ultrAslan'dan Çağrı!

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Artık sabır tükenmiştir.
Göz göre göre Galatasaray'ı katleden düzene para kazandırmak bu düzeni ayakta tutmaktır.

Beinsport ve passolig de lider olan Galatasaray taraftarı maddi olarak bu düzene büyük bir zarar vermek icin

Beinsportları iptal ediyoruz

81edc6dc4917c90337bcf046e7063422.jpg

BURADAN AÇIK ÇAĞRIMIZDIR! BUGÜN İTİBARI İLE BU ALÇAK FEDERASYONUN TÜM KURULLARI İLE İSTİFA EDECEĞİ GÜNE KADAR YAYINCI KURULUŞ ÜYELİKLERİMİZİN TAMAMINI İPTAL ETMEK GALATASARAYLILARIN ÜZERİNE DÜŞEN KAÇINILMAZ BİR GÖREVDİR!

digiturk-iptal.jpg

AYRICA DEMİRÖREN MEDYA GRUBUNUN TEK BİR YAYININI SATIN ALAN KENDİNE GALATASARAYLIYIM DEMEMELİDİR! HATIRLATIYORUZ! SİTELERİNE GİRMİYORUZ! SOSYAL MEDYADA TAKİP ETMİYORUZ! PAYLAŞACAĞIMIZ MAİL ADRESLERİ VE FAX NUMARALARINI İSE ÖZEL BİR ORGANİZASYON İLE TEPKİYE BOĞACAĞIZ!

Harika bir fikir.

Kimse dediklerimizi umursamaz.

En önemli şey cebimizdeki para. Onu istiyorlar. Biz de vermezsek o zaman yola gelirler. Galatasaray taraftarının yüzde 30’u iptal ettirse, görün bakalım bir daha Galatasaray’ı böyle katledebiliyorlar mı! Finansal olarak müthiş bir darbe olur adamlara.

Mecburen devam ediyo taahhüt ettiğimiz için.Önümüzdeki sene kesinlikle kullanmayacam.

iptaller başladı bile.sabahta ben arayıp iptal ettiriyorum

Ben geçen sene biter bitmez Türk futbolundaki başka bir pislik olan yerli TD, yerli oyuncu, yönetici, taraftar grupları ile medya maymunlarının kurduğu çıkar çeteciliği ve Tudor'un gönderiliş sürecinde yaşananlar nedeniyle iptal etmiştim. ultraslanın kendisi de bu iptal kararımdaki etkenlerden biriydi.

Bugün de bence bu yaşananlardan dolayı herkes bu tür bir kampanyaya destek vermeli. Tahhüdü olanlar işi nasıl çözerler bilmiyorum ama gereken yapılmalı.

Bu sene belli ki resmen katlediliyoruz büyük bir tiyatro var ortada süper kupa maçında dany ye verilmeyen kırmızı kart ta başladı zaten eyyamcılık daha sonra kasımpaşa maçında verilmeyen gol ve saçma sapan penaltı, erzurum maçında verilmeyen penaltı ve fener maçındaki olaylar rakip takım hocası küfürden 1 maç ceza alırken bizim hocamız 9 maç ceza alıyor haklı isyanından, net belli ki bir operasyon var emir gelmiş bu sene başakşehir şampiyon yapılması için bu emir gelen yerlere yönetim korkuyor belki ses edemiyor ama biz taraftar olarak bunlara en büyük zararı turkuaz,tüpçü medya yı boykot ederek başlayabiliriz beinsports a en çok üye Gs lı fener le kafa kafaya biz biraz öndeyiz bu üyelerin çoğu iptal ederse en büyük zararı ve darbeyi vurmuş oluruz bu sünepelere hem tff ye hemde 100 taraftarı olmayan sırtımızdan para kazanan başakşehir denen plan takımına karşı iptal edebilen etsin sözleşmesi olan bittikten sonra yenilemesin ben şahsen ip tv kullanıyorum daha ucuz ve daha geniş bir yayın havuzu var

Simdi devlet el atar bu olaya
Ultraslan ust yonetimi halki galeyana getirmek kurum ve kuruluslsri hedef almak daha birsuru ivir zivir ile iceri bile atabilirler

Joder!!

Başlığı değiştirebilir miyim ?

Az önce 2 arkadaşım iptal etti. Bende digiplay var mecburen devam.

30 milyon taraftar var taş çatlasın 1 milyonu iptal eder yani bu cözüm en sacma cözüm malesef

bu işi hertürlü riskleri göze alarak ancak yönetim cözer taraftarı camiayı arkasına alır tff ve kuruları istifa verene kadar liglerden cekiliyoruz der

lig tv iptaliyle vs bi halt olmaz

Len aboneliği iptal ediyorum receiverı da gelin g.tünüze sokacağım dedim

Güzel sesli hatun "tamam ben geliyorum beyefendi" dedi

Olay karıştı.

Ne yapacaktım la bundan sonra

Etmeyen namerttir. Burada hiç sevilmeyen Merhum canaydın bile ali aydına düdüğü astırdı. Bu yönetim aynı hamleyi yapamazsa şerefsizdir topunun Allah belasını versin!

30 milyon taraftar var taş çatlasın 1 milyonu iptal eder yani bu cözüm en sacma cözüm malesef

bu işi hertürlü riskleri göze alarak ancak yönetim cözer taraftarı camiayı arkasına alır tff ve kuruları istifa verene kadar liglerden cekiliyoruz der

lig tv iptaliyle vs bi halt olmaz

Toplamda 1 milyon Gsli abone yoktur hocam

açıkçası eger sümsük devlet yalakası yönetim radikal kararlar almazsa bundan sonraki maçlarda cok daha agır kararlar verecekler aleyhimize bence

Toplamda 1 milyon Gsli abone yoktur hocam

yoktur tabiki ama demek istedigim bi boka yaramaz lig tv iptali işte sucukcuklardan anca böyle fikir beklenir zaten

istifadır kardesim beklenti istifa lig tv dekoderini herkes bıraksa yine cözülmez

ancak ve ancak rest cekecek yönetim herkesi karşısına alarak rest cekecek yoksa bunlar daha iyi günlerimiz bence

Geri
Üst Alt