Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mesut Bakkal: "G.Saray teklifini yapsın, aksi taktirde..."

iyi de hem futbolcuyla konuşup anlaşıp hem de kulübe teklif yapmamak ne demek ?

Bildiğim kadarıyla klübe teklif yapıldı.

Takas oyuncular konusunda anlaşılmış ama para konusunda anlaşılmamış.

Daha sonra teklif yapıldı mı bilmiyorum.

Bence büyük ihtimalle gelecekler.

işte aziz yıldırımın getirdigi olaylar gitti mehmet topuzu sen 9 milyon euro ya alırsan boyle olur biz almışız elanoyu 7 milyona adam zorla nolur gel diye yalvariyo birde 9 milyon ödüyo bunu goren anadolu takımlarıda bizde şu kadar isteriz diyo aferin fener devam et boyle

Cevap: Sezer ve Ufuk'ta sona doğru !

Aydın,yaser,nonda,volkan,aykut,orkun,m.güven,necati,özgürcan,fırat,erhan takasta kullanılabilinir zaten bunlar büyük ihtimalle takımda forma göremezler çok ciddi problemler yaşamazsak.Düşününki çoğu kişinin kurduğu kadroda Kewell bile yedekken..

Arkadaşlar stat da Ufuk ' un çok maçını izledim. Gerçekten çok yetenekli bir kaleci . çok atletik . Yaşı çok genç . Eğer transferini bitirebilirsek çok uzun süre kaleci sorunu yaşamayız. Orkun kalede panik , hiç güven vermiyor. Aykut ise oynadığı her maçta çok kritik bir hata yapıyor ve jeneriklik bir gol yiyor. Biraz fedakarlık yapıp bu iki genç oyuncuyu almalıyız. Hazır onlarda klüplerine rest çekmişken

Sezer ve Ufuk kadro dışı! G.Saray devrede!

Manisaspor yönetimi Galatasaray'la flört eden, sezon sonunda bitecek sözleşmelerini uzatmaya yanaşmayan Kaptan Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı.

Hollanda kampı dönüşü izin yapan Manisasporlu futbolcular Tarık Almış Tesisleri'nde dün akşam yeniden start alırken, Kaptan Sezer ile kaleci Ufuk idmana alınmadı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın iki futbolcunun aklını çeldiğini belirterek, "Galatasaray, iki futbolcuyu bedavaya getirmeye çalışıyor. Kaleci Ufuk'a daha önce talip olmuşlardı. Kaptan Sezer'i de sonra istediler. Takas artı para öneriyorlar. Manisaspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Galatasaray ciddi bir teklifle gelmezse bu iş olmaz. Futbolcularımızın kafası karışık. Kendilerini antrenmana veremiyorlar. Pazar günü Bursaspor'un sezon açılışına konuk olacağız. Sezer ve Ufuk'u Bursa'ya da götürmeyeceğiz. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın göstereceği bir antrenörün nezaretinde çalışacaklar. Kafalarını toplayana kadar takımda yer almayacaklar" dedi.

Galatasaray'ın iki futbolcuya karşılık Aykut, Alparslan, Mehmet Güven, Necati gibi isimleri teklif ettiği, ancak iki tarafın isimler konusunda ve parada anlaşamadıkları bildirildi.

Manisaspor'da sergilediği performansla (A) Milli Takım'a kadar yükselen kaleci Ufuk, Galatasaray'a gitmek istediğini belirterek "Manisaspor'a para kazandırarak ayrılmayı arzu ediyorum. Bizi dünkü antrenmana almadılar. Sözleşmemizi iki yıl daha uzatmak istiyorlar. Galatasaray'a gitmek istediğimi söyleyip bu teklifi kabul etmedim" dedi.

Geçen sezon Bank Asya 1.Ligi'nin en iyi futbolcusu seçilen Kaptan Sezer Öztürk, Manisaspor'a üç yıldır hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Bizim kafamız karışık falan değil. Yönetim, (Ya sözleşmeni uzatırsın ya da oynayamazsın) diyerek baskı yapıyor. Sözleşmemizi uzatmak istemiyoruz. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Herkesin bir hedefi var. Benim hedefim de daha büyük takıma gitmek. Kulübüm para kazansın istiyorum. Birkaç gün içinde bu transferin çözüleceğine inanıyorum. Ben Manisaspor'a karşı vecibelerimi yerine getirmeye hazırım. Bir yıl daha oynarım ve serbest kalırım. Bizi şimdi vermeleri kulübün de menfatine olur."

Gerçekten bu şekilde bi açıklamaları varsa bi kaç gün içinde iki oyuncuya daha kavuşacağız demektir.

Elleri mecbur vermeye. Hayırlısı olsun.

sezer ve ufuk mutlaka bizimkilerle görüşmüş resmi olmasada bi söz alınmıstırki kluplerine rest cekiolar yani su saatten sonra sezer ve ufuk bizimdir hayırlı olsun sag beke uguru ısındırırsak göbegede e.güngörü transfer bitmiştir haybeye masraf yapmaya gerek yok

Bildiğim kadarıyla klübe teklif yapıldı.

Takas oyuncular konusunda anlaşılmış ama para konusunda anlaşılmamış.

Daha sonra teklif yapıldı mı bilmiyorum.

Bence büyük ihtimalle gelecekler.

Manisa başkanı teklif yok diyor, o yüzden yapmış zaten böyle bir açıklama..

Bencede artık hayırlı olsun diyelim ...

Bakkal çay koy ya...sen kimsin koskoca Galatasaray'a uyarıda bulunuyosun komedi ya.:o

bi mehmet yildiz vardi noldu ona?

o çam yarmasının bi b.k olmadığı anlaşıldı:D bi ara adı gs ile anılıyodu çıldırıyodum...kupa maçında emre aşık a ettiği küfürü hala hatırlıyorum bu yarmanın! bi gün çok yakınında aynı küfrü suratına edicem bu embesilin:D

Bakkalsan, bakkalligini bil. Akilli ol.

# Sezer ve Ufuk kadro dışı!

Manisaspor yönetimi Galatasaray'la flört eden, sezon sonunda bitecek sözleşmelerini uzatmaya yanaşmayan Kaptan Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı.

Hollanda kampı dönüşü izin yapan Manisasporlu futbolcular Tarık Almış Tesisleri'nde dün akşam yeniden start alırken, Kaptan Sezer ile kaleci Ufuk idmana alınmadı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın iki futbolcunun aklını çeldiğini belirterek, "Galatasaray, iki futbolcuyu bedavaya getirmeye çalışıyor. Kaleci Ufuk'a daha önce talip olmuşlardı. Kaptan Sezer'i de sonra istediler. Takas artı para öneriyorlar. Manisaspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Galatasaray ciddi bir teklifle gelmezse bu iş olmaz. Futbolcularımızın kafası karışık. Kendilerini antrenmana veremiyorlar. Pazar günü Bursaspor'un sezon açılışına konuk olacağız. Sezer ve Ufuk'u Bursa'ya da götürmeyeceğiz. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın göstereceği bir antrenörün nezaretinde çalışacaklar. Kafalarını toplayana kadar takımda yer almayacaklar" dedi.

Galatasaray'ın iki futbolcuya karşılık Aykut, Alparslan, Mehmet Güven, Necati gibi isimleri teklif ettiği, ancak iki tarafın isimler konusunda ve parada anlaşamadıkları bildirildi.

Manisaspor'da sergilediği performansla (A) Milli Takım'a kadar yükselen kaleci Ufuk, Galatasaray'a gitmek istediğini belirterek "Manisaspor'a para kazandırarak ayrılmayı arzu ediyorum. Bizi dünkü antrenmana almadılar. Sözleşmemizi iki yıl daha uzatmak istiyorlar. Galatasaray'a gitmek istediğimi söyleyip bu teklifi kabul etmedim" dedi.

Geçen sezon Bank Asya 1.Ligi'nin en iyi futbolcusu seçilen Kaptan Sezer Öztürk, Manisaspor'a üç yıldır hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Bizim kafamız karışık falan değil. Yönetim, (Ya sözleşmeni uzatırsın ya da oynayamazsın) diyerek baskı yapıyor. Sözleşmemizi uzatmak istemiyoruz. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Herkesin bir hedefi var. Benim hedefim de daha büyük takıma gitmek. Kulübüm para kazansın istiyorum. Birkaç gün içinde bu transferin çözüleceğine inanıyorum. Ben Manisaspor'a karşı vecibelerimi yerine getirmeye hazırım. Bir yıl daha oynarım ve serbest kalırım. Bizi şimdi vermeleri kulübün de menfatine olur."

:gs:

Cevap: # Sezer ve Ufuk kadro dışı!

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, ilginç bir açıklama yaparak Sezer ve Ufuk’u kadro dışı bırakmadıklarını açıkladı.

Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklamalarda bulunan Yaralı, “Sezer ve Ufuk’u kadro dışı bırakmadık, sadece biraz dinlenmelerini amaçlıyoruz” dedi ve ekledi: “Galatasaray takas için istediğimiz futbolcular konusunda ‘evet’ dedi, ama parasal konularda henüz anlaşamadık, kapılar kapmadı

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’dan son derece ilginç bir açıklama geldi. Yaralı kamuoyuna yansıdığı gibi Ufuk Ceylan ve Sezer Öztürk’ü kadro dışı bırakmadıklarını söyledi.

“Futbolcularımızın kafası karışık, çalışmalarımıza konsantre olamıyorlardı. Bu nedenle takımdan ayrı çalışacaklar. Kadro dışı bırakma ifadesi yanlış olur” diyen Kenan Yaralı, transfer konusunda görüşmelerin şimdilik askıya alındığını belirtti, ama bu transferin gerçekleşeceğinin ipuçlarını da verdi.

Yaralı, “Galatasaray, takasını istediğimiz futbolcular için evet dedi, ama parasal konularda uzlaşamadık. Görüşmelerimiz sürecek” şeklinde konuştu.

Manisaspor’un Galatasaray’dan Aykut Erçetin, Aydın Yılmaz ve Mehmet Güven’i istediği bildirildi.

Kaynak:Radyospor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt