Uğur Boral Sezonu Kapattı!

Cevap: FLAŞ! Uğur Boral Sezonu Kapattı!

Neyse yazdığımı okumuşsunuz da anlamamışsınız..Bir daha anlatayım da sakin olun..Aynı mantıktır ikiside..Kim düşmansa kim size kötü diyorsa onu kötülemek mübahtır mantığıyla çıkarsanız yazdığım yazının gayette alakalı olduğunu görürsünüz..

Ki zaten ben siz deyin demedim..Bana ne canım ne diyeceksiniz deyin..O sizin yapınız..Ben neden küçük bir geçmiş olsunu bu noktaya getiriyorsunuza ettim lafı..Bırakın desinler..

Antu onu demiş iyi o zaman sizde tüm tribün su şişesi fırlatın kadiköyde..Ama dur bunun da alakası yok..

Bir taraf kötü birşey yaptıysa daha beterini yapmak adetlerimizde var..

Elma armut biraz..Gidersin istediğin kadar söversin alisamiyen de..Ne alakası var yapmacıklıkla..

Yani alacaklına çok sinirlisin hergün söversin getirmiyor paramı diye..Hasta oldumu elinde çiçekle gitmez misin bir geçmiş olsun demez misin..

Bazen yalan da olsa seni seviyorum geçmiş olsun gibi cümleler uygarlık için önemlidir..Gelişme sağlar..

Tabi ki anlamadim, dediklerini anlamak icin sifre kirici lazim. Daldan dala atlayip her seye yorum yapiyorsun, ne demeye calistigin belli degil. Neden internette alakasiz bir forumda sadece 3-4 ay futbol oynayamayacak birine gecmis olsun dileyeyim ki? Bana gore oynamamasi daha iyi. Bunun cevabini vereceksen yaz, diger uygarlik laflarina karnim tok.

bizden jo'ya,bursadan sercana,fenerden de uğur borala büyük geçmiş olsun diyorum.umarım 3 futbolcuda bir an önce iyileşir

Sakatlandığı pozisyonda pek birşey yokmuş gibi göründüğü için "kalk lan artiz" gibi bir tabir kullanmıştım yanılmışım meğer :)

Geçmiş Olsun Gökçek vedersonla idare ederler artık hey Allah'ım ya adamlar vedersonlarla oynar biz kewell arda gio larla oynarız ve 1 puan geride oluruz geldi çıldırma.

Allahın sopası yok bizim üstümüzdeki kara bulutlar birazda karsıyakaya gitsin bakalım onlar neler yapabiliyormus kritik bölgelerden 2-3 sakatlık daha bekliyorum

Ulan 10 dakkadir o kadar cok guldum ki kanim kaynadi gecmis olsun Ugur :D :D

:asd: sus lan

futbol hayatı bitti fb sakat futbolcularına vefalı değil sezon sonu gider

ben yani yedek reyisiniz allah korusun sezonu kapasa şu mesajların yarısı gelmez :(

Tabi ki anlamadim, dediklerini anlamak icin sifre kirici lazim. Daldan dala atlayip her seye yorum yapiyorsun, ne demeye calistigin belli degil. Neden internette alakasiz bir forumda sadece 3-4 ay futbol oynayamayacak birine gecmis olsun dileyeyim ki? Bana gore oynamamasi daha iyi. Bunun cevabini vereceksen yaz, diger uygarlik laflarina karnim tok.

Yav Hayri bashgan :D. ne demek istediğim belli işte..Senin daha ilk cümlen faul yav..Hepsi sakatlansın isterse biz şampiyon olacaksak diye başladın..Sonra hepiniz de yapmacıksınız dedin buradaki ahaliye..Üstüne haiti dedin..

şimdide ben neden geçmiş olsun diyeyim diyorsun..:allaalla6vr:

Ben sana geçmiş olsun de demiyorum hala:bgking1:..Neden geçmiş olsun diyenleri yaftalıyorsun neden durduk yere gerdin ortalığı bırak desinler..İyidir yani..Ben burada yazabiliyorsam bu gelişimdir..Biri rakibi de olsa geçmiş olsun iyi oynadılar kazandılar diyebiliyorsa bu da gelişimdir..

Kimse inşallah çabucak sahalara dönersin demiyor:) "Geçmiş olsun" bu kadar..

Bugün bu taraf geçmiş olsun der..Yarın bizim taraf ayıp etmişiz der..

Ayrıca 3-4 ay da olsa realiteye bakıp sevinedebilirsin normal yani..Ama sağlık bu be abi yapma gözünü seveyim..:o

şu başlıktaki boral yerine bulut olsaydı nolurdu hiç düşündünüzmü 1 mesaj bile atmazdınız

Yav Hayri bashgan :D. ne demek istediğim belli işte..Senin daha ilk cümlen faul yav..Hepsi sakatlansın isterse biz şampiyon olacaksak diye başladın..Sonra hepiniz de yapmacıksınız dedin buradaki ahaliye..Üstüne haiti dedin..

şimdide ben neden geçmiş olsun diyeyim diyorsun..:allaalla6vr:

Ben sana geçmiş olsun de demiyorum hala:bgking1:..Neden geçmiş olsun diyenleri yaftalıyorsun neden durduk yere gerdin ortalığı bırak desinler..İyidir yani..Ben burada yazabiliyorsam bu gelişimdir..Biri rakibi de olsa geçmiş olsun iyi oynadılar kazandılar diyebiliyorsa bu da gelişimdir..

Kimse inşallah çabucak sahalara dönersin demiyor:) "Geçmiş olsun" bu kadar..

Bugün bu taraf geçmiş olsun der..Yarın bizim taraf ayıp etmişiz der..

Ayrıca 3-4 ay da olsa realiteye bakıp sevinedebilirsin normal yani..Ama sağlık bu be abi yapma gözünü seveyim..:o

Tamam ya desinler ben burda can cekisiyorum dertlerim farkli gecmis olsun Ugur'a hepinizin cani sagolsun :D :D :D :D

şu başlıktaki boral yerine bulut olsaydı nolurdu hiç düşündünüzmü 1 mesaj bile atmazdınız

Hiç güleceğim yoktu ya:D

Renktaş Allah gecinden versin.Sana birşey olsun sanada yazardık.Dert etme.:)

Bana da birşey olursa topiğimde kavga yapmayın olur mu ?:)

Çaprazı kopan adamı, at çöpe :D

Geri
Üst Alt