Kimse asıl tepki koyacağı yere koymuyo. Erden Timur neden içerde? Bir sürü haksızlık, bir sürü algı pislik Galatasaray a karşı sürdürülüyo. Belliki bu yönetim bazı sebeblerle susmak zorunda kalıyo. Dursun iyidir kötüdür bilmem ama kardeşim dediği adamı konuşmadan etmeden yüzüne bakmadan yönetiminden çıkarmak yapabileceği bir iş değil. Belli ki Erden olayı daha önceden plplanlanmış. Birleri gönder demiş buda isteneni yapmış. Bu yönetim pasif kabul ediyorum ama mali konularda kötü değil. Bu pasiflik ciddi anlamda dezavantaj hatta kambur hepsine okeyim. Ama yine birilerinin oyununa geliyoruz. Tekrar söylüyorum bu ortada dönen dümeni bu yönetimin veya yerine gelecek başka bir yönetimin durdurma ihtimali yok. Taraftar tepki vermezse bu işler dahada kötüye gider bizim adımıza. Biz yine kendi içimizde kavgaya tutuşuyoruz. Yönetimin gitmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Yapılması gereken bu işi organize edenlere ciddi tepki göstermek. Öyle cılız bir tepkiden bahs etmiyorum tabi, birilerinin artık Galatasaray derken korkması lazım. Şamar oğlanına döndü kulüp. Yönetimin en büyük hatası taraftardan yardım istememesi. Bu düzen yönetimle değişmez. Galatasaray camiasında Ali Koç un çeyreği kadar sözü geçen bir adam yok mesela bu sebeple yönetime, pasif kalmalarından ötürü bende tepkili olsamda, gerçekte bu iş taraftar olmadan düzelmez