- 26 Kasım 2012
- 179.048
- 241.034
- 5.688

nerden nereye koskoca gs taraftarı netflix reklamı yapıor koregreofi diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar güzel pankartlar![]()
![]()
![]()
godfather koreografilerinden squid game e düştük. yakında çukur dizisini yapacaklar diye korkuyorum açıkçası![]()
![]()
![]()
tribünleri pembe popolular ele geçirdi tespitini doğru bulur musun?![]()
![]()
![]()
Gayet super durumdayiz Avrupada lideriz ligdede fena yerlerde degiliz.Bos yapmayalim yeter.Baslarim kareografinize, rezil bir durumdayiz kimse istifa demiyor tepki vermiyor ama adamlar kareografi derdinde
Profil fotondaki sen misin?Gayet super durumdayiz Avrupada lideriz ligdede fena yerlerde degiliz.Bos yapmayalim yeter.
Bügün yenemesek liderin bilmem kac puan gerisnde olacagiz süper buysa ozaman kötü olunca durumumuz nasil olur düsünmek istemiyorum.Gayet super durumdayiz Avrupada lideriz ligdede fena yerlerde degiliz.Bos yapmayalim yeter.
Lider dedigin Trabzon.En son basakta bize 13 puan yapmisti geldik aldik sampiyonlugu.Biz ligin 2.devresinde acilan bi takimiz.Avrupada kotu gitseydik bende sana katilirdim.ama Avrupadada yolumuza devam ediyoruz kaybettigimiz hic bisey yok.Bügün yenemesek liderin bilmem kac puan gerisnde olacagiz süper buysa ozaman kötü olunca durumumuz nasil olur düsünmek istemiyorum.
evet avrupada suan iyi gidiyoruz ama ordan elenince ve lig lideri arasinda ucurum denecek fark olursa hala basarili bir dönem geciriyoruz demek yanlis olur. 13 puana gelince o basakin tecrübesiz olmasindan dolayi oldu, heriflerin son haftalara girdikce eli ayagi bir birine dolanip baskiyi kaldiramayip sampiyonlugu kaybettiler böyle birseyde ancak bir kere olur.Lider dedigin Trabzon.En son basakta bize 13 puan yapmisti geldik aldik sampiyonlugu.Biz ligin 2.devresinde acilan bi takimiz.Avrupada kotu gitseydik bende sana katilirdim.ama Avrupadada yolumuza devam ediyoruz kaybettigimiz hic bisey yok.
Aynisi Ts icinde gecerli.evet avrupada suan iyi gidiyoruz ama ordan elenince ve lig lideri arasinda ucurum denecek fark olursa hala basarili bir dönem geciriyoruz demek yanlis olur. 13 puana gelince o basakin tecrübesiz olmasindan dolayi oldu, heriflerin son haftalara girdikce eli ayagi bir birine dolanip baskiyi kaldiramayip sampiyonlugu kaybettiler böyle birseyde ancak bir kere olur.
EvetProfil fotondaki sen misin?
☆☆☆☆
Ulan nerden bukuyosun bunları hahahahah
Fikrini saygi duyarim ama Ts devre arasina kadar puan farkini korursa bir iki transfer hamlesi ile bence ligi götürecek duruma gelir.Aynisi Ts icinde gecerli.