ultrAslan'dan Açıklama: "İstifa edeceksiniz"

burak elmas ve yönetimi istifa etmeli.

Bu sezondan tek bir beklentim kaldı artık Mart ayındaki kongrede Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi ve Mayıs ayında erken seçim kararı alması. Kim gelirse gelsin Burak Elmas'tan daha iyi olacağı kesin de ben asıl Ünal Aysal tarzı bir başkan bekliyorum. Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın aday olacağı kesin ama asıl Fatih Terim'in adaylığı bomba olur. Yeni gelen başkanın ilk işi Torrent denen yardımcı hocayı gönderip yerine asıl bir teknik direktör getirmek olmalı Okan Buruk gibi. 2. işi de takımdaki Boey, Cicaldau, Pulgar, Babel, Feghouli gibi boş beleş oyuncuları takımdan gönderip yerine Beka Beka, James Rodrigues tarzı tecrübeli ve yetenekli oyuncuları getirmesi olmalı. Bu sezonda devam etmesi gereken tek şey Campos ve Sensible sistemi devam etmeli.

Niye Torrent'e üstüne basa basa yardımcı antrenör diyorsunuz?Kötüdür değildir, eleştirimizi yaparız ama neden unvanı Galatasaray teknik direktörü olan birine hakaret ediyorsunuz?Bunca yıldır sesiniz çıkmıyordu, Domenéc'e mi yetti gücünüz.

Dursun Özbek'in kurduğu kadroyla 2 sene şampiyon oldunuz ve onun aldığı oyuncuları satarak para kazandınız. Mariano, Maicon, Ndiaye, Fernando Reges, Belhanda, Feghouli ve Gomis bu 7 oyuncunun maliyeti takıma kazandırdıkları bonservis ve başarılarla fazlasıyla çıktı. Şimdi Morutan, Cicaldau, Berkan, Pulgar, Halil Dervişoğlu, Boey, Aanholt hepsi karavana bir tek Nelsson ve Mohammed bir nebze iyi. 9'da 2 isabet yani rezalet bir kadro planlaması kim aldırdı kim aldı bu oyuncuları nereden buldular hesap versinler.

Karşılaştırmak amacım değil ama Bayern Münih taraftarı Hans Flick göreve geldiğinde kovun şu yardımcı hocayı demiş midir?

Kısmen haklı ama zamanlaması yanlış bir açıklama olmuş.
Şu puan durumunda iyice rahatlamadan bu açıklamalar takımı daha da çok strese sokacak. Yoksa bu sene bitti gitti zaten. Yeni hoca gelsin yapılanma olsun işleri de hikaye bizde tutmaz o işler.
Takımın başındaki hoca en suçsuz olanı.

Asıl sorumlular bu takımı kuran Terim ve Elmastır. Takımın başındaki hocaya ‘’ yardımcı’’iması yaparak sözde yermeye çalışanlar Galatasaray menfaatinden bahsedemez.

Tabi yabanci hocalar bilmiyorlar, ilk isleri bu sucukculari doyurmak olacakti.

2 hafta sonraki 19 Mart yapılacak olan kongreyi sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer Burak Elmas ibra edilmez ve Mayıs ayında erken seçim kararı almak zorunda kalırsa bu yorumumu beğenenler arasında seçeceğim bir kişiye arkasında Mohammed yazılı bir Galatasaray forması hediye edeceğim söz.

Bu sezondan tek bir beklentim kaldı artık Mart ayındaki kongrede Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi ve Mayıs ayında erken seçim kararı alması. Kim gelirse gelsin Burak Elmas'tan daha iyi olacağı kesin de ben asıl Ünal Aysal tarzı bir başkan bekliyorum. Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın aday olacağı kesin ama asıl Fatih Terim'in adaylığı bomba olur. Yeni gelen başkanın ilk işi Torrent denen yardımcı hocayı gönderip yerine asıl bir teknik direktör getirmek olmalı Okan Buruk gibi. 2. işi de takımdaki Boey, Cicaldau, Pulgar, Babel, Feghouli gibi boş beleş oyuncuları takımdan gönderip yerine Beka Beka, James Rodrigues tarzı tecrübeli ve yetenekli oyuncuları getirmesi olmalı. Bu sezonda devam etmesi gereken tek şey Campos ve Sensible sistemi devam etmeli.
Yeni başkanın gelip campos ve sensible ın devam edeceğini düşünecek kadar inandın mı gerçekten

Hele bide ft diyosun yok daha neler yav bu herifin kulübün kapısının önünden dahi geçmemeli artık taraftarı daha fazla bölmemeli

Öyle ya da böyle, kim demiş, geçmişte ne yapmış ne yapmamış umrum değil. Tek konsantrasyon BELMAS İSTİFA !
Sonra bakarız kim demiş.

Geri
Üst Alt