Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezer ve Ufuk Galatasaray'ı istiyor

en kötü ihtimal bir protokolle seneye sıfır bonservis ile bizdeler, siz yeterki kararlılığınızı gösterin...

olmadı diğer sene alırız beleşe..mecbur satacaklar para koparmaya çalışıyorlar son sene diye

inş. alırız sezeri ve ufuğu

Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru !

Valla ikisinide çok istiyorum açıkçası inşallah gerçekleşir ya

Sezer kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor?

Manisaspor'u çok severim.Çok düzgün bir takımdır.Umarım gönül kırıklıkları olmadan yapılır bu transferler.Eğer yönetimlerinden izinsiz görüşme yapıyorsak bu oyuncularla, Arda ile birileri görüşme yaptığında sesimizi çıkarma hakkınıda yitiriyoruz demektir bu.

Ufuk Ceylan gelirse umarım kaderi Fevzi Elmas'a benzemez. Fevzi'de genç ve büyük gelecek vaad eden kaleciydi. Leo Franco ayrıldıktan sonra Ufuk gelirse eğer ona şans verilmeli hemen yabancı kaleci arayışlarına girilmemeli. Aykut'un şanssızlığı Mondragon'un Galatasaray'da simgeleşmesi ve çok uzun yıllar kalması oldu. Aynı şekilde Fevzi'nin de. Mondragon gitti dedik Aykut oynayacakken sakatlık geçirdi Orkun kaleye geçti. Kalli döneminde uzun süre o götürdü işi. Sonra baktı olmuyor Aykut son haftalarda kaleye geçti ve gayet iyiydi. Durulmadı işte üstünde. Ufuk mutlaka şans bulmalı.

Bu "takımla anlaşmadan oyuncu ile görüşülmez" kuralı Aziz Yıldırım ve medya tarafından iyice abartılıyor. Oyuncular öyle tamamen tecrit edilmiş, hiçbir şey konuşamaz, kimse ile asla görüşemez falan değildir. Her takım da bir oyuncu için takımına teklif götürmeden önce gider gelmek isteyip istemediğini bir sorar, nabzını yoklar. Yoksa, öyle bir oyuncunun takımını sen günlerce, haftalarca uğraş ikna et, sonra oyuncu "ben gelmem" desin, bütün emekler boşa gitsin diye bir durum pek olmaz. Ayrıca, bir oyuncuyu almak istersen menajerinin de haberi olur, ona da sorabilirsin mesela takımının kaç civarında bonservis isteyeceğini. Tabi tüm bu durumlarda da oyuncunun haberi olur bu durumdan. Manisaspor'lu bir oyuncuya (menajeri aracılığı ile de olabilir) da Galatasaray'ın "Seni almak istiyoruz, sen de gelmek ister misin? Eğer istersen takımınla anlaşmaya çalışacağız" demesinden de normal birşey yoktur. Bu "oyuncunun aklını çelmek" falan olarak adlandırılamaz. Manisasporlu bir oyuncunun da kendisi ile Galatasaray'ın ilgilendiğini bilirken sözleşme yenilemek istememesi veya önemli meblalar talep etmesi normaldir. Bu durum Galatasaray'a mal edilemez. Dediğim gibi oyuncular tecrit edilmiş değildir. Hiçbir oyuncu bir takımın kendisi ile ilgilendiğini o takım kendi takımıyla anlaştığı zaman öğrenmez. UEFA'nın yasakları bir takım o oyuncuyu satmak istemediği ve bunu defalarca bildirdiği halde, başka bir takımın gerek oyuncu veya menajeri ile birebir görüşerek, gerek medya aracılığı ile oyuncudan takımına ayrılmasına izin vermesi için baskı yapmasını açıkça istemesi ve oyuncuyu bu şekilde yönlendirmesi durumunda falan geçerlidir. Yoksa bir oyuncuya gidip onu transfer etmek istediğini söyledin, hatta belki şartlar üzerinde biraz konuştun diye bu şak diye yasak kapsamına girmez. Şimdi Aziz Yıldırım biz Arda ile konuşmasına izin vermemiş olsak da onu almak istediğini ve Galatasaray'ın verdiğinden daha çok para verebileceğini medya önünde açıkça ifşa etmemiş midir? Eğer kendisinin dediği kadar yasak olsaydı bu durum, bunu yapabilir miydi? Ve bu durumda biz Fenerbahçe'yi şikayet etsek yeri değil miydi? Demek ki bir oyuncu ile ilgilenmek ve transferi için ön teklifte bulunmak ayıp veya yasak değilmiş.

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

bu sene olmazsada seneye alırız zaten ama benim tel korkum f5 yada 8jknin yüksek bir teklifle bunları almalarını, belki ufuğu değil ama sezeri alabilirler onlar alıştı nasıl olsa top(!)uza 9 milyn köybaşına 6.5 milyn euro vermeye...

G.Saray Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'ı renklerine bağlamak üzere

17-12-2008-Id.485S.jpg

Transfer döneminin gözde oyuncu Sezer Öztürk, Galatasaray’a gitmek istediğini söyledi

Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklamalarda bulunan Sezer, “Manisaspor sözleşmeni uzatalım şeklinde bir teklif yaptı. Kabul etmedim. Galatasaray’dan teklif aldım ve artık Florya’da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi başkan Kenan Yaralı biliyor” dedi.

GALATASARAY’IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİM

Galatasaray’a transferi an meselesi olan Sezer Öztürk, Radyospor’a birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

Sarı kırmızılı kulüpten teklif aldığını ve bunu kabul ettiğini açıklayan Sezer Öztürk, “Ben gitmek istiyorum. Manisaspor kulübünün bu konuda onay vermesi gerekiyor. Belirsizlik kafamı karıştırdı. Bir iki gün içerisinde transferin sonuçlanmasını bekliyorum” dedi.

MANİSASPOR’DA KALMAK İSTEMİYORUM

Üç yıldır Manisaspor’da forma giydiğini hatırlatan genç futbolcu, Takımı Süper Lig’e taşıdık. Bir yıl daha sözleşmemiz var. Başkan Kenan Yaralı sözleşmemizi uzatmamızı istedi, ama ben kabul etmedim. Kenan Yaralı’ya sözleşmemi uzatmak istemediğimi Galatasaray’a gitmek istediğimi açık bir şekilde söyledim” şeklinde konuştu.

RİJKAARD’IN 11’İNDE YER BULURUM

Sezer kendisine çok güvendiğini ve sarı kırmızılı takımda 11’de forma giyeceğini belirterek, Galatasaray’da oynamak istiyorum. Özelikle genç futbolculara şans veren bir kulüp… Kendime güveniyorum. Galatasaray’da 11’de oynayacağım. Ben 18 yaşında Bundesliga’da Leverkusen’de oynadım. Büyük takımların havasını çok iyi biliyorum. Ayrıca oradaki kaliteli futbolcu topluluğu benim daha da iyi bir performans göstermemi sağlayacaktır” dedi.

UFUK DA GALATASARAY’I İSTİYOR

Kaleci Ufuk Ceylan’ın da Manisaspor yönetiminin sözleşme uzatma teklifini red ettiği ve Galatasaray’a gitmek istediğini söylediği öğrenildi. Ufuk konusunda da ısrarcı olan Galatasaray yönetimi paranın yanında Aykut Erçetin’i de Manisaspor’a önerdi.

Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda oldukça tepkili olan Manisaspor yönetiminin ise bu iki futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşündüğü bildirildi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı Galatasaray’ı suçlayan oldukça sert açıklamalar yaptı.

Kendim dinledim radyosporda konustu...

Cevap: G.Saray Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'ı renklerine bağlamak üzere

Bu iş bu noktaya geldiyse geri dönüşü olmaz. Ayrıca mevcut konu var.

O zaman hayırlı olsun diyelim :D

Yav şu konudan en az 5 tane açıldı;),Renkdaslar bir daha dikkat edelim;)

Transfere gelirsek insallah gelirler..

Sezer kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor?

Sezer 23 yaşında,orta sahada oyun kurucu olarak oynuyor.

bu sene ligde 31 maçta 14gol 14asist ile oynamış.

Türkiye kupasında ise 5 maçta 4gol 3asist.

Ufuk 22 yaşında 1.95 boyunda ligde 30 ve Türkiye kupasında 3 maça çıkmış.

ikisine de gerek yok...Serdar ve Emre kendilerini göstermeden önce olsaydı bu transfer farklı konuşurdum ama şimdi gerek yok..

Orkun ve Aykut olduğu sürece takımda Ufuk Ceylan'a gerek yok!

Ufuk gelecek vaad eden bir kaleci,şans bulma olasılığı yüksek.Ayrıca adamda Aykut ile Orkun da olmayan birşey var,tarifi zor.Bir ışık görüyorum desem yeridir. :D Aykut ile Orkun bitmiş artık,yaşları da gelecek vaad eden statüsünün dışına çıktı.Ufuk gerekli bence. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt