- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Ben FT transferden anlamıyor filan demedim ki. Semih niye alındı diye basit bir soru sordum sadece.![]()
14 yabancımız olduğu için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben FT transferden anlamıyor filan demedim ki. Semih niye alındı diye basit bir soru sordum sadece.![]()
Tamam da bu herif alınmasaydı da 700K cebimizde kalsa ne olurdu yani? Bu heriften ne beklendi? Ne katkı verdi? Alınma amacı neydi? İnsan ister istemez düşünüyor.14 yabancımız olduğu için
Evet çok beğeniyorum. Neden transferlerine onay verdi sorusunun cevabı belli. Stoper 2'limizden memnun değildi. FT çöplerle çalışmaz. Yerli - yabancı onun için fark etmez, kaliteli kimse onu alır oynatır. Fakat Semih'i ne halt olduğunu bile bile aldı. Gelmeden önce bile söyledik o kadar bu transfer saçmalıktan başka bir şey değil diye. Sinan, Sabri, Semih olaylarında olduğu gibi bazı isimlere zaafı var işte. Ha evlatçı demek belki ağır olur ama bu net bir gerçek.Tamam bende sana soru soruyorum evlatçı olan adam neden Marcao ve Luyindama gibi scout transferlerine onay verdi ? Neden sürekli bu iki isimden yararlanıyor.Gözlemlediğim kadarıyla sende beğeniyorsun bu ikiliyi
Hoca sonuçta onay vermese gelmeyecek bir ikiliydi..
Aslında kolay ama anlamak istemeyince böyle oluyor işte.
Evlatçılık başka yerli sevicilik başka. Ben hiç bir zaman Terime yerli sevici gibi bir ithamda bulunmadım, olduğunu da sanmıyorum.
Ama bir adamı bir kere tuttu mu kolay kolay bırakmıyor.
Neyse siz haklısınız konu Terim olunca tabi ki.
sent via GSC
duygusal davranıyor 
kendini affettirsin diye şans verdi muhtemelenFatih terimin derbide sinandan medet umması saçmalıktı