Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru !

Bir futbolcunun büyük takımlarda oynamak gibi bir hayalinin olması son derece normal. Galatarasay para+takas oyuncu öneriyorken futbolcuları kadrodışı bırakıp sözleşmenizi uzatın demek neyin nesi oluyor? Teklifi beğenmediysen satmasın olur biter. Ama sözleşme uzatmadı diye kadrodışı bırakmak son derece mafyavari bir tavır.

Bence 2 oyuncuda yerinde transfer olur.Sezer zaten beğendiğim bir oyuncu ileride ilk 11i bile zorlayabilir,kaleci ufukda gelecek vaad eden yerli kalecilerden.

Yerli transferler bakımından ben her 2 oyuncununda alınması taraftarıyım zira kadro genişliği bakımından çok yerinde transferler olacak.

İnşallah ikiside alınır ama para verilmeden yani takasla.Gereksiz4-5 futbolcuyu verip alsak harika olur.

Elano & Leo Franco transfeleriyle birlikte elimizde bir koz var, artik biz aç musteri degil, TOK musteriyiz. Makul bir fiyata transferi onaylarlarsa, olur, yoksa kalsin, seneye aliriz bedavaya.

Ayrıca biz yerli transferini hep son günlere doğru yapıyoruz.Sebebide fiyatlar iyice düşmesi sanırım.

bence bir an önce alalım bu oyuncuları yoksa sırf inat olsun diye bu kargaşa ortamında fenerbahçe veya beşiktaş devreye girer biliyorsunuz yaptığımız yabancı transferlerinden dolayı herkes gıcık almaya basladı bizden :D:D

ikisi de çok iyi oyuncu harika transferler olur bir manisalı olarak ikisinide iyi biliyorum sezer ilk 11i zorlar demedi demeyin elanonun mis gibi bir yedeği olacak eğer gelirse ufukta iyi kaleci orkundan aykuttan iyidir harika transferler olurlar inşallah olur

Manisaspor yönetimi Galatasaray'la flört eden, sezon sonunda bitecek sözleşmelerini uzatmaya yanaşmayan Kaptan Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı.

Hollanda kampı dönüşü izin yapan Manisasporlu futbolcular Tarık Almış Tesisleri'nde dün akşam yeniden start alırken, Kaptan Sezer ile kaleci Ufuk idmana alınmadı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın iki futbolcunun aklını çeldiğini belirterek, "Galatasaray, iki futbolcuyu bedavaya getirmeye çalışıyor. Kaleci Ufuk'a daha önce talip olmuşlardı. Kaptan Sezer'i de sonra istediler. Takas artı para öneriyorlar. Manisaspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Galatasaray ciddi bir teklifle gelmezse bu iş olmaz. Futbolcularımızın kafası karışık. Kendilerini antrenmana veremiyorlar. Pazar günü Bursaspor'un sezon açılışına konuk olacağız. Sezer ve Ufuk'u Bursa'ya da götürmeyeceğiz. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın göstereceği bir antrenörün nezaretinde çalışacaklar. Kafalarını toplayana kadar takımda yer almayacaklar" dedi. Galatasaray'ın iki futbolcuya karşılık Aykut, Alpaslan, Mehmet Güven, Necati gibi isimleri teklif ettiği, ancak iki tarafın isimler konusunda ve parada anlaşamadıkları bildirildi.

Manisaspor'da sergilediği performansla (A) Milli Takım'a kadar yükselen kaleci Ufuk, Galatasaray'a gitmek istediğini belirterek "Manisaspor'a para kazandırarak ayrılmayı arzu ediyorum. Bizi dünkü antrenmana almadılar. Sözleşmemizi iki yıl daha uzatmak istiyorlar. Galatasaray'a gitmek istediğimi söyleyip bu teklifi kabul etmedim" dedi.

Geçen sezon Bank Asya 1.Ligi'nin en iyi futbolcusu seçilen Kaptan Sezer Öztürk, Manisaspor'a üç yıldır hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Bizim kafamız karışık falan değil. Yönetim, (Ya sözleşmeni uzatırsın ya da oynayamazsın) diyerek baskı yapıyor. Sözleşmemizi uzatmak istemiyoruz. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Herkesin bir hedefi var. Benim hedefim de daha büyük takıma gitmek. Kulübüm para kazansın istiyorum. Birkaç gün içinde bu transferin çözüleceğine inanıyorum. Ben Manisaspor'a karşı vecibelerimi yerine getirmeye hazırım. Bir yıl daha oynarım ve serbest kalırım. Bizi şimdi vermeleri kulübün de menfatine olur."

Hürriyet

Bir kaç güne kadar netleşir heralde bu transferler..

Elano'nun gelmesinin ardından takımımıza rotasyon için Sezer ve Antepten Murat Ceylan'ın gelmesi harika olur inanıyorum ki uzunca bir müddet orta saha sıkıntısı cekmeyiz kalede de Ufuk kesinlikle Leo Franco'nun yedegi olmalı cok yetenekli bir cocuk

2 side iyi transfer olur...

Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

bırakın seneye bedavaya alalım bu adamları

Ufuk ve Sezer kadro dışı kalmış...

Kadro şişkinliği iyi birşey değil hem maliyet, hemde hazır olmayan körelmiş futbolcular demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt