Ufuk Ceylan Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Sezer Öztürk | # Ufuk Ceylan

bu gece 2.30 da real macı varmış :D şeytan dio otur izle ama dün geceden beri hiç uyumadım rekor kırıcam galiba:D

ip değiştirici programlar var Türkiye ipsi yapan varsa belki izleyebilirsin internetten ben internetten izliyorum şimdi odamdaki tvde trt3 iyi göstermiyor internette görünyü cam gibi :D

normal uydudan da izlenmesi lazım ama biss şifre olsa gerek diye biliyorum...

Artık bitsin şu transferler.. Şu eziklerden açıkçası bu konuda korkuyorum.. Resmen adamlar bizim ekmeğimizi yiyorlar.. Daha öncesinde de birçok olay oldu fakat hatırlarıklarımı hemen sayayım.. Önce Önder Turacı sonra Gökhan Gönül en son da Özer Hurmacı.. Wederson falan da var da onları atlıyorum.. Tuncay'da da aynı şeyler olduğunu söyleyen olmuştu onu da sayabiliriz.. Adamlar tam bir sazan.. Son anda atlayıp engelliyorlar transferimizi.. Özellikle de Gökhan Gönül olayını bizzat sitede yaşamıştık.. Aynı bu herifler gibi geldi gelecek derken son gün bizim 2 katı para verip almışlardı.. Şimdi de aynı şey olur diye artık olsun bitsin bu transfer diyorum.. Ya da bir daha hiç bulaşmayıp Türkleri alt yapımızdan çıkaralım sadece..

Aynen renkdaş bende bu yüzden transfer bitsin diyorum. Zaten manisa başkanının niyeti de bu.

Ya beyler radyospor a a. SEZGIN konusmus, aurelio ile ilgilenmiyormusuz,sezer le de gelisme yokmus, baska bir forumda birisi yazmis, haberi olan varmi?

Serdar Taşcı Stuttgartda oynuyor.Çok beğendim.Keşke alsak.

Aynen renkdaş bende bu yüzden transfer bitsin diyorum. Zaten manisa başkanının niyeti de bu.

tuncay, özer, gökhan gönül daha sayamadığım bir sürü oyuncu.bunların bir çoğunu umursamadık ve almadık

gökhan ve tuncay kesin ve kesin adnan sezgin yüzünden alınmadı.iki oyuncuyuda abdürrahim albarak ikna edip açık çek yazmıştı.ama sezgin olmaz dedi ve ikiside fbe gitti

sezer ve ufuk benim bildiğim protokol imzaladılar bizle.ya şimdi gelecekler manisa başkanı izin verecek ya da devre arası

manisa başkanının keyfi bilir

tuncay, özer, gökhan gönül daha sayamadığım bir sürü oyuncu.bunların bir çoğunu umursamadık ve almadık

gökhan ve tuncay kesin ve kesin adnan sezgin yüzünden alınmadı.iki oyuncuyuda abdürrahim albarak ikna edip açık çek yazmıştı.ama sezgin olmaz dedi ve ikiside fbe gitti

sezer ve ufuk benim bildiğim protokol imzaladılar bizle.ya şimdi gelecekler manisa başkanı izin verecek ya da devre arası

manisa başkanının keyfi bilir

Salih Bey;

Adnan Sezgin ; Tuncay transferinde kulüp çalışanı değildi.Özhan Canaydın ve Fatih Terim baş yapıtıdır o olay...

yaw kimse kim bize atılan her kazıgın ucunda zaten özhan bey var bu yönetim hem onların yanlışlarını düzeltmeye hemde kendi doğrularını yapmaya çalışıyor işleri zordu kutlamak lazım...

Salih Bey;

Adnan Sezgin ; Tuncay transferinde kulüp çalışanı değildi.Özhan Canaydın ve Fatih Terim baş yapıtıdır o olay...

adnan sezgin aynen bu işin içindeydi iyi biliyorum.hatta albayrak sezgine söyledi alın şu çocuğu.sezgin gidip izledi bize yaramaz dedi

doğru dediğin dönemde oldu ama sezgin ozaman vardı

adnan sezgin aynen bu işin içindeydi iyi biliyorum.hatta albayrak sezgine söyledi alın şu çocuğu.sezgin gidip izledi bize yaramaz dedi

doğru dediğin dönemde oldu ama sezgin ozaman vardı

Salih Bey;

Adnan Polat ile beraber iş başı yapmıştır kendileri.Ufak bir karışıklık var sanırım.

Salih Bey;

Adnan Polat ile beraber iş başı yapmıştır kendileri.Ufak bir karışıklık var sanırım.

Arkadas dogru hatirliyor Mustafa.Gökhan Gönül´ün ücüncü senesi bu.

Adnan Polat ve Adnan Sezgin de o döneme denk geliyor.Adnan Polat ve Adnan Sezgin Canaydin döneminde de vardi.Tuncay ile karistiriyorsun galiba.

Fatih Terim Tuncay yerine Cihan Haspolatli´yi tercih etmisti.Tuncay bana yaramaz demisti.Ama Gökhan Gönül ile bir alakasi yok Fatih Terim´in..

Arkadas dogru hatirliyor Mustafa.Gökhan Gönül´ün ücüncü senesi bu.

Adnan Polat ve Adnan Sezgin de o döneme denk geliyor.Adnan Polat ve Adnan Sezgin Canaydin döneminde de vardi.Tuncay ile karistiriyorsun galiba.

Fatih Terim Tuncay yerine Cihan Haspolatli´yi tercih etmisti.Tuncay bana yaramaz demisti.Ama Gökhan Gönül ile bir alakasi yok Fatih Terim´in..

Ben Tuncay'la karıştırmıyorum aksine Tuncay konusunu söylüyorum.İlk mesajda Tuncay ve Gökhan denilmişti.Gökhan Gönül olayını sağır sultan biliyor o konuda zaten konuşacak hiç bir şey yok.Ama Tuncay konusunda sıfır hatalıdır Andan Sezgin.Çünkü o dönem bizim profesyonel çalışanımız değildi.

Ben Tuncay'la karıştırmıyorum aksine Tuncay konusunu söylüyorum.İlk mesajda Tuncay ve Gökhan denilmişti.Gökhan Gönül olayını sağır sultan biliyor o konuda zaten konuşacak hiç bir şey yok.Ama Tuncay konusunda sıfır hatalıdır Andan Sezgin.Çünkü o dönem bizim profesyonel çalışanımız değildi.

Evet bu dogru.Konu Tuncay ise sen haklisin.Ben Gökhan Gönül ile ilgili sandim.

Tuncay konusunda suclu Fatih Terim´di.Hatta Tuncay´in menejeri Hakan Sükür´ün babasiydi o zamanlar.Bu cocugu getireyim size demisti yoksa Fenerbahce alacak demisti ama Fatih Terim soguk bakmisti Tuncay´a.Yüzyilin yetenegi Cihan Haspolatli´yi daha cok tutmustu o zamanlar.Cihan Haspolatli´ya o zamanlar Lyon´un bir teklifi oldugu söyleniyordu ve Fatih Terim Tuncay yerine Cihan´i tercih etmisti.O zamanlar Adnan Sezgin ve Adnan Polat yoktu.Fatih Terim´in ikinci döneminin ilk yiliydi zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt