ultrAslan, Fatih Terim'in İstifasını İstedi!

hocadan fazlasını verenler çıkmış demek ki

eee sen lider hocanın altını oydurursan

böyle kulübü yol geçen hanı yaparsın şu 3 kuruşluk adamlara

hocadan fazlasını verenler çıkmış demek ki

eee sen lider hocanın altını oydurursan

böyle kulübü yol geçen hanı yaparsın şu 3 kuruşluk adamlara
Başkan adaylarından biri olabilir diye düşünüyorum. Ihale kendilerine kalmasın diye goreve gelmeden terimden kurtulmak istiyor olabilirler.

bunlar da kime çalışıyor çözemedim. abdürrahim falan diyorlar da apo'nun hem terim'i hem cengiz'i yiyecek kapasitesinin olması beni çok şaşırtır.

neyse terim'in istifasının gündeme gelmesi bile olumlu bir gelişme. sebebi de irfan olayı muhtemelen. doğru bunu unuttum.

İlk defa doğrusunu yaptılar

evett

lan kamil @Ünsal Vardar ben sana daha geçenlerde ua terimin onları takipten çıkarmasını unutmaz,ilk fırsatta terimi vuracaklardır dediğimde mırın kırın etmiştin hatırladınmı

bu açıklama sana da gelsin

hem uacı hem terimci,adamın düştüğü pozisyona bak lan aşdkfşs

senin gibi bir gün hocayı allah yapıp bir gün itin bir yerine sokmadık aslan musap
sen rahat ol :)
valla Allah yerine kimseyi koymam gececeksin o isi. Itin yerine sokarim 1.5-2 senedir de güzel ugurlanmali diyorum.

senin ise maalesef terimi birakma vaktin geldi diye yorumladim

Adamlara sucukçu diyorlar ama hem başkanın hem hocanın istifasını isteyecek kadar da delikanlılar helal olsun bu adamları desteklerim her zaman bülbül gibi ötmekten başka birşey bilmeyen naneyi çöpü eleştiren klavye cimbomlularına inat

Geri
Üst Alt