ultrAslan'dan Mustafa Cengiz'e İstifa Çağrısı

Hata yapıliyor. Biz ne başkanlar gördük evet hakkımızı savunma konusunda sınıfta kaldı fakat görev süresi bitmesine 1 ay kalmış bir başkan için bu yapılmadı. Suda var bazı şeyler içeride kalmaliydi. Bu son açıklamaları yakışık almadı.

uHA nın çoğu hareketi gibi gereksiz bir beyanat ztn adamı övüp övüp ara ver demişler, newzat atının demeçleriyse mesele onlar yalanlandı ee ozmn niye böyle bir beyanat yayınlanıyor sn başkanımıznan ilgili. bence hasta olduğunda bırakmalıydı çünkü zayıf görülüyor bilhassa konuştuğunda eski etkisi bulunmamakta, klüpler birliğinde de bişeyler olmuş arkasından sallıyo bjk fln filan iyice etkisiz eleman oldu. malesef agresif ve sesi gür çıkıcak bi başkan lazım itlerle mücadelede. sn başkan da görev süresi bittiği vakit iyi anılmak suretiyle görevden ayrılcaktır ztn

uHA nın çoğu hareketi gibi gereksiz bir beyanat ztn adamı övüp övüp ara ver demişler, newzat atının demeçleriyse mesele onlar yalanlandı ee ozmn niye böyle bir beyanat yayınlanıyor sn başkanımıznan ilgili. bence hasta olduğunda bırakmalıydı çünkü zayıf görülüyor bilhassa konuştuğunda eski etkisi bulunmamakta, klüpler birliğinde de bişeyler olmuş arkasından sallıyo bjk fln filan iyice etkisiz eleman oldu. malesef agresif ve sesi gür çıkıcak bi başkan lazım itlerle mücadelede. sn başkan da görev süresi bittiği vakit iyi anılmak suretiyle görevden ayrılcaktır ztn

bugün burak'ın telaşesinden de anlarsak mayıs'taki seçimlerin de pandemiden ertelenme ihtimali var. bu yüzden bir transfer dönemini daha bu kabız yönetimle geçirmemek için aksiyon beklemiş olabilirler. çünkü kalırlarsa gene 3-4 topçuyu fb ve bjk'ye kaptırmadan rahat etmezler. onun dışındaki etkisizliğini zaten geçtim, apo'yu ısrarla 2. adamı olarak tutarak kendi sonunu hazırladı ne yazık ki.

bugün burak'ın telaşesinden de anlarsak mayıs'taki seçimlerin de pandemiden ertelenme ihtimali var. bu yüzden bir transfer dönemini daha bu kabız yönetimle geçirmemek için aksiyon beklemiş olabilirler. çünkü kalırlarsa gene 3-4 topçuyu fb ve bjk'ye kaptırmadan rahat etmezler. onun dışındaki etkisizliğini zaten geçtim, apo'yu ısrarla 2. adamı olarak tutarak kendi sonunu hazırladı ne yazık ki.

ewt seçim olmayacak gibi yinede ben adayları görünce bu yönetimin devam etmesini yeğlerim doğrusu

ewt seçim olmayacak gibi yinede ben adayları görünce bu yönetimin devam etmesini yeğlerim doğrusu

altındaki bütün yönetim kadrosunu değiştirirse ben de mustafa başkanın kalmasını isterim. ama yusuf_1905 ve apo'yla bir görev süresini sonlandırması beni korkutmakta.

yok. altını iyi yöneticilerle, daha önemlisi iyi galatasaraylılarla doldurursa çok da ihtiyaç duymaz gibi.

cengiz camiada hor görülüyor bence

adı konmamış bir ayrım var kendisine

altında çalışacak kaliteli isimler o yüzden uzak durabilir

cengiz camiada hor görülüyor bence

adı konmamış bir ayrım var kendisine

altında çalışacak kaliteli isimler o yüzden uzak durabilir

altında çalışacak herkes üst düzey olacak diye bir kaide yok. kimse kendisinden muhtar kent, fatih altaylı, yiğit şardan filan beklemiyor zaten. ama hakan üstünberk gibi galatasaray'a başkan olabilecek kalibrede bir adam varken ve tek beklentisi rahat çalışmak olarak görünürken onu hiçbir yönetimde değerlendirmeyip albayrak'ı transfere yollamak, basket şubesi başı recevik'in sadece futbol takımı maçlarına gitmesini izlemek, lise mezunu hırsız menajeri güç bela gönderip yerine yaverini getirmek filan iyiniyetli veya çalışkan adamın yapacağı işler değildi. albayrak camiada isim olarak güçlü bir adam ama onun yaptığı işi ondan iyi yapabilecek daha isimsiz ama donanımlı onlarca adam var camiada. albayrak'a bu kadar güvenip tüm yanlışlarında arkasında durursan sonunda da bu şekil karşında bulursun. boğazım ağrıyor diye hakem hatalarıyla kaybedilen maçtan sonra ortalığı yangın yerine çevirmeyen 2. başkanın bu topraklarda bir hükmü yok. öyle olduğu için de masada kasımpaşa'dan hallice bir camia olup çıktık zaten.

Bir ara Sedat Peker mıydı bir yoneticj vardı baya sağlam geçiyordu sağa sola pek tanimiyorum ama yönetimlerde başkan olmasada dahi bu tarz adamlar şart Abdurrahim Albayrak ile Yusuf günahla olacak işler degil

Bir ara Sedat Peker mıydı bir yoneticj vardı baya sağlam geçiyordu sağa sola pek tanimiyorum ama yönetimlerde başkan olmasada dahi bu tarz adamlar şart Abdurrahim Albayrak ile Yusuf günahla olacak işler degil

yok alaattin çakıcı idi o renktaş karıştırıyorsun

Yönetim 1 suçluysa Fatih Terim 10 suçludur. Yazık yahu koskoca camia bir adamın oyuncağı oldu. Zamanında Fenerbahçe ile alay ederdik Aziz'in oyuncağı diye. Onlar Aziz'den kurtuldu şimdi biz Terim'in oyuncağı olduk. Gerçekten çok vahim durumumuz.

Hc
Yönetim 1 suçluysa Fatih Terim 10 suçludur. Yazık yahu koskoca camia bir adamın oyuncağı oldu. Zamanında Fenerbahçe ile alay ederdik Aziz'in oyuncağı diye. Onlar Aziz'den kurtuldu şimdi biz Terim'in oyuncağı olduk. Gerçekten çok vahim durumumuz.
Fatih hoca bu sene çok kötü performans gösterdi maalesef ancak gidipte bir Galatasaray efsanesini Aziz Yıldırim a da benzetmezsin ama renktas. Fatih Terim den bahs ediyoruz aziz yıldırım in yöneticiliği kadar sampiyonlugu kupası var adamın sana onca sevinç yaşatmış başarı kazandirmis. Birisi feneri batıran şike yapan borç batağına sokan bir adam diğeri Galatasaray a Avrupa dahil en büyük başarılarını kazandirmis bir futbol adamı kesinlikle kulvarlari bile bir olamaz. Bende bu sene çok kızdım en son maçtaki tercihlerinden sonra gerçekten istifa etmesini istedim ama adama laf etmekte nankörlük olur. Burdaki anti terimci arkadaşlar şunu anlamali Fatih Terim Galatasaray in yaşayan bir efsanesidir. Bu sene başarısız olsada bu değişmez. Bunca söylediğim şeyden sonra sunuda ekliyim bende artık hocanın emekli olmasını yada daha verimli olacağı bir görevde olmasını ve takımın başına gerçekten başarıya aç disiplinli yabancı bir hoca getirilmesini istiyorum. Özellikle sistemi olan ve iyi antrenman yaptıran ayrıca. Ama Fatih hocaya bu sene için ne kadar kizsamda yaptıklarıni yasattiklarini asla unutmam ve nankörlük etmem. (Nankörlük derken seni kastetmiyorum genele anlamda yazıyorum) Belkide yaş faktörü artık engel oluyor ona bilmiyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt