Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Yuh Alparslan bu ikisine değer.Nereye veriliyor ya?Hadi kiralık olsa neyse.

1 sene sonra ikiside serbest kalacak iki oyuncu.Sanki bu sene hayati rol oynayacaklarda Alparslan'ı veriyorlar.İkisini toplasan Alparslan etmez.Alacaklarsa Alparslan'ı vermeden alsınlar.O kadar Aykut,Mehmet Güven,Volkan gibi işe yaramaz adam varken.

bu adamlar hortlayınca ben hep aynı şeyi söylüyorum...Gerek Yok!!

Galatasaray'dan çifte transfer

Galatasaray uzun bir süredir uğraştığı geleceğin iki Türk yıldızını bitirdi.

Sarı-Kırmızılı kulübün yurt içi transferinde uzun süredir peşinde olduğu Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'da mutlu son... Galatasaray ile Manisaspor arasında krize yol açan ve iki futbolcunun kadro dışı kalmasıyla devam eden sürecin sonunda taraflar nihayet anlaşmaya vardı. Cim Bom, iki oyuncu için Yaser ve Alparslan'ı bonservisiyle, kaleci Fırat ve Aydın'ı da 1 yıllığına kiralık olarak Ege kulübüne gönderecek. Bu takasa ek olarak düşük de olsa bir bonservis bedelinin de ödeneceği belirlendi. Sezer ile Ufuk'un birkaç gün içinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde resmi sözleşme imzalaması ve Gaziantep maçı kadrosuna alınması planlanıyor.

Gelecek için önemli yatırım

Sezer Öztürk geçen sezon Bank Asya 1. Ligi'nde yılın futbolcusu seçilmişti. 31 maçta 14 gol kaydeden genç oyuncu, forvet arkası, forvet ve kanatlarda oynayabiliyor. Gelecekte A Milli Takım'ın banko kalecisi olması beklenen Ufuk Ceylan ise 30 maçta forma giydi, kalesinde 34 gol gördü. Sezer, Keita ile Kewell'ın, Ufuk da Leo Franco'nun yedeği olacak.

Fanatik

Yönetim bu işi biliyor, kimse merak etmesin.. Alparslana geri alma maddesi koyduracaklarından eminim..

Fanatik Gaziantep maci kadrosuna bile almis Sezer'le Ufuk Ceylan'i. Olacak galiba bu transferler.

Volkanı satmaya çalış Apaslanı listeye koy, sonra solbek ara..

yaLan söylüyosun..

bence alpaslan imkansız göndermezler öyle olsa volkan kalır ancak onuda gönderecekler bu yönetim kör değil heralde aynı mevkinin iki alternatifini göndersin bence alpaslan kalacak rijkaard da zaten onu oynatarak güvendiğini gösterdi ancak va ancak kiralık gider eğer gönderilirse çünki bi takımda bir sol bek olmaz hele bizim gibi hafta da bir sakat olan takıma hiç gitmez:mad::mad::rolleyes:

fanatikin haberi doğru çıkmazsa iyi çuvallayacaklar alparslanı verdiğimizi söylemişler başka haberde takımda sol bek kalmadı haberi var transfer haberinde öyle abartmışlar ki kadroya alınmaları bekleniyor bile yazmışlar :D

ekşisözlükte yazan arkadaş yine bildi sanırım:D

fanatikin haberi doğru çıkmazsa iyi çuvallayacaklar alparslanı verdiğimizi söylemişler başka haberde takımda sol bek kalmadı haberi var transfer haberinde öyle abartmışlar ki kadroya alınmaları bekleniyor bile yazmışlar :D

ekşisözlükte yazan arkadaş yine bildi sanırım:D

Bu gizemli arkadaş kim ise iyi bir oran ile gidiyor ,yalniz lugano diyor birde fakat o konuda kendisine katılmıyorum inş bi onda yanılır :biggringift::sopa::sopa:

Ufuk gelecekse Aykut ya da Orkun gitmeli hatta her ikisi de gitmeli.

Ufuk gelecekse Aykut ya da Orkun gitmeli hatta her ikisi de gitmeli.

Her ikisinin de gitmesi olmaz ama renktaş 3 kaleci bulundurmalıyız, Fıratı da göndereceğimiz söyleniyor bu durumda Rijkaardın daha çok şans verdiği Orkun kalacaktır takımda.

Geçen senenin geleceğe yatırımları Alparslan ve Yaser gider yeni yatırımlar Ufuk ve Sezer gelir... Adı üstünde geleceğe yatırım bu oyuncular bir senede bişey yapamadı diye bonservisleriyle göndermek hata ;);) Alparslan bence gayet ii bir oyuncuydu ben beğeniyordum... Potansiyel var ama birtürlü patlama yapamıyordu... Umarım Manisa'da beklediğim patlamayı yapar ... Aynı şekilde Aydın'da ki bu sene daha istekli sanki ;)

Ufuk Ceylan Transferi doğruysa bence çok yerinde ve isabetli bir transfer olur.Ama gelecekse aykut veya orkun ikilisinden biri mutlaka gitmeli.Ayrıca Sezer transferine gelince benim Fm den yıllardır takip ettiğim bi oyuncu.çok yetenekli teknik ve ayrıca hızlı da tam Galatasarayın aradığı nitelikte bi futbolcu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt