- 1 Mayıs 2018
- 52.960
- 43.357
- 3.298
alo ben fatih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelen kişi Hocayı tutsun diye algı yapıyorlar istezaten seçim var ulan ne istifası
bunu parayla yaptılar zaten
dursun da kuyuruğu kıstırıp bunu organize eden hocaya kulübü teslim etti uyanıklık yaparak
sonra seçimi kaybetti
tudora tepkileri daha liderken başlamıştı
o gün de liderden 1-2 puan geriye düştüğü ilk haftaydı
para değilse daha büyük arsızlık dönmüştür onu da ekleyeyim
Reyz cengo devam etmek istiyor herhalde ki birileri fisildamis sucukculara. (Apodur muht)zaten seçim var ulan ne istifası
Tutmasın mı?Gelen kişi Hocayı tutsun diye algı yapıyorlar iste
Tutan kobrayi tutsunTutmasın mı?
Sen tut o zaman tıss kobra TeriiiimTutan kobrayi tutsun
Ben tutmam kobra sevmiyorumSen tut o zaman tıss kobra Teriiiim
hakikaten organize kötülük diye terimi de sayiyorsun yani..ultraaslan ve albayrak tan hoşnut olmamak anlaşılır elbette..ama organize kötülüğün hangi kurumlar ve kurulları olduğu belli iken kendi camiasının yetiştirdiği hocaya organize kötülük demek taraftarlık ile bağdaşmayan bence.. bu yabancı teknik direktör fetişizmi de terim biatciligi diye tabir ettiğimiz olgudan farklı değil.. futbolu sadece teknik ve taktikten ibaret sanıyorsunuz..hele ki bizim ülkede futbol o kadar çok etkene sahip ki..bu ülkeye yabancı kaliteli teknik direktörler de geldi..çoğu da neredeyse teneke bağlanarak yollandı.. gerçeklerden kopuk olmamak lazım..ayrıca fatih terim in de birakmasi gerektiğini dusunenlerdenim..ama sonrasından da cok umutlu değilim..ülke olarak bataklıkta iken mevcut adaylara bakınca öyle hayalleri kurulan sistemli futbol falan çok zor..albayrak terim ultraslan çetesini
organize kötülüğünü
bu üçlü karanlığı
galatasarayımızın temiz geleceğinden söküp atacağız
Hoca kendisiyle de anlasamiyor.İstifaya davet edilecek biri varsa o da Fatih Terim'dir. Eğer başarısızlık hocanın yönetimle arasındaki sorunlardan kaynaklı ise kusura bakmayında hocanın sorun yaşamadığı bir yönetim ben görmedim. Mustafa Cengiz gibi bir adamı bile çileden çıkardı kimseyle anlaşabileceğini sanmıyorum.
Sucuk sever misin ?hey oley
ultrAslan ultrAslan
Hamuduyla götürenlerdenSucuk sever misin ?