- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Lan defolun,2 barcelona ve bjk maci var.sizle mi ugrasacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ultraaslan : "Başkan, Yönetimini ve “Yardımcı Antrenörünü” alıp GİDECEK!"
a.t : GSC Haber - Arda Turan'dan İmalı Gönderme: "Jübile yaparken onu da götüreceğim"
yorumum yokta okansız için yol yapıyolar işte ustadNedir yorumun reyz
Yeni başkanın gelip campos ve sensible ın devam edeceğini düşünecek kadar inandın mı gerçektenBu sezondan tek bir beklentim kaldı artık Mart ayındaki kongrede Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi ve Mayıs ayında erken seçim kararı alması. Kim gelirse gelsin Burak Elmas'tan daha iyi olacağı kesin de ben asıl Ünal Aysal tarzı bir başkan bekliyorum. Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın aday olacağı kesin ama asıl Fatih Terim'in adaylığı bomba olur. Yeni gelen başkanın ilk işi Torrent denen yardımcı hocayı gönderip yerine asıl bir teknik direktör getirmek olmalı Okan Buruk gibi. 2. işi de takımdaki Boey, Cicaldau, Pulgar, Babel, Feghouli gibi boş beleş oyuncuları takımdan gönderip yerine Beka Beka, James Rodrigues tarzı tecrübeli ve yetenekli oyuncuları getirmesi olmalı. Bu sezonda devam etmesi gereken tek şey Campos ve Sensible sistemi devam etmeli.
SertHocanıza da 3 sezonu heba ederken iki kelam etseydiniz.