ultrAslan'dan Çağrı!

Len aboneliği iptal ediyorum receiverı da gelin g.tünüze sokacağım dedim

Güzel sesli hatun "tamam ben geliyorum beyefendi" dedi

Olay karıştı.

Ne yapacaktım la bundan sonra

Çalışana sövmeye gerek yok yalnız saçma oluyor. Senin benim arkadaşım, akrabam yani fener yönetimi falan değil çağrıları alanlar.

İptal olayı keşke büyük çapta olsa ama ihtimal vermiyorum.. Ben peşin çektirmişim karttan nasıl iptal edeyim şimdi çoğu kişi benim durumumda.. Zaten bu sezon gitti iptal ettirme şansım olsa 1sn düşünmezdim.. Adamlar gözümüze soka soka hükumet yalakası bir Anadolu kulübünü şampiyon yapıyorlar

30 milyon taraftar var taş çatlasın 1 milyonu iptal eder yani bu cözüm en sacma cözüm malesef

bu işi hertürlü riskleri göze alarak ancak yönetim cözer taraftarı camiayı arkasına alır tff ve kuruları istifa verene kadar liglerden cekiliyoruz der

lig tv iptaliyle vs bi halt olmaz
bu 1 çözüm değil
1 tepkidir

bu 1 çözüm değil
1 tepkidir

öyleyse taraftar kulübe yürüsün tffye degil çekilin ligten arkanızdayız diye

bu takım bugun ligten cekildigini acıklasın görün bakın neler oluyor ligte badem bıyıklılar tutabilirmi o mandayı ve kurulları orada

biz kulüp olarak korktukca dahada cok saldırcaklar bize bunu hep söylüyorum acıklamayla bisey olmaz olmayacakta

Şikeyle aldığı kupayı iade eden adamı Başkan yaptılar adam bize play of oynattı daha ötesi var mı? 30 tane o..... bir araya gelse bunun gibi bir oğlanı doğuramaz.

Böyle bir karar alınınca üzerine gidilmesi gerekiyordu, basit bi cümle araya sıkıştırılmış, keşke hash tag açılsaydı, ses getirmez bence böyle

.. dedi diye kimse iptal etmez zaten

Kendileri de taraftariumdan ya da akli olan daha iyisinden yani fone905'tan felan izliyordur.

DstupxbW0AE8wl4.jpg:large

wow üstad hızlı girmiş.

Bu kampanyayı GSC OLARAK DESTEKLEYEBİLİR MİYİZ ?

TEK BASLİK HALİNDE GUZEL BİR KONU ACİLMALİ

RİCA EDİYORUM

30 kasımda bitiyor sözleşme uzatmayacağım bende.İP TV kullanan varsa önerilerini alabilirim.yabancı ligler için İP TV alabilirim.

Ben de arayıp iptal ettiricem en düşük paket neyse ona geçireceğim oda hatun digiturk izlemek istediği için

İp tv düşünenlere Whatsapp numarasını özelden verebilirim ama herhangi bir ticari bağım yada aktif ip tv hesabım yoktur biline

ali ece bakın hasta 8jkli bir adam eger bunu dediyse valla bravo herif korkmadan akbilciler sampiyn olacak kollanıyor demis bizde bunu diyecek

1 adam cıkmadı 1 adam ama sanırsın daha agırını demişiz gibi kol gibi cezalar yedik

Geri
Üst Alt