ultrAslan'dan Mustafa Cengiz'e İstifa Çağrısı

Hc

Fatih hoca bu sene çok kötü performans gösterdi maalesef ancak gidipte bir Galatasaray efsanesini Aziz Yıldırim a da benzetmezsin ama renktas. Fatih Terim den bahs ediyoruz aziz yıldırım in yöneticiliği kadar sampiyonlugu kupası var adamın sana onca sevinç yaşatmış başarı kazandirmis. Birisi feneri batıran şike yapan borç batağına sokan bir adam diğeri Galatasaray a Avrupa dahil en büyük başarılarını kazandirmis bir futbol adamı kesinlikle kulvarlari bile bir olamaz. Bende bu sene çok kızdım en son maçtaki tercihlerinden sonra gerçekten istifa etmesini istedim ama adama laf etmekte nankörlük olur. Burdaki anti terimci arkadaşlar şunu anlamali Fatih Terim Galatasaray in yaşayan bir efsanesidir. Bu sene başarısız olsada bu değişmez. Bunca söylediğim şeyden sonra sunuda ekliyim bende artık hocanın emekli olmasını yada daha verimli olacağı bir görevde olmasını ve takımın başına gerçekten başarıya aç disiplinli yabancı bir hoca getirilmesini istiyorum. Özellikle sistemi olan ve iyi antrenman yaptıran ayrıca. Ama Fatih hocaya bu sene için ne kadar kizsamda yaptıklarıni yasattiklarini asla unutmam ve nankörlük etmem. (Nankörlük derken seni kastetmiyorum genele anlamda yazıyorum) Belkide yaş faktörü artık engel oluyor ona bilmiyorum.
Geçmişle yasanmaz bedavaya birsey yapmadı hakkını fazlasıyla aldı milletvekilim. Bugüne bakacaksin. 4 senedir kepazeyiz ligde ve avrupada

Hc

Fatih hoca bu sene çok kötü performans gösterdi maalesef ancak gidipte bir Galatasaray efsanesini Aziz Yıldırim a da benzetmezsin ama renktas. Fatih Terim den bahs ediyoruz aziz yıldırım in yöneticiliği kadar sampiyonlugu kupası var adamın sana onca sevinç yaşatmış başarı kazandirmis. Birisi feneri batıran şike yapan borç batağına sokan bir adam diğeri Galatasaray a Avrupa dahil en büyük başarılarını kazandirmis bir futbol adamı kesinlikle kulvarlari bile bir olamaz. Bende bu sene çok kızdım en son maçtaki tercihlerinden sonra gerçekten istifa etmesini istedim ama adama laf etmekte nankörlük olur. Burdaki anti terimci arkadaşlar şunu anlamali Fatih Terim Galatasaray in yaşayan bir efsanesidir. Bu sene başarısız olsada bu değişmez. Bunca söylediğim şeyden sonra sunuda ekliyim bende artık hocanın emekli olmasını yada daha verimli olacağı bir görevde olmasını ve takımın başına gerçekten başarıya aç disiplinli yabancı bir hoca getirilmesini istiyorum. Özellikle sistemi olan ve iyi antrenman yaptıran ayrıca. Ama Fatih hocaya bu sene için ne kadar kizsamda yaptıklarıni yasattiklarini asla unutmam ve nankörlük etmem. (Nankörlük derken seni kastetmiyorum genele anlamda yazıyorum) Belkide yaş faktörü artık engel oluyor ona bilmiyorum.
Fatih Terim'i Aziz Yıldırım'a benzetmiyorum. Aziz Yıldırım şerefsiz haysiyetsiz ahlaksız şikecinin tekidir. Aziz Yıldırım gibi oyuncağı yaptı diyorum, 2 yıldır ortada çok ciddi bir başarısızlık varken medyada yönetimin istifası konuşulup Fatih Terim'e toz kondurulmuyorsa Terim bu kulübü oyuncağı yapmış demektir. Ayrıca burada kimse Anti Terimci falan değil herkes Galatasaraylı, 2 yıldır başarısızlığın baş mimarı olan adamı eleştirince anti terimci olunmuyor. Ne yapsın millet anti terimci damgası yememek için 2 yıldır takımın anasını belleyen adamı eleştirmesinmi? Ben Galatasaraylıyım kardeşim kişilerin geçmişte yaptıkları beni ilgilendirmez ben bugün ne yapıyor ona bakarım. Muslera bu kulübün en başarılı oyuncularından biridir önümüzdeki sezon Muslera kötü oynarsa onuda eleştiririm benim yapım böyle.

Fatih Terim'i Aziz Yıldırım'a benzetmiyorum. Aziz Yıldırım şerefsiz haysiyetsiz ahlaksız şikecinin tekidir. Aziz Yıldırım gibi oyuncağı yaptı diyorum, 2 yıldır ortada çok ciddi bir başarısızlık varken medyada yönetimin istifası konuşulup Fatih Terim'e toz kondurulmuyorsa Terim bu kulübü oyuncağı yapmış demektir. Ayrıca burada kimse Anti Terimci falan değil herkes Galatasaraylı, 2 yıldır başarısızlığın baş mimarı olan adamı eleştirince anti terimci olunmuyor. Ne yapsın millet anti terimci damgası yememek için 2 yıldır takımın anasını belleyen adamı eleştirmesinmi? Ben Galatasaraylıyım kardeşim kişilerin geçmişte yaptıkları beni ilgilendirmez ben bugün ne yapıyor ona bakarım. Muslera bu kulübün en başarılı oyuncularından biridir önümüzdeki sezon Muslera kötü oynarsa onuda eleştiririm benim yapım böyle.
Benim yazdıklarımdan kastım sen degildin renktaş. Ben burda kimseyi kolay kolay biseyle itham etmem sadece genel anlamda yazmak istedim. Aziz Yıldırım gibi oyuncağı yaptı kısmına katılmıyorum bunu söyledim zaten. Eleştiri yapmak herkesin hakkıdır buna bişey diyemez kimse hakaret olmadığı sürece. Hepimiz Galatasarayliyiz hocanın bu seneki performansını bende çok eleştirdim ayrıca. Birde sen değilsindir bence ama sırf Terim gitsin diye Galatasaray başarısız olsun ister gibi mesajlar gördüm. Bunlar evet anti terimci bence. Hepimiz Galatasarayliyiz ve ben günün sonunda Galatasaray başarılı olsun isterim. Başında kim var çok sorun değil. Ama bu dediğim mesajlarda başarılı olsa bile terimle olmasin ister gibiydi. Sunuda söyliyim ben kendim bu sezon bırakması gerektiginide söyledim. Neyse ya tartissak konuşsakta birşey değişmeyecek. Kaç haftadır bjk puan kaybediyor geçen haftaki karagümrük maçını bile alsak şuan işler çok farklıydı ben buna bakıyorum cidden yazık.oldu bu sene

Benim yazdıklarımdan kastım sen degildin renktaş. Ben burda kimseyi kolay kolay biseyle itham etmem sadece genel anlamda yazmak istedim. Aziz Yıldırım gibi oyuncağı yaptı kısmına katılmıyorum bunu söyledim zaten. Eleştiri yapmak herkesin hakkıdır zaten buna bişey diyemez kimse hakaret olmadığı sürece. Hepimiz Galatasarayliyiz hocanın bu seneki performansını bende çok eleştirdim ayrıca. Birde sen değilsindir bence ama sırf Terim gitsin diye Galatasarayin başarısız olsun ister gibi mesajlar gördüm. Sunuda söyliyim ben kendim bu sezon bırakması gerektiginide söyledim. Neyse ya tartissak konuşsakta birşey değişmeyecek. Kaç haftadır bjk puan kaybediyor geçen haftaki karagümrük maçını bile alsak şuan işler çok farklıydı ben buna bakıyorum cidden yazık.oldu bu sene
Tek bu sene değil ki, geçen sezon da hiç iyi değil dik. Şampiyon olunca bile göze hoş futbol oynayamadık, ama sandık ki zamanla daha iyi olacağız ama daha da geriye gittik bu da terim in eseri dir. Sonuçta hersey onun ellerinde

Geçmişle yasanmaz bedavaya birsey yapmadı hakkını fazlasıyla aldı milletvekilim. Bugüne bakacaksin. 4 senedir kepazeyiz ligde ve avrupada
Renktasim kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum. Para mevzusu bence yanlış. Bu adam Hagi gelsin diye kendi ücretinden vermek istedi zamanında. Bunu dönemin başkanı anlattı hemde. Defalarca para alamayan oyunculara çalışanlara kendisi ödeme yaptı. Bence para mevzusu Fatih hoca ya olmaz. Ama 4 senedir rezil futbol maalesef doğru ve önemli olanda bu şuanda

Tek bu sene değil ki, geçen sezon da hiç iyi değil dik. Şampiyon olunca bile göze hoş futbol oynayamadık, ama sandık ki zamanla daha iyi olacağız ama daha da geriye gittik bu da terim in eseri dir. Sonuçta hersey onun ellerinde
Evet bunların hepsine katılıyorum. Eski Fatih Terim takımları ısırırdı. Hucum oynardı. Şimdi alakasız biseyler deniyoruz. Pres yapmadığı için Felipe yi sildi bu adam şimdi neden böyle oldu bende anlayamıyorum

Aysal dönemi manciniyi ilk maçında istifaya davet eden, dursun döneminde eleştirenlere kavga eden.
Her zaman en son konuşup konunun öncüsüymüş gibi davranan ipini kimin tuttuğunu bilemediğimiz bal kabakları konuşmuş yine.

Hayır bunları sallayan da yok.
Botoks reyz bu zararli olusumun kökünü kazımalıydı

Gerçek taraftar sizi İstifaya çağırdığında gittiniz mi?

Geri
Üst Alt