Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

yapmayın yaa yemin ederim galatasaraylıyım ayıptır adamların iki tane oyuncusunu övdük diye fenerlimi olduk

sağ kanatta gökan gönül yırtıyo nerdeyse bizim sabride top kaptırıyo forvette semih milli takımın gölcüsü,defansta vederson savunmayı bırakıp gol arıyo ve mükemmel ortalar yapıyor bizim servetle gökan bırakın orta yapmayı topla oyun bile kuramıyo

Wederson dersen muhabbetin içine Ederson.

cok fena kus kokuyor bu forum...biri sunu disari atsin!!!!

lütfen rica ediyorum adminlerden editörlerden

burası asil galatasarayımızın forumu.üye alımlarında değişik uygulamalar yapılsın

angutlar isteye girip 2-3 laf söylüyor ondan sonra forum karışıyor

bunlara izin vermeyelim

burda fener cızz yok kötü o kaka kaka o cızzzz:D:D:D

milli takımda fatih terim varda o yüzden,ersun yanal gelsin bakalım durum bakın nasıl tersine dönüyor

senin düşüncendir saygı duyarım ama bu konu hakkındakini yorumunu objektif bile bulamıyorum. :)

arda, hakan, topal, servet... avrupa takımlarının gözdesi 4 oyuncu.

emre güngör, emre aşık, ayhan, gökhan, sarp gibi diğer milli oyuncular da var tabii.

birçok genç oyuncumuz genç milli takımlarda oynuyorlar.

daha ne olsun, merak ediyorum?

fenerbahçe'de volkan-gönül-topuz-özer-kazım-semih... ki bunların çoğu kadroya bile giremeyecek, sönp gidecek.

başka elle tutulur adam yazabilir misin?

yasin, vederson... allah aşkına galatasaray'da kim görmek isterdi bu adamları. :o

senin düşüncendir saygı duyarım ama bu konu hakkındakini yorumunu objektif bile bulamıyorum. :)

arda, hakan, topal, servet... avrupa takımlarının gözdesi 4 oyuncu.

emre güngör, emre aşık, ayhan, gökhan, sarp gibi diğer milli oyuncular da var tabii.

birçok genç oyuncumuz genç milli takımlarda oynuyorlar.

daha ne olsun, merak ediyorum?

fenerbahçe'de volkan-gönül-topuz-özer-kazım-semih... ki bunların çoğu kadroya bile giremeyecek, sönp gidecek.

başka elle tutulur adam yazabilir misin?

yasin, vederson... allah aşkına galatasaray'da kim görmek isterdi bu adamları. :o

ya boşverelim renkdaşlar biz neyin ne olduğunu zaten biliyoruz ve farkındayız fener de adammı var türk de olsun :cheeky-smiley-022:

burası asil galatasarayımızın forumu.üye alımlarında değişik uygulamalar yapılsın

bunlara izin vermeyelim

+1905

Laf söylersekte biz ceza alıyoruz kuş duruyor ne kuş sevgisi bilmemki.Objektif yorumda yapıyor denende eninde sonunda laf sokmaya çalışıyor başka takımlı birinin burda ne işi varki ya karıştırmak içindir ya da kız tavlamaya çalışmak içindir

bunlara izin vermeyelim

Bkz:Oguz Serdar aylardır bu forumda takılıyor hala müdahale eden yok ha Berk Canıyılmaz gibi objektif yorumları olan terbiyeli biri gelicekse üye olsun

allah bildiği gibi yapsın ne diyim iftira atmak bu kadar kolaymı?ve bu konuyu kapatalım lütfen

allah bildiği gibi yapsın ne diyim iftira atmak bu kadar kolaymı?ve bu konuyu kapatalım lütfen

Tamam sakinleşin biraz. Herkes birbirinin fikrine saygı duysun ve kimseyi aşağılamasın. Konu burada kapansın. Forumumuzdaki üyelere böyle seviyesiz tartışmalar yakışmıyor.

Kardeşim burası kanarya severler derneğimi yürü git angutuna ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt