Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

Yaser'e değil de Alparslan'a cidden çok üzülürüm...

bende manisalıyım ufuk ve sezer artık Galatasarayımızda diyebiliriz

yurtıçınde alınması gereken futbolculardı.

eldekı kalabılıgıda azalttık

alınacak: forvet ve sağbak*stoper oynayacak

2 yıldız kaldı

Ya aslında Haldun Üstünel'den bir tane klonlayıp onu da yurtiçi transferine verseler varya şimdiye Sezer-Ufuk-Murat Ceylan bizdeydi kesin :)

Bizim yöneticiler ile manisa yöneticileri toplantı yapıyorlamış şuan transfer bir iki saat içinde bitebilirmiş.Radyosporda söylemişler.

Alparslan hakkında fanatik fenerli olduğu ve huzursuzluk yarattığı dedikoduları var

Yalandir yahu. Cocuk Almanyada büyümüs yetismis, Galatasaraya transfer olmus ve Rijkaardin gelmesiyle ilk 11 sansi baya iyi olan biri fenerle ugrasicak öyle mi?

Muthis fener fanatigi olan biri bile yapmaz böyle sacma birsey.

Alparslan o derecede fenerliyse zaten gelmezdi Galatasaraya, niye gelsin huzursuzluk yaratmak icin mi?

Pek ihtimal vermiyorum ama yinede Alparslan eger gönderilicekse baska nedenler olabilir tabi ki, mesela antremanlardaki performansi yetersiz olmasi, ilk 11 giremezsem gitmek istiyorum demis olmasi vs vs.

Pek ihtimal vermiyorum dedim cunki Hollanda ve Almanya kampinda cok olumlu konustuydu vede mutlu görünüyordu.

Giderse dedigim gibi üzülürüm ama Rijkaardin bir bildigi vardir derim gecerim, cunki o bizden daha iyi biliyordur Alparslanin ne kadar yetenekli bir oyuncu oldugunu ve vaad eden genclerden biri oldugunu.

Basin Gavurun teki haksiz kirmizi gösterdi diye cocugu göndermek istriyor iste.

Alparslan hakkında fanatik fenerli olduğu ve huzursuzluk yarattığı dedikoduları var

sizin yaptığınız acık secik bir dedikodu vede ayıp.. gecen sene 1 milyon euro verip aldığımız vede son derece efendi bir oyuncuya bunları söylemek ayıptır...

iddianızı ispatta yükümlüsünüz aksi halde fitneci olarak addedileceksiniz...

sizin yaptığınız acık secik bir dedikodu vede ayıp.. gecen sene 1 milyon euro verip aldığımız vede son derece efendi bir oyuncuya bunları söylemek ayıptır...

Arkadaş Scoutgs de görmüş yorumu herhalde ordan biri demişti bu tarz bir yorum

az kaldı gelecek bence sezer ve ufuk. özellikle sezer çok kaliteli. umarım yetişirler...

bazı sitelerde yazıo bi kaç sitede... haldun üstünel izmire gitmiş... acaba diyorum manisa izmir 30dk felan...:D

oha çüş derler adama garip garip konuşmanın manası yok adı üstünde dedikodu diyoruz :mad:

Tanburacı'nın son yazısından alıntı;

Manisalı Sezer ve Ufuk

Manisaspor Başkanı Kenan Yararlı ile görüştüm. Aynen aktarıyorum;

‘Galatasaray bize yanlış yaptı. Büyük takıma yakışmayan davranış biçimleri sunarak oyuncularımızı ölü fiyatına almak istediler. Görüşme isteklerinin hiç birine hayır demedim.

Önce Adnan Polat benden Sezer ve Ufuk’u istedi.

Adnan Sezgin sizi arar konuşun dedi...

Olur dedim...

Konuştuk askıda kaldı!

Oyuncu takası yapalım dediler... Mehmet Güven, Alpaslan...

Para dedim, yok dediler!...

Aradan zaman geçti...

Bu arada Sezer bana geldi; Başkanım bizi ucuza vermeyin benim için en az 3 milyon euro isteyin ki Manisaspor da kazansın dedi...

Sonra Polat ve Sezgin beni İstanbul’a çağırdılar. Kalktım gittim.

Yine aynı tavrı sergileyip işi parasız takas yoluyla bitirmek istediler. Ben de biraz para verin, bizim de paraya ihtiyacımız var. Ayrıca elimizde çok da genç yetenek var. Yani kadromuz zaten şişik, sizin futbolcularınıza da pek ihtiyacımız yok, dedim...

Sonunda;

Sezer ve kaleci Ufuk’a karşılık 2.750 milyon lira ve Mehmet Güven’le Alpaslan’ı istedik...

Konuşma bitti.

Manisa’ya döndüm.

Sezer ve Ufuk mızıklanmaya başladılar... Galatasaray’a gitmek istiyoruz dediler... İşin çivisi çıktı.... Çocukların aklı çelindi ve verimsizlik başladı.

Sezon açıldı Hocamız Mesut Bakkal geldi;

Başkanım ya satın ya vaz geçtiğinizi söyleyin. Çocuklar huzursuz, ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Satacaksanız ona göre kadro yapayım dedi.

Çare olarak Sezer ve Ufuk’u kadro dışı bıraktık ki takım içi dengeler bozulmasın!

Durum budur.

Galatasaray kanadıyla da konuştum;

Her seferinde Sezer ve Ufuk transferinin henüz bitmediğini söylediler.

Niyetleri var ama tavırlar yanlış.

Futbolculara da Manisaspor’a da yazık.

Ancak Galatasaray da haklı.

Adnan Sezgin de şöyle diyor;

‘Sezer ve Ufuk altı ay sonra serbest olacak ve bedavaya gelecekler neden şimdi para verelim...’

O da haklı!

Bence bu transferler olur ama...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt