ultrAslan'dan Çağrı!

Ben zaten şimdiye kadar iptal etmeyenlerin olmasına şaşırıyorum.

Sabah tr kupasında hoca cezanın yarısını çeker diyordumda aslında ligde şampiyon resmen belli bu saaten sonra ceza çeksede çekmesede türkiye kupasından çekilelim zaten full zarar kupa maç başı ücreti vs turkuaz medya ya tepki olarak

Bizim bir tanıdık ta var 3 erkek kardeş + baba ile 4 taraftar bulunan evde bir üyelik, bunun örnekleri çoktur, mesela benim yıllardır en önemli almama nedenim evde benden başka izleyecek kişi olmaması, önemli maç olunca da dışarıda izledim mi bana daha ekonomik geliyordu.

Kısaca dediğin gibi pek işe yarar bir şey değil.

yoktur tabiki ama demek istedigim bi boka yaramaz lig tv iptali işte sucukcuklardan anca böyle fikir beklenir zaten

istifadır kardesim beklenti istifa lig tv dekoderini herkes bıraksa yine cözülmez

ancak ve ancak rest cekecek yönetim herkesi karşısına alarak rest cekecek yoksa bunlar daha iyi günlerimiz bence

30 milyon taraftar var taş çatlasın 1 milyonu iptal eder yani bu cözüm en sacma cözüm malesef

bu işi hertürlü riskleri göze alarak ancak yönetim cözer taraftarı camiayı arkasına alır tff ve kuruları istifa verene kadar liglerden cekiliyoruz der

lig tv iptaliyle vs bi halt olmaz

Tam tersi.

Borc dunya iken havuzdan cikamazsin, maca seve seve cikarsin.

Ama kutu iptali ile birlikte verecegin mesaj "Eyvah GS taraftari ortak hareket edebiliyor" mesajidir ki, hem bein titrer, hem tff, hem de tupcuyu baskan yapan akp!!

Bizim bir tanıdık ta var 3 erkek kardeş + baba ile 4 taraftar bulunan evde bir üyelik, bunun örnekleri çoktur, mesela benim yıllardır en önemli almama nedenim evde benden başka izleyecek kişi olmaması, önemli maç olunca da dışarıda izledim mi bana daha ekonomik geliyordu.

Kısaca dediğin gibi pek işe yarar bir şey değil.

300 bin kisi iptal etsin bak nasil ise yariyor!

Diğer başlıkta da yazdım. Taraftarla değil kulüp merkezli protestolar lazım. Digitürk iptal eylemi olacaksa kulüp açıklama yapsın daha kitlesel olsun. Ama taraftar düzeyinde olduğunda çok da bir şey olmuyor. İndirimlerle o üyeler geri dönüyor. Kendimizi kandırmayalım.

Istedigimizi alirsak herkes geri döner sonra zaten orada sıkıntı yok. Bjk haftalardir namoglu diye agladi mesela meyvelerini aldilar.
Amac burda camianin gucunu göstermek. Bildiğim kadariyla en cok.abone bizde. Bunlara yüzde 10.bile zarar versen tutusurlar.

Bu eylem zaten kalıcı olmaz. Dedigim gibi amac taraftarın gücünü hissetmeleri

Valla bu cekilen aleni operasyona hic bir GS taraftari sessiz kalamaz, kalmamali.

Bu savas tek basina yonetimin yapabilecegi bisey degil.

Bu yapilanlara eyvallah diyecek adam GS taraftari olamaz, olmamali!

2006 yılında 4 haftalığına almıştım. Ondan beri asla almam bu Fener yalakası Şansal’ın başı çektiği kurumun dekoderini.

Gider paşa paşa paramı verir çayımı içer cafelerde izlerim, izledim.

Burada ki bütün Galatasaray taraftarlarınada aynısını yapmasını rica ediyorum. Varsa yakında cafe orada, arkadaşınızla, veya en kötü imkanı olmayan da ip tv falan izlesin netten. Şu ahlaksızlara para kazandırmayın.

2006 yılında 4 haftalığına almıştım. Ondan beri asla almam bu Fener yalakası Şansal’ın başı çektiği kurumun dekoderini.

Burada ki bütün Galatasaray taraftarlarınada aynısını yapmasını rica ediyorum. Varsa yakında cafe orada, arkadaşınızla, veya en kötü imkanı olmayan da ip tv falan izlesin netten. Şu ahlaksızlara para kazandırmayın.

Gerçekten çok mantıklıymış Alpay Bey!

Misal iptal edilen 10 milyon decoder sahibi cafeleri dolduracak. Talebe karşılık veremeyen mevcut üye iş yerlerine karşılık ev üyeliğinin kat be kat masraflı ticari üyelik alacak yeni cafeler açılacak. Biz de böyle digitürk'e ekonomik darbeyi vurmuş olacağız!

Cafede izleyince kazandırmıyor musun

Sen nasıl bir gerizekalısın ya

Alpay Bey'in üstüne gitmeyelim lütfen, ez azından 1 öneri de bulunmuş.

Gerçekten çok mantıklıymış Alpay Bey!

Misal iptal edilen 10 milyon decoder sahibi cafeleri dolduracak. Talebe karşılık veremeyen mevcut üye iş yerlerine karşılık ev üyeliğinin kat be kat masraflı ticari üyelik alacak yeni cafeler açılacak. Biz de böyle digitürk'e ekonomik darbeyi vurmuş olacağız!
Sen gerçekten Cafe değil de Kahve sahiplerinin ticari üyelik aldığını mı düşünüyorsun?

iptal edin ettirin arkadaslar. bi bakmışsınız kaynaklar sular seller gibi. gsc de çözüm yolları bitmedi, bitmez.

Geri
Üst Alt