- 23 Ocak 2019
- 22.134
- 28.592
- 2.183
Ayrıca yazıda bahsi geçen "Galatasaray terbiyesi" ile uzaktan yakından da alakası olmayan terbiyesizce bir açıklama olmuş. Sonda yazdıkları o cümle nedir öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fincan mincan 2 gram akıl yok şu açıklamanın başından sonuna. Adamlar belki de fincanlar ile kızı görücüye çıkardık gelin istemeye mesajı veriyordu? Belli oldu bu iş olmayacak, yönetim de topu bunlara atar artık. Fatih Terim'i resmen karşılarına almışlar.
"Bu transfer kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda olacaksa herkesi mutlu edecektir." Şu cümleyi kurup arkasından oyuncuyu alacağın takımın başkanına saydırmak nedir arkadaş, pis kokan bir açıklama. Rezillik.
İşte bu açıklamanın çevirisi irfan can olmuyor demek hocam. Alacağın topcu direk 11 de katkı alacağın isimler olmalı. Takıma şuan en az 4 tane net transfer lazım. Ben burda çoğunluğun transfer olacakmı olmayacakmı kaygısında olduğunu zannetmiyorum. Alacağımız oyuncuların kalitelimi kalitesizmi olacağı önemli.Taraftar baskısı kalkacak mı irfan olmuyor densin bakalım görelim, irfan haberi daha 3 günlük, irfan ile alakalı bir baskı yok zaten transfer baskısı var. Falcao transferinde aynı durum yaşansaydı dediğin doğruydu irfan kim? İrfan can olmaz başkası olur mesele olacak mı olmayacak mı.
İşte bu açıklamanın çevirisi irfan can olmuyor demek hocam. Alacağın topcu direk 11 de katkı alacağın isimler olmalı. Takıma şuan en az 4 tane net transfer lazım. Ben burda çoğunluğun transfer olacakmı olmayacakmı kaygısında olduğunu zannetmiyorum. Alacağımız oyuncuların kalitelimi kalitesizmi olacağı önemli.
Bu devirde herkes paracı. Apo az bakmıyor bunlaraultraslan yönetimci değil terimci yalnız. bu işte bi tuhaflık var. net düşünmeden acıklama yapmıslar