Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Hacı adam daha ne yapsın 90 dk boyunca sol tarafa ray dösedi ismailbüs oldu orası:D(sadece fb macı icin demiyorum cogu hazırlık macını izledim standartı var)

Ofansı muhtesem defansıda muhtesem kadar degil ama yerinde bi tek kademede sorunu var ama yası daha 20 besiktasın en iyi transferidir 10 yıl bek aramazlar

Arkadaslar en son Manisapor' un iki futbolcu için 1,5 milyon euro + 2 futbolcuya indiği söyleniyor. Bence eğer istiyorsak bu transferi çok fazla sulandırmadan en kısa sürede bitirmeliyiz. Zaten 2 oyuncuyu kadroda düşünmediğimiz isimlerden vereceğiz. 1,5 milyon euroya gelince iddaa ediyorum Ufuk Ceylan çok kaliteli bir isim . Sırf Onun değerinde bir kaleciye en az 3 milyon euro ödemek bile çok mantıklıdır.

Bakalım umarım dediğin gibi olur,Türk futbolu kazanır!

Ne zaman sonuçlanacak bu transferler oyuncularda bizi istiyor ısrarla hala niye inat ediyor Manisa anlamış değilim böyle giderse zaten seneye bedavaya alıcaz.

Alparslan defansif açıdan zaafları olduğu ve bu konuda özel çalışmalar yapması gerektiği çok açık.

Ancak, çok iyi bir futbol kumaşı var. Bir kere, çok çabuk, adam eksiltme özelliği var (ki bu özellik malesef Hakan Balta'da bile yok), ayrıca genç yaşına karşın özgüveni yeterince gelişmiş bir oyuncu. Kısaca, önü çok açık, ancak gelişim açısından düzenli süre almaya da ihtiyacı var.

Kiralanması mantıklı olabilir, fakat bu durumda da H.Balta'nın yedeği kim olacak.

Volkan'ın ismini telaffuz dahi etmek istemiyorum. Bana göre 3. yedek bile olamaz, dolayısıyla kadromuzda bulunmaması gereken bir oyuncu Volkan.

İşte sıkıntıda burada başlıyor. Malum Volkan'ın kadroda bulunmasına çoğumuz taraftar değiliz. Alparslan da düzenli süre alamadıkça gelişme kaydedemiyecek, bu nedenle gelişimi açısından düzenli süre alabileceği bir takıma gitmesi en uygunu gibi duruyor, fakat, bu kez de Volkan'ı kadroda tutmak gibi hiç de arzu etmediğimiz bir zorunluluk ortaya çıkabiliyor.

Ancak, her şeye karşın, bence en iyi çözüm; Alparslan'ı kadroda tutmak ve Volkan'ı da mümkünse bugün göndermektir.

Zira, Volkan olmadığı takdirde, Alparslan mutlaka şans bulacak ve eninde sonunda bu şansı/şansları değerlendirecektir.

Alparslan defansif açıdan zaafları olduğu ve bu konuda özel çalışmalar yapması gerektiği çok açık.

Ancak, çok iyi bir futbol kumaşı var. Bir kere, çok çabuk, adam eksiltme özelliği var (ki bu özellik malesef Hakan Balta'da bile yok), ayrıca genç yaşına karşın özgüveni yeterince gelişmiş bir oyuncu. Kısaca, önü çok açık, ancak gelişim açısından düzenli süre almaya da ihtiyacı var.

Kiralanması mantıklı olabilir, fakat bu durumda da H.Balta'nın yedeği kim olacak.

Volkan'ın ismini telaffuz dahi etmek istemiyorum. Bana göre 3. yedek bile olamaz, dolayısıyla kadromuzda bulunmaması gereken bir oyuncu Volkan.

İşte sıkıntıda burada başlıyor. Malum Volkan'ın kadroda bulunmasına çoğumuz taraftar değiliz. Alparslan da düzenli süre alamadıkça gelişme kaydedemiyecek, bu nedenle gelişimi açısından düzenli süre alabileceği bir takıma gitmesi en uygunu gibi duruyor, fakat, bu kez de Volkan'ı kadroda tutmak gibi hiç de arzu etmediğimiz bir zorunluluk ortaya çıkabiliyor.

Ancak, her şeye karşın, bence en iyi çözüm; Alparslan'ı kadroda tutmak ve Volkan'ı da mümkünse bugün göndermektir.

Zira, Volkan olmadığı takdirde, Alparslan mutlaka şans bulacak ve eninde sonunda bu şansı/şansları değerlendirecektir.

Tespitlerine katılmamak elde değil Halil Abi Alpaslanın Werder gibi bir takımın altyapısında yetişmesinin etkisiyle iyi bir futbol anlayışı ve iyi bir kumaşı var. Özellikle ofnsif anlamda özlenen bek oyuncusu tipinde. Ama Hakan Baltanın olduğu yerde çok forma şansı bulması zor, basit lig maçlarında Rijkaard değişik kombinasyonlar yapcaktır, bu şekilde forma bulabilir ama Hakanı yedekleyebilecek olsak ben de Alpaslanın Manisaya kiralık gönderilmesini isterdim. Bu saatten sonra bir sol bekte almayacağımıza göre elde tutulmalıdır Volkan ihtimalini düşününce.

Bu ikiliyi bizden önce diğer kulüpler transfer etmez umarım.

Zamanında çok futbolcu kaybettik böyle...

Bu transferlerin bu kadar sürüncemede kalması, benim de aklıma, "Tuncay, Önder Turacı ve yapımcılığını Adnan Sezgin'in üstlendiği Gökhan Gönül" transferlerini getirmiyor değil.

Gerçi, Adnan Başkanımız göreve geldikten sonra Haldun Üstünel'in de varlığı ile, Canaydın dönemindeki (karşı tarafın fiyat indirmeyeceğini bile bile bıkmadan, usanmadan indirim talep etmek ve bir anda pazarlık konusu ürünü rakibinize kaptırmak şeklinde cereyan eden manasız/sonuçsuz alım denemelerini ifade eden) çingene pazarlığı yöntemi terk edildi ama, yine de Adnan Sezgin'in mevcudiyeti beni bu konuda tedirgin ediyor.

Süper ikili (Adnan Polat ve Haldun Üstünel) bu işe el atmazlar ise, Sezer de Ufuk da elimizden kaçabilir.

Bu transferlerin bu kadar sürüncemede kalması, benim de aklıma, "Tuncay, Önder Turacı ve yapımcılığını Adnan Sezgin'in üstlendiği Gökhan Gönül" transferlerini getirmiyor değil.

Gerçi, Adnan Başkanımız göreve geldikten sonra Haldun Üstünel'in de varlığı ile, Canaydın dönemindeki (karşı tarafın fiyat indirmeyeceğini bile bile bıkmadan, usanmadan indirim talep etmek ve bir anda pazarlık konusu ürünü rakibinize kaptırmak şeklinde cereyan eden manasız/sonuçsuz alım denemelerini ifade eden) çingene pazarlığı yöntemi terk edildi ama, yine de Adnan Sezgin'in mevcudiyeti beni bu konuda tedirgin ediyor.

Süper ikili (Adnan Polat ve Haldun Üstünel) bu işe el atmazlar ise, Sezer de Ufuk da elimizden kaçabilir.

Fener Sezeri dusunmez kanimca.

Orta saha oyuncu cok fenerde.

Besiktas Sezeri dusunebilir ve ayrica Trabzonun ihtiaci var Sezer gibi bir oyuncuya, en azindan yedek olarak.

Ama Ufuk Ceylani herkes Ister.

Genc vaad eden ve Türkiyede alinacak 2-3 kalecilerden biri.

En cokta Galatasarayin ve Besiktasin ihtiaci var bu kaleciye kanimca.

Kacirmamak lazim.

Artik kalede yabanci olmamali.

Fener Sezeri dusunmez kanimca.

Orta saha oyuncu cok fenerde.

Besiktas Sezeri dusunebilir ve ayrica Trabzonun ihtiaci var Sezer gibi bir oyuncuya, en azindan yedek olarak.

Ama Ufuk Ceylani herkes Ister.

Genc vaad eden ve Türkiyede alinacak 2-3 kalecilerden biri.

En cokta Galatasarayin ve Besiktasin ihtiaci var bu kaleciye kanimca.

Kacirmamak lazim.

Artik kalede yabanci olmamali.

Aynen Sevgili Barış.

Senelerdir yabancı hakkının birini kaleciye harcamaktayız. Dolayısıyla kadroda yabancı futbolcu bulundurma uygulaması 6+2 ama, ama bu bizde kafadan 5+2'ye dönüşüyor.

Sahsen artik bu iki transferin onumuzdeki sezon'a kalacagini dusunuyorum, hala bir gelisme yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt