ultrAslan’dan İrfan Can ve Göksel Açıklaması!

Ayrıca yazıda bahsi geçen "Galatasaray terbiyesi" ile uzaktan yakından da alakası olmayan terbiyesizce bir açıklama olmuş. Sonda yazdıkları o cümle nedir öyle.

Fincan mincan 2 gram akıl yok şu açıklamanın başından sonuna. Adamlar belki de fincanlar ile kızı görücüye çıkardık gelin istemeye mesajı veriyordu? Belli oldu bu iş olmayacak, yönetim de topu bunlara atar artık. Fatih Terim'i resmen karşılarına almışlar.

"Bu transfer kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olacaksa herkesi mutlu edecektir." Şu cümleyi kurup arkasından oyuncuyu alacağın takımın başkanına saydırmak nedir arkadaş, pis kokan bir açıklama. Rezillik.

Katılıyorum Bu açıklama planlı da yapılmış Fincan paylaşalı kaç gün oldu Ali Koç'a anında cevap veriliyorda Fincan için neden bu kadar beklendi Umarım bunları ciddiye almaz Başaksehirli yöneticiler çoluk çocuk aklıyla yaptıkları açıklamaları.

göksel gümüşdağ sizden daha iyi Galatasaraylı değilse bende birşey bilmiyorum.

Galatasaraylılıkla alakası olmayan çapsız yönetimlere zamanında ve yerinde ses çıkarmadığınız için sizden hiçbir halt olmaz.Siz bakın çorbanıza.

Su magandalari tribünlerden sürecek tasakli bir baskan cikar önümüzdeki senelerde insallah.

Millete şaşırdım ama. Multraslanımmmmm galp galpp Sebo reiss galp galp diye doluşan olmamış bir kaç yalak dışında. Herkes tepkili açıklamaya.

Taraftar baskısı kalkacak mı irfan olmuyor densin bakalım görelim, irfan haberi daha 3 günlük, irfan ile alakalı bir baskı yok zaten transfer baskısı var. Falcao transferinde aynı durum yaşansaydı dediğin doğruydu irfan kim? İrfan can olmaz başkası olur mesele olacak mı olmayacak mı.
İşte bu açıklamanın çevirisi irfan can olmuyor demek hocam. Alacağın topcu direk 11 de katkı alacağın isimler olmalı. Takıma şuan en az 4 tane net transfer lazım. Ben burda çoğunluğun transfer olacakmı olmayacakmı kaygısında olduğunu zannetmiyorum. Alacağımız oyuncuların kalitelimi kalitesizmi olacağı önemli.

Bizim yonetim cikip aslinda aciklama yapmali ki bunlarin aciklamasindan kendilerini uzak tutmali.

Bu çok gereksiz bir çıkış her transferde adı geçene kulp takıp olaya karışacaklarsa işimiz var ...

Şu olaydan sonra gösterselermiş o tepkiyi
1610453479481.png

İşte bu açıklamanın çevirisi irfan can olmuyor demek hocam. Alacağın topcu direk 11 de katkı alacağın isimler olmalı. Takıma şuan en az 4 tane net transfer lazım. Ben burda çoğunluğun transfer olacakmı olmayacakmı kaygısında olduğunu zannetmiyorum. Alacağımız oyuncuların kalitelimi kalitesizmi olacağı önemli.

İşte bu kadar basit..
Ama başımızdakiler taraftarın transfer olsunda kim olursa olsun düşüncesinde olduğunu zannediyorlar.Ama alakası yok.
Fark yaratacak oyuncular alamayacaksan defolup gideceksin.Gerçekden Galatasarayı seviyorsan yapamayacağını anlarsın çekip gidersin.

Irfan'in yerinde olsaniz su aciklamadan sonra gelir misiniz?

Geri
Üst Alt