ultrAslan, Fatih Terim'in İstifasını İstedi!

İlk defa doğrusunu yaptılar

evett

lan kamil @Ünsal Vardar ben sana daha geçenlerde ua terimin onları takipten çıkarmasını unutmaz,ilk fırsatta terimi vuracaklardır dediğimde mırın kırın etmiştin hatırladınmı

bu açıklama sana da gelsin

hem uacı hem terimci,adamın düştüğü pozisyona bak lan aşdkfşs
Ünsal ziya gibi yengesine mi gitsin abisinemi. Arada kaldı çocuk.

İlk defa doğrusunu yaptılar

evett

lan kamil @Ünsal Vardar ben sana daha geçenlerde ua terimin onları takipten çıkarmasını unutmaz,ilk fırsatta terimi vuracaklardır dediğimde mırın kırın etmiştin hatırladınmı

bu açıklama sana da gelsin

hem uacı hem terimci,adamın düştüğü pozisyona bak lan aşdkfşs
aferin samet iyi halt yedin

Tarikat liderinin kulübün sözde büyük taraftar oluşumun başında olması ne kadar utanç vericiyse şu açıklamalarda o kadar utanç verici. Andaval beyinsizler. Sezon sonuna kadar beklemeyip su sıralarda alınacak radikal değişikliklerin neleri alt üst edeceğini kestiremiyorlar.

Bir kulüpte isler bu kadar boka sarabilirdi o kadar sardı. Sezon sonunu merakla bekliyorum.

GSC Mobile App

saka bir yana. uA dursun özbegin döneminden sonra bittigini herkes biliyor degil mi? ciddiye alinacak toplum olmayi o dönemden sonra biraktilar

yav yazsana Fatih Terim Istifa diye ne eveleyip geveliyon

Bunları zerre ciddiye almamakta haklıymışım

İş işten geçmiş açıklama yapıyorlar
Çok geç çookkk

Allah allah ilginç. Bence de artık bırakın kulübün yakasını. Gidin kişisel meselelerinizi dışarıda çözün. Kulübü egoya kibire gurura oyuncak ettiniz

Geri
Üst Alt