GSC Haber ultrAslan Tribün Lideri Sebahattin Şirin'den Açıklama

Dursunun karşısına ortalama biri bile çıksa kazanır.

Komplo teorisi gibi olacak fakat yönetim istifa diye kamera çekerken ilk ağızdan tezahürata başlaması, şimdi de bu tarz açıklamalar acaba yönetimi hükümetin karşısında kalkan olarak kullanma stratejisi olabilir mi diye düşünmeden alıkoyamıyorum kendimi.

Tepki doğru evet, bu yönetim ancak istifaya davet edilir fakat ultraslandan olunca bunlar aklıma gelmiyor değil. Sonuçta ''hayatın olağan akışına aykırı'' denilerek biri tutuklandı ve hemen hemen bütün hukukçuların haksız bulduğu yerde hükümete bir tepki gelmeden 3 günde olay unutturuldu.

"Biz Erden'i çekelim, taraftar arkasında durur, dursun Erden'den kurtuluyo diye ses çıkarmaz. Taraftarla karşı karşıya gelirler."
İyi oyun kurmuşlar

Kimse asıl tepki koyacağı yere koymuyo. Erden Timur neden içerde? Bir sürü haksızlık, bir sürü algı pislik Galatasaray a karşı sürdürülüyo. Belliki bu yönetim bazı sebeblerle susmak zorunda kalıyo. Dursun iyidir kötüdür bilmem ama kardeşim dediği adamı konuşmadan etmeden yüzüne bakmadan yönetiminden çıkarmak yapabileceği bir iş değil. Belli ki Erden olayı daha önceden plplanlanmış. Birleri gönder demiş buda isteneni yapmış. Bu yönetim pasif kabul ediyorum ama mali konularda kötü değil. Bu pasiflik ciddi anlamda dezavantaj hatta kambur hepsine okeyim. Ama yine birilerinin oyununa geliyoruz. Tekrar söylüyorum bu ortada dönen dümeni bu yönetimin veya yerine gelecek başka bir yönetimin durdurma ihtimali yok. Taraftar tepki vermezse bu işler dahada kötüye gider bizim adımıza. Biz yine kendi içimizde kavgaya tutuşuyoruz. Yönetimin gitmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Yapılması gereken bu işi organize edenlere ciddi tepki göstermek. Öyle cılız bir tepkiden bahs etmiyorum tabi, birilerinin artık Galatasaray derken korkması lazım. Şamar oğlanına döndü kulüp. Yönetimin en büyük hatası taraftardan yardım istememesi. Bu düzen yönetimle değişmez. Galatasaray camiasında Ali Koç un çeyreği kadar sözü geçen bir adam yok mesela bu sebeple yönetime, pasif kalmalarından ötürü bende tepkili olsamda, gerçekte bu iş taraftar olmadan düzelmez

Zekice bir hareketle yönetimin yanında değil önünde bir bariyer olarak konumlandılar

Ne kendileri tepki görecek ne de yönetime tepki gösterilmesine müsade edecekler

Görünen o ki herkes de yemiş bunu

pek güvenilecek birisi değil. altından bir şey çıkacaktır.

Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. ( Allah onların kurduğu tuzakları bozacaktır.) Âl-i İmrân sûresi -55. Ayet

Vallahi biz seninleyiz reis
@Vasfi Vural ekibe hoşgeldin

başkan camiayı sucukculardan temizle efsane ol

genelde taraftarin %99.9’u istanbul’daki guc dengelerini bilmedigi icin arada bir sikinti oldugunda surekli yoneticiler ve baskanlara, tribunden onu at bunu gonder yaziyor.

gercekte olan, tarihte gs’de yonetici dediginiz insanlar birkaci haric ss karsisinda anca elleri bagli durdu. dursun ozbek evet cok zengin ve networku guclu, rejimle uyumlu bir tip ama o kadar. ss gibi birini tribunden silmek falan bunlar masal anca onun icin.

Geri
Üst Alt