Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoktur tabiki ama demek istedigim bi boka yaramaz lig tv iptali işte sucukcuklardan anca böyle fikir beklenir zaten
istifadır kardesim beklenti istifa lig tv dekoderini herkes bıraksa yine cözülmez
ancak ve ancak rest cekecek yönetim herkesi karşısına alarak rest cekecek yoksa bunlar daha iyi günlerimiz bence
30 milyon taraftar var taş çatlasın 1 milyonu iptal eder yani bu cözüm en sacma cözüm malesef
bu işi hertürlü riskleri göze alarak ancak yönetim cözer taraftarı camiayı arkasına alır tff ve kuruları istifa verene kadar liglerden cekiliyoruz der
lig tv iptaliyle vs bi halt olmaz
Bizim bir tanıdık ta var 3 erkek kardeş + baba ile 4 taraftar bulunan evde bir üyelik, bunun örnekleri çoktur, mesela benim yıllardır en önemli almama nedenim evde benden başka izleyecek kişi olmaması, önemli maç olunca da dışarıda izledim mi bana daha ekonomik geliyordu.
Kısaca dediğin gibi pek işe yarar bir şey değil.
2006 yılında 4 haftalığına almıştım. Ondan beri asla almam bu Fener yalakası Şansal’ın başı çektiği kurumun dekoderini.
Gider paşa paşa paramı verir çayımı içer cafelerde izlerim, izledim.
Burada ki bütün Galatasaray taraftarlarınada aynısını yapmasını rica ediyorum. Varsa yakında cafe orada, arkadaşınızla, veya en kötü imkanı olmayan da ip tv falan izlesin netten. Şu ahlaksızlara para kazandırmayın.
Cafede izleyince kazandırmıyor musun2006 yılında 4 haftalığına almıştım. Ondan beri asla almam bu Fener yalakası Şansal’ın başı çektiği kurumun dekoderini.
Gider paşa paşa paramı verir çayımı içer cafelerde izlerim, izledim.
Burada ki bütün Galatasaray taraftarlarınada aynısını yapmasını rica ediyorum. Varsa yakında cafe orada, arkadaşınızla, veya en kötü imkanı olmayan da ip tv falan izlesin netten. Şu ahlaksızlara para kazandırmayın.
Sen gerçekten Cafe değil de Kahve sahiplerinin ticari üyelik aldığını mı düşünüyorsun?Gerçekten çok mantıklıymış Alpay Bey!
Misal iptal edilen 10 milyon decoder sahibi cafeleri dolduracak. Talebe karşılık veremeyen mevcut üye iş yerlerine karşılık ev üyeliğinin kat be kat masraflı ticari üyelik alacak yeni cafeler açılacak. Biz de böyle digitürk'e ekonomik darbeyi vurmuş olacağız!
Sen gerçekten Cafe değil de Kahve sahiplerinin ticari üyelik aldığını mı düşünüyorsun?
Bir çoğu ev üyeliği kullanıyor.Kıraathanede izlediğim de oldu. Resmi yayınlardı. Kaçak yayına denk gelmedim. Gelsem kesin şikayet ederdim bu arada.