ultrAslan'dan Bir Açıklama Daha!

ultraslan sana bugüne kadar ne kadar eleştiride bulundu isem hepsi için özür diliyorum benim gönlümü kazandınız eksik hata kusur her yerde var bu olayda sessiz kalmayarak benim için geçer not aldınız teşekkürler

Lise yapılanması = Fetö yapılanması

Lise yapılanması = Fetö yapılanması
Bizim icin kurtulus savasıdır bu olay.

Türkiye'nin basına nasıl darbe belası geldiyse bizim kulübün basınada kuş saldırısı olmustur. Biri vatan millet diģeri spor darbesidir. Eğer fenerbahcenin besiktasın 2.kulübü olmak istemiyorsak, eger bu 2 kulübün maşası olmak istemiyorsak yılanın basını acil bir sekilde ezmemiz elzemdir. Cok ciddiyim ileride fenerli besiktaslı baskanlara kadar gidecek ve el altı kulüp olacak Galatasaray.

Mesela buna ne gerek var, ne alaka

Galatasaray'i cok seven ve Galatasaray'a karsiliksiz hizmet etmek isteyen liseliler de var
Hocam o iş geçti artık. Galatasaray tüzük değişimi yapıp İsteyen her Galatasaraylının İstediği an üye olabileceği bir tüzük şart yoksa bu kavga bitmez.

Ultraslanin taraftarin tepkisi ilerisi icin güzel Ama bence cengiz dönemi kapandi Artik, denetleme kuruluda ibra edilmedi
Birde su var, haftalardir ibra edilmeme durumu yazilip ciziliyor, ibra etmeyenlerin sayisi fazla degil, 400küsür kisi, Adnan polata yapildigi gibi büyük bir organizasyon yoktu, koskoca yönetim ve baskan yani 500 kisi bile organize edemediler, Mali konularda canlarini dislerine takan Ama genel de cok beceriksiz bir yönetim, Artik bu ibra edilip edilmeme olayina bir care bulunmali ve özbek cengiz gibi capsizlar birdaha bu kulübü yönetmemeli

Hocam o iş geçti artık. Galatasaray tüzük değişimi yapıp İsteyen her Galatasaraylının İstediği an üye olabileceği bir tüzük şart yoksa bu kavga bitmez.

Uye alimi asiri kolay da olmamali (su an liseliler icin fazla kolay)

O durumda Aziz gibi zatlar kulubu kendi uyeleriyle doldurup yillarca oyuncak gibi oynayabilirler

Fanatik cahil kalabalik her zaman populizme yenilir

Bizim icin kurtulus savasıdır bu olay.

Türkiye'nin basına nasıl darbe belası geldiyse bizim kulübün basınada kuş saldırısı olmustur. Biri vatan millet diģeri spor darbesidir. Eğer fenerbahcenin besiktasın 2.kulübü olmak istemiyorsak, eger bu 2 kulübün maşası olmak istemiyorsak yılanın basını acil bir sekilde ezmemiz elzemdir. Cok ciddiyim ileride fenerli besiktaslı baskanlara kadar gidecek ve el altı kulüp olacak Galatasaray.
yok artık yaw

Uye alimi asiri kolay da olmamali (su an liseliler icin fazla kolay)

O durumda Aziz gibi zatlar kulubu kendi uyeleriyle doldurup yillarca oyuncak gibi oynayabilirler

Fanatik cahil kalabalik her zaman populizme yenilir
Tabi ki kolay olmamalı.Ancak lise mezunu olanlar direk üye oluyor iken.Sen ben gidip paramızla üye olamıyorsak büyük sıkıntı var orada.Belli kriterler konur halka açılır.

Aziz yıldırım gibi fener faşisti adam bile kulübü halka açıyorsa.Bizim kafatısçalar da ya açmalı yada AÇTIRILMALI.

Bunlar temizlenecek bu kadar basit.
Bir baskan koltugundan 1 gecede 300 kisi tarafından indiriliyor ve bunların cogu fenerli besiktaslı. Bu kulüp bundan daha beter bir olay görmemistir.

Geri
Üst Alt