ultrAslan: "Mostafa Mohamed'in opsiyonu hakkında yönetimden açıklama bekliyoruz"

haberin kolpa oldugu cok belli

Kim Min Jea transferinin de bu dostluk sebebiyle gerçekleşmeme olasılığı çok yüksek gözüküyor.

Neden açıklama yapıp başkanımızı üzdünüz ki o ne güzel dostluk pekişsin diye ali koça hediye edicekti forvetimizi. Dostluk önce gelir!

Memleketi diye Okan'ı mı vermiş. Vay anasını nereden biliyorsun bunu?

Az aç google takiple ya. Günlerdir taraftara sallıyorsun burada. Giresun başkanı bile bunu ifade edip oturup anlaşırız gibi ifadeler kullanmış. Hala ne biliyorsun diyorsun. Mesela günlersir sizi de okuyorum, yönnetimin Rezan beyden boşalan koltuğunu almış gibi bizlere sallıyorsunuz. Satasacak başka birini bulun ondan. Benden size ekmek çıkmaz. Bir kere ifadeleriniz de üslubunuz bile sıkıntılı. Hasta nedir misal? Tüm yorumların çoğu zaten ironi. Artık milleti deliliğe vurdurmuşlar siz de bizlere takmışsınız. Tartışmalı hale getiren kendi adımları, vaatleri, söylemleri. Taraftar değil.

Böyle bir saçmalığı Elmas yönetimi bile yapmaz.Yok ya yapmazlar herhalde bunu

Az aç google takiple ya. Günlerdir taraftara sallıyorsun burada. Giresun başkanı bile bunu ifade edip oturup anlaşırız gibi ifadeler kullanmış. Hala ne biliyorsun diyorsun. Mesela günlersir sizi de okuyorum, yönnetimin Rezan beyden boşalan koltuğunu almış gibi bizlere sallıyorsunuz. Satasacak başka birini bulun ondan. Benden size ekmek çıkmaz. Bir kere ifadeleriniz de üslubunuz bile sıkıntılı. Hasta nedir misal? Tüm yorumların çoğu zaten ironi. Artık milleti deliliğe vurdurmuşlar siz de bizlere takmışsınız. Tartışmalı hale getiren kendi adımları, vaatleri, söylemleri. Taraftar değil.
Dedikodular üzerine boş boş yorumlar yapma o zaman. Aç google'a yaz bak demiş bir de. Te allahım.

Bunlar kesin bir duyum aldı, ua dan hazzetmesemde bağlantıları çok ve haklılarda ya bende açıklama bekliyorum ne oldu o iş.

Geri
Üst Alt