ultrAslan'dan Mustafa Cengiz'e İstifa Çağrısı

Aziz Fener'e nasıl yıllarca musallat olduysa bu elemanda bize musallat olacak diye korkuyorum ben. Eyvallah zamanında ciddi başarılar yaşadı ama son 2 yıldır durum ortada ama inatla kalmak için elinden geleni yapıyor. Mesele 2 yıldır şampiyon olamamak değil, mesele 2 yıldır takımın bir oyun anlayışının olmaması. 4 yıldır takımın başında olan hocanın takımının bir oyun anlayışı olmaması korkunç bir olay.

bunu parayla yaptılar zaten

dursun da kuyuruğu kıstırıp bunu organize eden hocaya kulübü teslim etti uyanıklık yaparak

sonra seçimi kaybetti

tudora tepkileri daha liderken başlamıştı

o gün de liderden 1-2 puan geriye düştüğü ilk haftaydı

para değilse daha büyük arsızlık dönmüştür onu da ekleyeyim

Apo baskan olursa kulup hocanin ciftligi olur mu iyice rengim ne dersin

Çıkarları için yapmayacağı şey yok bu oluşumun, "nerede kıyak orayı yalayak" zihniyetli çıkar grubu işte. Şimdi de kim bilir kimin kayığına biniyorlar.

hakaret etmemeye dikkat edelim rtaşlar bence de uanın üst kademesi hatalı olsa da alt kademesi gsyi seven deplasmanlara binlerce km yapan kareografi için uyumayan üniversiteli gençler

İstifaya davet edilecek biri varsa o da Fatih Terim'dir. Eğer başarısızlık hocanın yönetimle arasındaki sorunlardan kaynaklı ise kusura bakmayında hocanın sorun yaşamadığı bir yönetim ben görmedim. Mustafa Cengiz gibi bir adamı bile çileden çıkardı kimseyle anlaşabileceğini sanmıyorum.

albayrak terim ultraslan çetesini

organize kötülüğünü

bu üçlü karanlığı

galatasarayımızın temiz geleceğinden söküp atacağız
hakikaten organize kötülük diye terimi de sayiyorsun yani..ultraaslan ve albayrak tan hoşnut olmamak anlaşılır elbette..ama organize kötülüğün hangi kurumlar ve kurulları olduğu belli iken kendi camiasının yetiştirdiği hocaya organize kötülük demek taraftarlık ile bağdaşmayan bence.. bu yabancı teknik direktör fetişizmi de terim biatciligi diye tabir ettiğimiz olgudan farklı değil.. futbolu sadece teknik ve taktikten ibaret sanıyorsunuz..hele ki bizim ülkede futbol o kadar çok etkene sahip ki..bu ülkeye yabancı kaliteli teknik direktörler de geldi..çoğu da neredeyse teneke bağlanarak yollandı.. gerçeklerden kopuk olmamak lazım..ayrıca fatih terim in de birakmasi gerektiğini dusunenlerdenim..ama sonrasından da cok umutlu değilim..ülke olarak bataklıkta iken mevcut adaylara bakınca öyle hayalleri kurulan sistemli futbol falan çok zor..

İstifaya davet edilecek biri varsa o da Fatih Terim'dir. Eğer başarısızlık hocanın yönetimle arasındaki sorunlardan kaynaklı ise kusura bakmayında hocanın sorun yaşamadığı bir yönetim ben görmedim. Mustafa Cengiz gibi bir adamı bile çileden çıkardı kimseyle anlaşabileceğini sanmıyorum.
Hoca kendisiyle de anlasamiyor.

Geri
Üst Alt