ultrAslan'dan Gündeme Dair Açıklama!

Artık ultraslan 'ın nefesini ensesinde hissedecek bir yönetim var. Destek destek bir yere kadar.

meali:

Hand-Out-620x480.jpg

Komik olmayın ! utrAslanı karşısına alan hiçbir yönetim ve teknik direktör takımın başında kalamadı, kalamaz ! Sabrımız tükeniyor bu yönetime.

GS kongreleri ,yonetenleri taraftar davranislarini umursamaz, buna GSC de , UA da , munferit taraftar da dahildir

Dogrudur yanlistir , bu kisir tartismaya girmeyecegim , fakat birakin GS nin yonetim kadrosunu , kongredeki kimse UA boyle demis , statta su sekilde bagrilmis diye konusmaz bile, birak etkilenmeyi mevzu bile etmez

O yuzden Zekiye filan bosuna yuklenmeyin , UA nin konusmasi ,bildirisi bilmem nesi umursanmaz klup kademesinde

Ayni sey bizim buralarda yaptigimiz beyin firtinalari icin de gecerli

ULTRASLAN denen yalamacı polarcı sucuk ekmekçi camianın adı batsın .
zaten ne başımıza geldi onların yüzünden geldi.
selçuk , burak , semih ....say say bitmez.
laf ettirmiyorlar.

Sen kimsin ? Senin gibi klavye taraftarının haddine mi arma peşinde koşanlara laf söylemek? Haddini bil !

Ultravestilerin maasi yatmamış herhal.

Arma peşinde koşanlar diyor hala

Beleş bilet ve sucuk ekmek peşinde koşanlar demek isteyecekti de klavyedeki harfleri yanyana getiremedi.

Neyse haftaya fazladan 3-5 bilet daha atarlar bunların önüne sonda bağırırlar; "dursun sen çok yaşa" diye.

SARI-KIRMIZI!

İyi ki uA topluluğunu sizin zihniyetinizde ki her şeye muhalefet insanlar yönetmiyor. Akıl sağlığı kalmamış burdakilerin. :)

GS kongreleri ,yonetenleri taraftar davranislarini umursamaz, buna GSC de , UA da , munferit taraftar da dahildir

Dogrudur yanlistir , bu kisir tartismaya girmeyecegim , fakat birakin GS nin yonetim kadrosunu , kongredeki kimse UA boyle demis , statta su sekilde bagrilmis diye konusmaz bile, birak etkilenmeyi mevzu bile etmez

O yuzden Zekiye filan bosuna yuklenmeyin , UA nin konusmasi ,bildirisi bilmem nesi umursanmaz klup kademesinde

Ayni sey bizim buralarda yaptigimiz beyin firtinalari icin de gecerli

Senin gibilerininde capsiz baskanindan farki yok hepiniz tek tek sey olup gideceksiniz. Sinirlendirme adami baslatma cakma kongreci.

dursun'un sucuğu yiyince sesleri kesilir yine!

gsc yi ekşi sözlük hiçbir şeyi beğenmeme timi ne mi benzetiyorsunuz zeky bey?

Bu forumun entresan biçimde sürekli muhalif bir tutumu var. Daha sezon başıyken tek bir maç bile oynanmamışken buradakiler istifa diye bağırıyordu. Böyle taraftar olmaz olsun.

Geri
Üst Alt