İsmail Güldüren
Parçalı Üye
- 26 Kasım 2008
- 4.565
- 20
- 313
Artık ultraslan 'ın nefesini ensesinde hissedecek bir yönetim var. Destek destek bir yere kadar.
meali:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık ultraslan 'ın nefesini ensesinde hissedecek bir yönetim var. Destek destek bir yere kadar.
Komik olmayın ! utrAslanı karşısına alan hiçbir yönetim ve teknik direktör takımın başında kalamadı, kalamaz ! Sabrımız tükeniyor bu yönetime.
ULTRASLAN denen yalamacı polarcı sucuk ekmekçi camianın adı batsın .
zaten ne başımıza geldi onların yüzünden geldi.
selçuk , burak , semih ....say say bitmez.
laf ettirmiyorlar.
Sayende güldük eğlendik tşkArtık ultraslan 'ın nefesini ensesinde hissedecek bir yönetim var. Destek destek bir yere kadar.
Sayende güldük eğlendik tşk
sen önce git bilet alipda stada gir ondan sonra taraftar dersi ver burdaSen kimsin ? Senin gibi klavye taraftarının haddine mi arma peşinde koşanlara laf söylemek? Haddini bil !
İyi ki uA topluluğunu sizin zihniyetinizde ki her şeye muhalefet insanlar yönetmiyor. Akıl sağlığı kalmamış burdakilerin.![]()
GS kongreleri ,yonetenleri taraftar davranislarini umursamaz, buna GSC de , UA da , munferit taraftar da dahildir
Dogrudur yanlistir , bu kisir tartismaya girmeyecegim , fakat birakin GS nin yonetim kadrosunu , kongredeki kimse UA boyle demis , statta su sekilde bagrilmis diye konusmaz bile, birak etkilenmeyi mevzu bile etmez
O yuzden Zekiye filan bosuna yuklenmeyin , UA nin konusmasi ,bildirisi bilmem nesi umursanmaz klup kademesinde
Ayni sey bizim buralarda yaptigimiz beyin firtinalari icin de gecerli
İyi ki uA topluluğunu sizin zihniyetinizde ki her şeye muhalefet insanlar yönetmiyor. Akıl sağlığı kalmamış burdakilerin.![]()
gsc yi ekşi sözlük hiçbir şeyi beğenmeme timi ne mi benzetiyorsunuz zeky bey?