ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yükselin de cezasının iptali iade i itibar yapılması gerekiyor böyle bir pisliği açığa çıkardığı için

Afedersin de zicayim öyle dusunceye.
Her turlu farklı dusunceye varım hatta hep kalmalı yönünde oy kullanmisimdir arkada farklı kişiler için ama böyle dusunceye taviz yok gsc olarak. Foruma katacagi bisey de yok zaten bu kişinin.
Son paragrafı anlamadim.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben destekledigimden fln degil ya, acikcasi pek umrumda da degil. Ama bu forumda zamaninda dedigim gibi insanlarin din olayina hakaret edenler de oldu, yazdigim gibi kafasini keselim diyenler de.

Simdi ceza agir dememin sebebi, cikip 'Ben onu o anlik yazdim, ciddi degildim' fln diyebilir. Bilemiyorum, siz daha yakindan takip edip taniyorsaniz, karar sizin.

Bir hızla kötülüğü, geriliği boğarız.
Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız.

GSC Yönetim

Ben destekledigimden fln degil ya, acikcasi pek umrumda da degil. Ama bu forumda zamaninda dedigim gibi insanlarin din olayina hakaret edenler de oldu, yazdigim gibi kafasini keselim diyenler de.

Simdi ceza agir dememin sebebi, cikip 'Ben onu o anlik yazdim, ciddi degildim' fln diyebilir. Bilemiyorum, siz daha yakindan takip edip taniyorsaniz, karar sizin.

Bu kadar hassas düşünmene gerek yok. yazılan bir yanlış var, gsc dede bunun özrü yok.
Din konusunda saygısızlık boyutunda olanlar uyarılıyor zaten eğer onu sıkıntı goruyorsan.
Ulaşır zaten mantıklı bir açıklaması varsa yoksa gecmisler ola ümit için

Murhan adam dediyse madam demek istedi

Çöp dediği topçuların iyi demesi gibi

Murhanı herkes anlamaz

adını heryerden SİLECEĞİZ. MEZAR TAŞIN BİLE OLMAYACAK Sonsuza kadar LANETLENİCEKSİN!!

SENİ HEP KARA BİR LEKE OLARAK HATIRLAYACAĞIZ Üm-İT ÇATAR !

ümit çatar hesabının ihrac edilmesi yeterli değil sahip olduğu ve kendi kendine alıntılaştığı hesaplarda tespit edilip onlarada ihrac atılmalı. aynı zamanda Aydın özgürlüğüne kovuşmalı musap'ın cezası ise 3 ay uzatılmalı sarpere günlük soru sorma kotası konulmalıdır.

yaşasın galatasaray yasasın tam bağımsız gsc

elbirliği ile yapmamız gereken bazı şeyler halen var beyler rehavete kapılmayalım.

Bu kadar hassas düşünmene gerek yok. yazılan bir yanlış var, gsc dede bunun özrü yok.
Din konusunda saygısızlık boyutunda olanlar uyarılıyor zaten eğer onu sıkıntı goruyorsan.
Ulaşır zaten mantıklı bir açıklaması varsa yoksa gecmisler ola ümit için

Haklisin.

Ama tamam kafa bulan, eglenen kisiler var, yine de bunun mobbinge dönüsmesine izin vermemek gerekir.

Son düzenleme:
Göklerden gelen bir karar vardır.

Hadi eyv

hakan ilerde ben haklı çıktım diyebilmek için yine milletin tersine yorum yapıyor 500 denemesinden biri tutunca ben herşeyi biliyorum bakın geyiği YAPACAK YİNE BİZE :red:

Sevip sevmemek ayrı bir şey iftira atmak hakaret etmek ayrı. Ataput, mason vs. şeklinde hakaretamiz sözler kullandığı şahsiyet Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu. Sıradan biri değil. Forumun da böyle bir durum karşısında tepkisiz kalmasını beklemek yanlış olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt