesin. UEFA'nın kendi içindeki rutin kontrolü. Biz anlaşmamızı yaptık ve imzamızı attık." (TRT Spor)

Evet arkadaşlar dağılalım

s-2b578519b303353c312c754deb6d984f99ec086a.gif

kuşları yine umutlandırıp heveslerini kursaklarında bıraktık

güzel oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu nasil bir mesaj ? Iyi o halde herhangi bir yorum ya da gorus yazmayalim tamam , hep cicek bocek yazalim , ne sacma bir tepki bu

Para cezasi da olmaz , temliktir o dendi , adamlar 15 milyon euro ceza verdi . Ben korkun , men edildik de yazmadim, ama yapilmis bir anlasmanin yeniden incelenmeye alinmasi uefa sitesinde bir sayfa ayrilarak paylasiliyorsa , bu oylesine rutin bir seydir onemsizdir denemez

Insanlari galyana getiren msjler yazma ozaman.Bak baskan aciklama yapti.Ne dedi rutin bisey bu.Imzalar atildi tüm cezalar verildi. hala sacma sapan yok men gelir bilmenne.
Hadi gelsin men de görelim.Sende burdasin bende burdayim.Böyle bir seyin olma ihtimali bile yok.

Ya bana da saçma geliyor . Yapilan 2 taraflı sözleşme var ortada hop diye iptal edemezsin . Meclis mi bu onama kararı olmadığı için tekrar görülsün. Şirketler arası bir sözleşmenin değişeceğine ihtimal vermiyorum. Ha olursa da çok şaşırırım

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 gun icerisinde anlasma tekrar incelenebilir lafi bir rutin cumledir katiliyorum fakat anlasmanin incelenmeye gerek gorulmesi , degistirilmesinin de ihtimal dahilinde oldugu anlamina da gelir
Sinan kardeş, gerçek hayatta da böyle misin? Biri kırmızı derse sen illa beyaz mi dersin? Seni tanımam etmem ama nerede senin yorumun varsa hep marjinal olma kokuları geliyor bana

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet arkadaşlar umutlanan kuşlara girsin

La ne bos kafalar yasamissiniz yine, UEFA bizim muz cumhuriyetinin kurumlarina benzemez. Bir karar verildiyse verilmistir. Rutin bir denetlemedir. Karar hatayla verildiyse de hata duzeltilir.

Milan’in elestirmesi falan hicbir seyi degistirmez. Sinir atmak icin show yapiyorsaniz o baska.

Şu forumda tetikte bekleyen ceza gelse öyle rahatlayacak kuş beyinli var ki.. Neyse başkan açıklama yaptı da kursaklarına saplandı bilmem kaçıncı kez..

Rahat olun beyler, men cezası gelirse bu saatden sonra yapılan anlaşmaların hiç bi önemi kalmıyor. Herkes dötüyle güler uefaya. Bi pok olmaz. Ama bizi bu hallere sokanlar utansın. Daha Gomis da zam istiyor, yav he he

Geri
Üst Alt